Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Как да я накараме да се отдаде изцяло докато правим секс?

стимулирам

Един от основните въпроси пред всеки мъж, е как да накара партньорката си да даде 100% от себе си, докато правим любов с нея. Разбира се, отговорът не е никак елементарен и се отнася до настройката на партньорите, тяхната близост и поведението им в леглото. Мнозина смятат, че петинга (любовната игра), е ключовият фактор, който определя по-нататъшните действия на жената, защото ако тя е достатъчно възбудена, то със сигурност, ще се насладим на повече ласки и красиви мигове. Ясно е, че не всеки мъж може да се превърне в секс машина, но въпреки това има методи, с които да предразположи интимната си половинка. Целувките, погалването, допира и дори думите са от съществено важно значение за това как ще протече предстоящият сексуален акт.

Как да я накараме да се отдаде изцяло докато правим секс?

Нежността е най-разпространения подход, който трогва женското тяло, но и тук всичко зависи от определения индивид. Нищо чудно тя да желае по-силна емоция, която се изразява в по-грубо поведение. Ерекцията на мъжа също е доста важна. Ако страдате от сексуална дисфункция например, ще трябва да потърсите хапчета за ерекция, които да ви държат в кондиция през цялото време. Може и да не ви се вярва, но жената очаква от вас, повече отколкото си представяте, макар и да не го казва директно. Това ни навежда на мисли, че винаги трябва да следим поведението на съкровището до нас, за да сме в пълна кондиция с неговите желания, мисли и действия.

Как да проучим човека до нас

Най-добрият вариант да разберем жената до себе си, е да контактуваме словесно с нея. Не се срамувайте да попитате какви са очакванията й, споделете вашите слабости, дори те да са свързани с т.нар. сексуална дисфункция или друг проблем, който сте стаили в себе си. Никога не се предавайте, защото все пак вие сте мъжа и трябва да контролирате събитията. Прегърнете я и я накарайте да сподели всичко, за което мечтае, от което трепери, което очаква.

Не забравяйте да бъдете кавалер и никога не правете нещата на сила. Ако покажете известна доза галантност и разбиране, то вие със сигурност ще се поздравите с успех, и ще получите повече отколкото сте очаквали. Сложете „картите“ на масата и й споделете какво обичате в леглото. Опитайте се да говорите с мек тон, така че да не я нагрубите. В случай, че срещнете отказ от нейна страна не продължавайте да настоявате, а кимнете одобрително с глава. Понякога едно съгласие, е способно да промени мнението й, съвсем неочаквано.

Любовната игра

За да задържите вашата ерекция, е добре да проведете по-дълга любовна игра. Старайте се да стимулирате нейните ерогенни зони, тъй че тя да започне да ви иска още по-силно. Не забравяйте да я целувате зад ушите и задната част на врата, защото там са разположени две от най-чувствителни места при жената. Същото важи и за бузите на дупето. Бъдете внимателен при допира им, галета я и я милвайте, за да я предразположите към един страстен и необуздан секс, какъвто навярно очаквате. Други важни ерогенни зони са: сгъвките на коленете, вътрешната част на бедрото, стъпалата и устните.

Разбира се, най-важни си остават вагината и гърдите. При тях ефектът от милувките ви ще бъде най-голям и взривоопасен, както се казва. Не бързайте да еякулирате, а се дръжте максимално дълго. При положение, че имате проблем със сексуална дисфункция или бързо еякулиране прочете повече относно предложените в сайта хапчета за ерекция. Те ще бъдат ваш верен партньор при провеждане на любовната игра и осъществяване на самия акт. В крайна сметка жената очаква да види един здрав мъж. Той да задоволи и най-горещите й помисли, не се съмняваме, че ви може да бъдете точният човек.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.