Posted on

Как да бъдем по-добри в леглото?

Жена

Много често жените се чудят с какво да впечатлят даден мъж, но истината е, че един див и запомнящ се секс, може да направи чудеса. Как обаче да бъдете по-добри в леглото? Сигурно това е въпроса, който много дами си задават, като отговорите са няколко и изобщо не са трудни за изпълнение.

Забравете задръжките!

Колкото повече се притеснявате, дали това ще му хареса. Дали това няма да го впечатли, дали харесва тази поза и още куп подобни въпроси. Толкова повече свеждате до минимум, шансовете си за хубав секс. В крайна сметка, сексът не е изпит или интервю за работа, така че няма от какво да се срамувате и е най-добре да се отпуснете и да забравите за задръжките.

Залагайте на нетрадиционното! Доста често се случва на мъжа да му се прииска спонтанен секс. Той може да бъде възбуден от ваш разказ, поза, действие или нещо друго. А най-добрият съвет е да „сграбчите“ момента и да се отдадете на спонтанен секс. Разбира се, за целта трябва винаги да сте подготвени, тъй като при спонтанният секс няма да имате време да минете през банята, да се наконтите или да си избръснете краката.

Не се самооценявайте! Ако си мислите, че не струвате в леглото и че сте пълно дърво, то по-добре оставете на партньора ви да прецени това и не се самооценявайте. Колкото повече негативни оценки си давате, толкова и по-лошо ще се представяте в леглото. Така че ви съветваме да мислите позитивно и да владеете инициативата.

Предизвикайте го!

Предизвикателството е най-добрият подход, с който можете да впечатлите мъжа. Направете му френска, сменяйте позите, опитайте се да го накарате да се чувства желан и ще видите колко изненадващ ще бъде резултата. Не чакайте мъжа да свърши всичко и не се дръжте като привилегировани.

Пийнете преди секс! Преди да се впуснете в любовната авантюра, пийнете 1 чаша червено вино или 50-100 гр. твърд алкохол. Не прекалявайте обаче, защото това може да доведе до обратен ефект. Алкохола сваля задръжките, но пък и прекомерната употреба не е препоръчителна, така че заложете на виното и няма да съжалявате.

Поискайте мнение след секса! Когато всичко приключи и лежите гушнати в леглото със запалени цигари, се опитайте да разберете какво е впечатлило партньора ви. Много е вероятно той да се срамува да сподели, но бъдете настоятелни, за да знаете на какво да наблегнете.

Често употребата на играчки, секс стимуланти и разнообразни пози, водят до много по-силен оргазъм, така че не се притеснявайте да опитате нещо ново, а напротив – експериментирайте, залагайте на нестандартни решения, опознайте се и не се срамувайте от нищо!

 Препоръчваме ви да прочетете :