Posted on

Как да правим повторно секс?

как да правим секс повторно

За никого не е тайна, че колкото по-дълго време прекарване в леглото с половинката си, толкова по-пълноценен и спокоен е съвместния живот. Един от първите проблеми, които изникват в една връзка, са сексуалните такива. Това може да се дължи на много неща като стрес, умора, липса на финанси, караници, отчуждаване. Факт е, че първото нещо, върху което влияят външните фактори е сексуалната активност у една двойка. Как можем да подобрим този аспект на съвместния живот? Лесно. С пълноценен, страстен и изпълнен с любов секс.

Как да правим повторно секс?

Един от най-често срещаните проблеми е бързото свършване на мъжа в леглото или по-точно казано, когато мъжа достигне до оргазъм по-бързо от жената. Другият пол има нужда от много повече време, за да свърши и това е факт. Защо пък това да зависи от мен, питате се най-вероятно, нали аз си правя кефа. Първият съвет е свързан именно с това. Няма да имате пълноценен сексуален живот, ако разсъждавате по този начин. Секса е толкова просто, но същевременно супер сложно нещо.

Химичните реакции, обмяната на флуиди, чувствата, които се пораждат нямат алтернатива на този свят. Приемете половинката си като част от вас. Ако не правите всичко за нея в леглото, до какво остава за ежедневието. Впрочем, нещата са взаимосвързани, колкото повече сте отдадени един на друг в леглото, толкова повече това ще се случва и през останалото време.

Така, съвети как може да издържате повече в леглото вече дадохме, но нека сега обърнем внимание на ситуацията, в която вашата половинка остава незадоволена, дори и когато сте се постарали да забавите еякулацията. Как да разберете ли? Ами, ще разберете, повярвайте. Когато една жена го иска, то и личи от километри. Колкото и изтощени да се чувствате след първия рунд, пробвайте и втори, няма да съжалявате. Проблемът е, че много мъже наистина не могат, докато другата част без проблем стигат и до 3-4 пъти.

За рунд 2

Ако почувствате, че нямате силите, а половинката ви лежи по-готова от всякога, надявайки се да не я разочаровате, станете, бърз душ с хладна вода, хванете я за ръката и марш в друга стая. Смяната на обстановката е изключително успешен метод да разнообразите малко с рунд две. Тук е момента да кажем, че можете преспокойно да я поканите под душа с вас, което ще доведе само до приятни моменти.

Подсушете се и обратно в леглото. Вариантите оттук нататък са много, но френската любов е на върха. Фелациото ще ви възбуди, гарантирано. Щом половинката иска продължение, то значи тя е напълно възбудена, но нищо не пречи да върнете услугата, което ще я държи на нокти, същевременно ще ви изпълни с ентусиазъм.

Порно

Въпреки, че звучи като табу, много хора го гледат, предимно мъже. Доказано е, че има и жени, които харесват порно и то отключва много специални подсъзнателни „стаички” у нея. Бъдете внимателни за тази стъпка, понеже първо трябва да сте сигурно, че тя харесва подобни неща. Иначе рискувате да провалите вечерта.

Най-важното е психологическата нагласа. Мислите владеят тялото, не забравяйте това. Ако наистина мозъкът ви отказва да ви „слуша”, не пресилвайте нещата. И най-накрая, колкото и да сте добри, перфектното преживяване зависи от двама ви.

Една интересна статия : Как да я накарам да правим тройка?