Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Важни съвети как да спрем Преждевременната Еякулация (ПЕ)

Преждевременната Еякулация

Преждевременната еякулация или свършване преди вашият партньор е сериозен проблем, който поразява част от мъжете в някакъв момент от техният живот. Няколко са факторите от които зависи бързото свършване, но то разбира се може да бъде контролирано с известна преднамереност и в краен случай с медицинска намеса. Ето и някои стратегии, които ще забавят вашата еякулация и повишат сексуалната ви издръжливост.

Основни и бързи за изпълнение съвети

1. Използвайте презерватив. Звучи прекалено лесно и просто за да е истина, но работи при много от мъжете. Кондомите обикновено намалят усещането, което от своя страна води до удължаване на времето на половия акт преди свършването.

 • Препоръчваме да използвате презервативи от типа „extra thin“. Винаги можете на по-късен етап да ги смените с такива, които ви предоставят по-голямо усещане.
 • Някои презервативи са покрити с тънък слой задържащ гел от вътрешната страна. Това със сигурност ще ви осигури повече време преди да свършите. Просто се уверете, че поставяте правилно презерватива.

Преждевременната Еякулация

2. Използвайте задържащ крем или спрей.

Има два типа кремове и спрейове. Първият е традиционният „обезболяващ“, които от дълго време са на пазара в България. Тук плюсът е, че вие ще усещате по-малко, което ще забави преждевременната еякулация. Недостатък е това, че партньора ви също може да почувства намалено усещане и изтръпване в тази зона, което ще развали удоволствието от секса, но понякога трябват и жертви, няма как.

 • От скоро вече съществува и вторият тип медикаменти, които се прилага локално, като се абсорбират от кожата, като действат като лека упойка на сетивните нерви, които се намират под роговия слой (най-горният слой на кожата) на пениса. Този тип медикаменти позволява  на мъжете да контролират повече еякулацията си и да не намалят усещането на партньора.

3. Използвайте натиск върху определени точки. С малко анатомични познания можете да предотвратите вашата преждевременна еякулация. Тук ще ви кажем малко повече за тези 2 начина.

 • Натиск върху перинеума. Оказвайки лек натиск върху перинеума, който се намира между скротума и ануса и е част от простатната жлеза, ще спомогне за спиране на нежеланото бързо свършване.
 • Когато мъжът усеща, че е на път да получи оргазъм, то скротума му се изкачва по-плътно към тялото. Свършването може да бъде забавено ако вие или вашата партньорка издърпа тестисите ви надолу и оптимално по-далеч от вашето тяло. За целта ще трябва вашата партньорка добре да ви познава и усеща, кога назрява този момент.

Време е за промяна в спалнята

1. Не се тревожете прекалено и излишно. За много от мъжете тревожните мисли и желанието да се представят блестящо в леглото са основни фактори при преждевременната еякулация. Отпуснете се и не забравяйте, че вашият партньор му пука повече за чувството докато правите секс отколкото за времето на оргазъма. Преждевременното свършване не значи, че вие не сте добър любовник или че нещата между вас са към своя край. Поговорете и разрешете проблема заедно.

 • Излезте от рамката на очакванията. Вместо да възприемате половият акт през цялото време като средство за достигане на оргазъм, то се настройте да го чувствате като релаксиращо, приятно прекарано време с партньора си и вие ще се радвате на много по-добър секс независимо от еякулацията. Обсъдете непременно това с партньора си, така, че ако тя ви притиска умишлено или не по-време на секс това да се промени.
как да спрем Преждевременната Еякулация (ПЕ)

2. Мислете си за непривлекателни или невъзбуждащи неща. Ако забележете, че възбудата ви обзема и достига своят връх а от друга страна до нежеланата ранна еякулация, то веднага се сетете за нещо, което веднага ще ви подейства невъзбуждащо, например – математика, футбол или някоя кофти случка. Не мислете повече от 5 до 10 секунди за нещо такова, защото ще има обратен ефект и е много вероятно да изгубите вашата ерекция ако прекалите, а след това веднага прехвърлете мислите си и се съсредоточете изцяло само върху вашата партньорка и това колко секси е тя.

3. Разнообразете позите за секс.

При някои от позициите главичката на пениса има по-малко усещане, което забавя еякулацията.

