Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Упражнения за увеличаване на пениса

Упражнения за увеличаване на пениса

Проблемът с размера на пениса е наболял за много мъже по света и у нас. Доста мъже, през даден етап от живота си просто искат да увеличат големината на своя пенис. Дали да е по-дълъг или по-дебел, няма значение. Вариантите са няколко. Единият е оперативно да увеличим размера на пениса си. Това е болезнено, крие някакви рискове и като цяло е доста крайно решение. Другият вариант е посредством хапчета. Хапчетата могат да бъдат най-ефективният метод, стига да ги изберете внимателно. Те могат да се използват в комбинация с упражнения по методологията Джелк, които са задвижваща сила на естественото уголемяване на пениса.

Каква е логиката заложена зад упражненията Джелк?

Техниката цели да увеличи притока на кръв към всеки един компартамент на Вашия пенис. Компартаментите могат да се нарекат камери на пениса, като броят на главните подразделения е три. В науката те са именувани кавернозни тела (две на брой) и корпус спонгиосум. Те са по цялата дължина на Вашия пенис и са просто тъканта, която подпомага ерекцията. Когато сте възбудени, точно тази тъкан бива запълнена с кръв. Ако сте редовни в тренировките с Джелк, притокът на кръв ще се увеличи и обиколно и надлъжно на пениса, което значи, че той ще е по-дълъг и с по-голяма обиколка.

Как се изпълнява методът Джелк?

Най-просто можем да опишем Джелк упражненията като стимулиране на пениса по дължината ми. Основната техника е да оградите основата на своя пенис с палеца и показалеца. Всички упражнения се извършват в леко, но не напълно възбуден. Нивото на пениса Ви трябва да е такова, както при началото на любовната игра с партньорката ви. Както казахме, обхващате основата на пениса и започвате да правите движения по дължината, точно както при сексуален контакт. След няколко сесии, Вие сами ще усетите по-високия приток на кръв.

Необходимо е прилагане на напрежение при обвиване на пениса с пръсти, когато започне стимулирането по дължината на неговото тяло. По този начин се задържа повече кръв в тялото на пениса, посредством стимулиране, което предизвиква мускулни контракции в Любовния мускул. Под и над неговата мускулна форма преминават важни вени, които осъществяват оттичане на задържана кръв в тялото на пениса. Стимулирането по метода Джелк позволява задържане на кръвта и добавяне на допълнително кръв, посредством стимулиране чрез последователни движения по хода на пениса.

Какво точно се случва с пениса по времето на Джелк практикуването?

Посредством упражненията Вие задържате кръв в пениалните тела на пениса си и не и позволявате да се върне обратно през кръвоносната система. Това ще рече, че количеството кръв не намалява, а само расте. Високото количество на кръв в пениса предизвиква промяна в размерите и формата. Освен това, разтегливостта на еректилната тъкан се повишава.

Джелк трябва да се упражнява с определено темпо. Важно е техниката да се прилага правилно, а повторенията да са няколко докато се стигне до пълната възбуда. Както казахме, действията са от основата на пениса до неговия връх и обратно надолу. Времетраенето на едно пълно движение е 2 секунди. Другото, което можем да Ви посъветваме е да използвате някакъв лубрикант, за по-безопасно действие.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.