Posted on

Как да имаме по-добра и дълготрайна ерекция?

как да имаме по-добра и дълготрайна ерекция

Повечето от мъжете се справят добре, когато става на въпрос за ерекция. Разбира се, в живота на всеки един мъж има моменти, когато нещата просто не се случват както трябва. Ерекцията е комплексна процедура, която включва сърцето, мозъка, както и други психологични и външни влияния.

1. Откажете цигарите

Ако младите, които започват да пушат, знаят как това ще повлияе на секса им, те никога няма да запалят цигара. Пушенето втвърдява артериите и намалява потока на кръв към пениса. Като цяло, ерекцията има много общо със състоянието на сърцето, кръвоносната система и така нататък. Ако пушите, шансът да получите проблем с ерекцията е двоен спрямо непушачите.

2. Контролирайте приема на алкохол

Цената на забавлението идва когато започне детоксикацията на вашия организъм. Хората, които употребяват редовно алкохол в количества над средното, със сигурност имат големи шансове за проблеми с ерекцията. Освен това, алкохолът ще увреди черния, белия дроб, бъбреците, освен работата на пениса ви.

3. Спрете да се притеснявате за представянето си

Трябва да осъзнаете, че в секса, пенисът не е най-важният орган. Най-важна е работата на мозъка ви. Много хора свършват бързо или въобще не вдигат самолета, тъй като са притеснени, без самочувствие, макар и да са здрави. Може да е заради стрес, може да е заради всичко. Важното е да осъзнаете, че тази бариера може да е поставена от мозъка ви.

4. Упражненията на Кегел

Тези упражнения са идеални за развитието на мускулите между ануса и скротума. Когато тези мускули са тренирани, вие имате ужасно голям контрол над ерекцията и еякулацията. Можете да решавате, кога да свършите и кога да продължите още. Прочете още по темата за упражненията Кегел

5. Хранете се здравословно

Ако ядете правилно, това ще повлияе ужасно много на качеството на сексуалния Ви живот. Плодовете и зеленчуците са богати на антиоксиданти, които могат да подобрят кръвоснабдяването на пениса. За храните, които не трябва да ядете, има едно просто правило. То е, че това, което е лошо за Вашето сърце е лошо и за сексуалното здраве.

6. Раздвижете се. Спортувайте.

Като цяло упражненията подпомагат за циркулацията на кръвта в тялото. Това е много важно за ерекцията. Освен това, спортът Ви прави по-атрактивни и свежи в очите на околните. Това ще Ви донесе чувството, че сте по-секси от всякога.Това ще подобри и здравето на вашето сърце, което е огромно предимство.

7. Ментална връзка

Както споменахме по-горе, добрата ерекция е комбинация от много фактори. Физиката на тялото е много важна за дългите ерекции, но и мозъкът влияе на това. Той контролира емоциите, а за да сте напълно отдаден, емоционалното ви състояние трябва да е на ниво. Трябва да сте в настроение, партньорката Ви да е наистина ваша любима.

Използвайте различни препарати, които подпомагат задържането на момента по-дълго. Секс стимуланти като VIGOUR 300 300, MaxMAN 4 или лубриканти. Лубрикантите са научно доказан продукт, който Ви помага да задържате ерекцията по-дълго. Освен това, жените намират секса за по-безболезнен, приятен и лек, когато мъжът използва лубриканти.