Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Какво е сух оргазъм при мъжа?

cialis tadalafil 20mg image 1

Какво е сух оргазъм?

Това е процес на оргазъм, в който няма еякулация или с други думи, не се изхвърля семенна течност. Еякулацията може да протече без оргазъм и това е нормално, когато при оргазъма няма наличие на еякулация, това е почти сигурен сигнал за проблем със здравето. Това обикновено е проблем на мъжете в средна и късна възраст.

Да, правилно разбрахте. Проблем е, а много от мъжете смятат за нормално да не изхвърлят сперма по време на оргазма си докато правят секс. Не подценявайте сериозността на това явление.

Причини за липсата на изхвърляне на семенна течност

Не трябва да бъркаме липсата на изхвърлена семенна течност и умишления контрол чрез тренировка на ПС мускулите. Тогава целенасочено се изолира изхвърлянето. Една от причините за липсата на изхвърляне може да е ретроградната еякулация. Мускулите в областта на пикочния мехур контролират уринирането, но играят роля и при еякулацията. Тяхното съкращение може да блокира спермата и тя да не преминава по пътя си през пикочния канал и вън от пениса.

Част от другите възможности за оргазъм без еякулация са при пациенти подлагани на операция на простатата, диабетици и хора страдащи от многочислена склероза. При проблеми с плодовитостта с един мъж, също е възможно наличието на сух оргазъм. Това е сериозен индикатор на проблем със здравето и всеки един мъж, който изпита нещо подобно, трябва да посети лекар.

Какво става обаче, ако не сте възрастен мъж, а младо момче под 30 и имате сухи оргазми понякога?

Сега можем да ви успокоим, защото при младите, сухия оргазъм се поява редовно при повече от един оргазъм. След като сте стигнали един път до оргазъм е нормално втори път, ако той е прекалено скоро, да завърши без изхвърляне. Разбира се, не наличието на семенна течност не е предпоставка за неизползването на кондом и други предпазни мерки. Сперматозоидите не винаги се виждат с голо око. Но това не прави способността им да оплодят една яйцеклетка, по-малка. При наличие на сухи оргазми, просто трябва да починете малко и всичко ще се върне в граници.

Друг случай, в който се смята за нормално да имаш един, дори повече сухи оргазми е тантрическата любов. При нея секс се прави без физически контакт. Като за да се стигне до връхната точка се разчита на всички останали сетива, без докосването. Там е признак на силна духовност, ако един мъж успее да свърши няколко пъти без да стигне до еякулация.

Сега да направим едно кратко обобщение, защото може би сте объркани. Ако не сте мъж в напреднала възраст и правите секс по повече от веднъж на един път, то няма нужда от притеснение при поява на 1-2-3 сухи оргазма. Явно сте полов атлет и събирате сили по-бързо от колкото тялото ви произвежда сперма. Ако обаче не правите секс или всичко свършва след първия оргазъм и той се явява като сух, то това може да ви притеснява. Не винаги става на въпрос за нещо сериозно, но ако не се прегледате на време, определено рискувате.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.