Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Как да правим повторно секс?

Как да правим повторно секс

За никого не е тайна, че колкото по-дълго време прекарване в леглото с половинката си, толкова по-пълноценен и спокоен е съвместния живот. Един от първите проблеми, които изникват в една връзка, са сексуалните такива. Това може да се дължи на много неща като стрес, умора, липса на финанси, караници, отчуждаване. Факт е, че първото нещо, върху което влияят външните фактори е сексуалната активност у една двойка. Как можем да подобрим този аспект на съвместния живот? Лесно. С пълноценен, страстен и изпълнен с любов секс.

Как да правим повторно секс?

Един от най-често срещаните проблеми е бързото свършване на мъжа в леглото или по-точно казано, когато мъжа достигне до оргазъм по-бързо от жената. Другият пол има нужда от много повече време, за да свърши и това е факт. Защо пък това да зависи от мен, питате се най-вероятно, нали аз си правя кефа. Първият съвет е свързан именно с това. Няма да имате пълноценен сексуален живот, ако разсъждавате по този начин. Секса е толкова просто, но същевременно супер сложно нещо.

Химичните реакции, обмяната на флуиди, чувствата, които се пораждат нямат алтернатива на този свят. Приемете половинката си като част от вас. Ако не правите всичко за нея в леглото, до какво остава за ежедневието. Впрочем, нещата са взаимосвързани, колкото повече сте отдадени един на друг в леглото, толкова повече това ще се случва и през останалото време.

Така, съвети как може да издържате повече в леглото вече дадохме, но нека сега обърнем внимание на ситуацията, в която вашата половинка остава незадоволена, дори и когато сте се постарали да забавите еякулацията. Как да разберете ли? Ами, ще разберете, повярвайте. Когато една жена го иска, то и личи от километри. Колкото и изтощени да се чувствате след първия рунд, пробвайте и втори, няма да съжалявате. Проблемът е, че много мъже наистина не могат, докато другата част без проблем стигат и до 3-4 пъти.

За рунд 2

Ако почувствате, че нямате силите, а половинката ви лежи по-готова от всякога, надявайки се да не я разочаровате, станете, бърз душ с хладна вода, хванете я за ръката и марш в друга стая. Смяната на обстановката е изключително успешен метод да разнообразите малко с рунд две. Тук е момента да кажем, че можете преспокойно да я поканите под душа с вас, което ще доведе само до приятни моменти.

Подсушете се и обратно в леглото. Вариантите оттук нататък са много, но френската любов е на върха. Фелациото ще ви възбуди, гарантирано. Щом половинката иска продължение, то значи тя е напълно възбудена, но нищо не пречи да върнете услугата, което ще я държи на нокти, същевременно ще ви изпълни с ентусиазъм.

Порно

Въпреки, че звучи като табу, много хора го гледат, предимно мъже. Доказано е, че има и жени, които харесват порно и то отключва много специални подсъзнателни „стаички” у нея. Бъдете внимателни за тази стъпка, понеже първо трябва да сте сигурно, че тя харесва подобни неща. Иначе рискувате да провалите вечерта.

Най-важното е психологическата нагласа. Мислите владеят тялото, не забравяйте това. Ако наистина мозъкът ви отказва да ви „слуша”, не пресилвайте нещата. И най-накрая, колкото и да сте добри, перфектното преживяване зависи от двама ви.

Една интересна статия : Как да я накарам да правим тройка?

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.