Posted on Напиши коментар

5 от най-честите проблеми смущаващи ерекцията и половата мощ на мъжа

еректилна дисфункция снимка

Ако искате да останете в А група във вашата спалня, понякога се нуждаете от нещо повече освен вашият опит и време прекарано там. Ако вече имате проблеми с правенето на секса, то е необходимо да потърсите съвет от експерт. В допълнение тези проблеми не само, че ще накърнят вашето его, те може би сигнализират за по-сериозен здравословен проблем. В повечето случаи, разбира се ако е навреме може да бъде лекувано и овладяно здравословното влошаване.

Не се притеснявайте да разговаряте с вашият лекар още в самото начало на проблема. Защото ако не го направите е много възможно той да се задълбочи. Д-р Къли Карсън, известен уролог от университета в Северна Каролина, USA обяснява за 5-те най-често срещани проблема смущаващи мъжката сексуалност, с които силния пол се сблъсква.

  1. Еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция или още по-известна като импотентност, прави невъзможно задържането на достатъчно дълго време на ерекцията за да се осъществи полов акт. Това е доста сериозен проблем. Който влошава живота на много семейства. За да бъде здрава и достатъчно дълга ерекцията, то трябва да се подобри притока на кръв към пениса. Обикновено еректилната дисфункция бива свързана със сърдечно или съдов проблем.

Според д-р Карсън проучваният са показали, че по-голямата част от мъжете, които са имали вече сърдечно заболяване като инфаркт или инсулт страдат от 3-5 години по-рано от ЕД. Лечението на еректилната дисфункция включва първо определяне на първоизточника. А те могат да бъдат много. И разнообразни като: наднормено тегло, тютюнопушене, повишен холестерол и други рискови фактори за сърдечно-съдовите заболявания. За подпомагане на терапията могат да се използват медикаменти. Ние разбира се препоръчваме Вигор 300 или MaxMAN 4, но можете да потърсите и други такива.

  1. Синдром на тестостеронен недостиг

Дефицитът на тестостерон в тялото или хипогонадизъм, може да се отрази не само на сексуалната ви мощ, но и на цялостното здраве – енергията в тялото, мускулната маса, настроението и други.

Ако не можете да постигнете ерекция или да я задържите, вашият лекуващ лекар може да ви назначи кръвен тест, който се прави сутрин рано за да се изключи или установи проблем с нивото на тестостерон в тялото. Важно е да се отбележи, че не при всички мъже с ниско ниво на тестостерон в тялото се наблюдават симптоми свързани с ерекцията. При много от тях такива липсват. Ако мъжът е с ниско ниво на тестостерон, но няма проблеми с ерекцията, то по-добре да бъде оставен така, за да не се пренасити организма с този хормон, което пък от своя страна е вредно.

  1. Болест на Пейрони

Болестта се състои в изкривяването и изтъняването на пениса. Ако е в много напреднал стадий е много възможно да е болезнена и да не можете да правите секс. Деформацията на пениса е причинена от съединителната тъкан в резултат на предишно увреждане, като най-често се получава втвърдяване в горната част на пениса. В повечето случаи болката, която се появява по време на секс изчезва след 1-2 години, но кривостта остава. В миналото лечението е било оперативно с доста странични ефекти, но днешната медицина предлага алтернативни методи чрез инжектиране на съединителна тъкан за възстановяване на формата на пениса.

  1. Продължителна ерекция или Приапизъм(линк към Wikipedia)

За мъжете, които имат ерекция с продължителност 4 часа и повече трябва да потърсят лекарска помощ. За да се избегнат трайните увреждания на пениса е необходимо да се вземат мерки до около 8 часа след получаването на ерекцията, иначе е възможно да се увреди безвъзвратно. Понякога причина за тази продължителна ерекция са страничен ефект от препарат с който се лекува еректилна дисфункция. Рядък страничен ефект на Виагра. Но също така и ако се инжектират определени медикаменти директно в пениса. Възможностите за адекватно лечение са: източване на излишната кръв от пениса със спринцовка. Или лекарства намаляващи притока на кръв към пениса или хирургична интервенция

  1. Преждевременна еякулация

Най-често преждевременната еякулация се случва около 2 до 3 минути след началото на сексуалната възбуда. Което е крайно недостатъчно за да се осъществи полов акт. Около една трета от мъжете изпитват точно това на свой гръб в някакъв период от живота си. Тя бива срещана най-вече при мъжете до 40 годишна възраст. Към настоящият момент има няколко начина за третиране на този проблем. Антидепресанти, локални анестетици в пениса, които намаляват усещането му и забавят еякулацията.

В заключение ние можем да ви предложим да пробвате някой от нашите продукти Вигор 300 или MaxMAN 4. Но ако смятате, че проблема е прекалено сериозен ние ви съветваме да посетите медицинско лице. Бъдете здрави !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *