Защо не може без секс и до какво води липсата му?

До какво води липсата на секс?

Секс? Кратка, но пределно ясна думичка, побрала в себе си огромно значение. Колко много казва и каква власт има над мислите и действията на всички хора. За разлика от мнозинството животински видове, при които правенето на секс е безусловен инстинкт за продължаване на рода, то при човека е предимно за удоволствие. Най-върховното. Образно казано, по време на секс някъде в човешкото тяло една вълшебна машинка произвежда неограничено количество щастие. Звучи доста претенциозно и дори абстрактно, но е напълно вярно, въпреки че всеки човек има своето съкровено вътрешно определение за тази култова дейност.

Щастието, породено от секс е гарантирано достъпно и напълно безплатно. То не зависи от умствените способности, материалното положение, обществения статус, възрастта, расата, пола и всичко друго, което хората са измисляли през вековете, за да се разделят, на каквото им е изгодно. Напротив – всичко свързано с действието секс има загадъчната способност да обединява. Безусловно, безразсъдно, страстно, категорично, неотразимо и задължително. Затова е толкова притегателна неговата сила и е пословично умението му да слива в едно двама души, докарвайки ги до състояние на екстаз.

Секс е дума, която говори сама за себе и тя не признава никаква допълнителна украса под формата на различни прилагателни от рода на добър, лош или дори отличен. Често се срещат подобни гръмки фрази, но тяхното използване в разговорната или писмената речи са абсолютни грешки в порочния кръг на безпочвени теории и евтини манипулации. Природата е създала така мъжа, че той да има водещата роля да поеме началната инициатива за организирането на секс със съгласилата се жена. За целта той е снабден с подходящ многофункционален анатомичен орган. Този уникален инструмент е измайсторен така, че да се напълни с голямо количество кръв, която да се задържи там

достатъчно дълго, така че на всички участници по време на секс да им стане фантастично хубаво.Когато мъжкия индивид е здрав тези процеси са безусловно безотказни, но понякога се случва поради разнообразни дразнители и причини, нещата да не протекат гладко.

Въпросните пречки могат да затруднят стартирането на акта, да го прекъснат в нежелан момент или напълно да го стопират в някоя от фазите му. На практика на всеки може да му се случи да изпадне в невъзможност да осъществи секс. Няма особено значение на каква възраст е потърпевшият. Неочаквано рязко и водещо след себе си много болезнени последици, механизма за започване и осъществяване на секс заскърцва, заяжда и понякога напълно спира. Тези изключително неприятни засечки могат да бъдат краткотрайна ерекция или липса на такава, свършване при мъжа преди жената да е стигнала до своя оргазъм и ред други подобни неблагополучия в тази тъй деликатна област. Казано с две думи – няма секс. Неговата липса е категорична гаранция за неудовлетвореност, която поражда в човека усещането за физическо и психическо осакатяване. Звучи грубо, но за съжаление е вярно. Без организирането на секс живота на конкретния човек или двойка губи своя изначален смисъл и щастието отлита безвъзвратно. За никого не е новина, че науката и медицината отдавна са намерили кардинални решения на тези смущаващо гадни проблеми. Едно от тях са специалните таблетки за секс, за които ще стане дума в следващата поредица от статии.

С етикет: , , , , , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.