 • Опитайте „пасивни“ пози. Нека вашата партньорка се качи върху вас, или застанете зад нея в легнало положение(рамо до рамо).
 • Избягвайте „активните“ пози. Мисионерската и Задната предоставят най-силна стимулация и триене на главичката, така, че ограничавайте се от тези пози, защото те са най-възбуждащи и ще ви накарат да свършите бързо.

4. Забавете темпото. В зависимост от вашата чувствителност, забавянето на движенията може да задържи вашата преждевременна еякулация далеч от вас  и удължи времето на половия акт. Ако усетите, че сте много близко до оргазъм, то забавете, променете позата или вземете почивка и стимулирайте вашата партньорка с език или пръсти.

5. Съсредоточете се върху любовната игра. Понякога преждевременното свършване е състояние на ума. Дори ако свършите бързо или преди вашата партньорка да е получила оргазъм, то все още можете да й доставите удоволствие чрез любовна игра. Стимулирането на партньорката с уста, ръце или секс играчки може да доведе до нова ерекция или най-малкото да накара вашата половинка да получи така желаният оргазъм.

Упражнения и тренировки

1. Тренирайте вашият PC мускул. Упражнявайки и укрепвайки вашият Pubococcygeus мускул ще ви позволи да имате по-голям контрол над еякулацията си. Този тип упражнения се наричат още Кегел упражнения, и те по-често биват практикувани от жените след бременност. Мускулът е един и същ и при двата пола.

 • Намерете вашият Pubococcygeus мускул. Поставете един или два пръста точно зад тестисите. Представете си, че уринирате, а след това, че спирате процеса на уринирането с бързо свиване на мускулите. Точно тези мускули са вашият PC мускул.
 • Тренирайте мускула редовно. Правете тези упражнения 2 или 3 пъти дневно между 10 и 20 повторения. Това упражнение може да бъде практикувано навсякъде и по всяко време – прав, седнал или легнал. Дори никой няма да разбере, че го правите.
 • Когато усетите, че наближава вашата еякулация стиснете PC мускула и ако той е достатъчно силен вие ще предотвратите свършването така както можете да спрете уринирането.

2. Контролирайте оргазъма си. Когато маструбирате или правите секс с вашата партньорка, то се фокусирайте върху контрола над оргазъма. Стимулирайте себе си до ръба на кулминацията(свършването) и след това спрете. Направете това няколко пъти преди да свършите. Когато се упражняваме по този начин се научаваме да разпознаваме чувството за получаване на оргазъм и бързо да отреагираме, преди да сме достигнали до точката от която няма връщане и идва ред на еякулацията. Възползвайте се от това познание на собственото си тяло за да контролирате и забавяте вашият оргазъм.

Важни съвети как да спрем Преждевременната Еякулация (ПЕ)

ПОРЪЧАЙТЕ ОРИГИНАЛНИЯ ВИГОР 300 САМО СЕГА ОТ НАС, ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ КАКТО ПО-СИЛНА ЕРЕКЦИЯ, ТАКА И КОНТРОЛ НАД СВЪРШВАНЕТО!

Как да спрем ранната еякулация?Контролът на еякулацията е трудно нещо. Етапите за това минават през регулиране на темпото на половия акт, честа смяна на позите, поддържане на самочувствие, мастурбация при дълго отсъствие на секс.
Изход от ситуацията „бързо свършване“Нужна е практика за подобряване на издръжливостта при секс. Тя включва дълбоко дишане, промяна на позите, стоп техника и опцията за умерено количество вино преди секс. Нужен е и редовен секс…
Редовни полови контактиРедовният секс е част от решението. Ако нямате постоянна партньорка, заложете на мастурбацията в дълги периоди на суша.
ДобавкиТук онлайн на сайта ни можете да намерите и продукти, които задържат еякулацията и да опитате с тях. Все пак, имайте предвид – това е временно решение.

Медицински интервенции

1.Посетете лекар. Ако рутинно еякулирате по-малко от минута, минута и половина след началото на половият акт и никой от по-горните съвети не е проработил, може би е време да отидете на медицински специалист – уролог, сексолог или психолог.

2. Какво да очакваме като възможности за лечение. Лечението, което ще назначи медицинското лице зависи строго индивидуално от вашата възраст, общо здраве, сексуален живот и т.н.

3. Какъв секс стимулант да пробваме? Ако все пак искате да опитате някой наистина работещ секс стимулант, прочете повече за ВИГОР 300.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.