Posted on Напиши коментар

Защо не може без секс и до какво води липсата му?

До какво води липсата на секс?

Секс? До какво води липсата на секс? Кратка, но пределно ясна думичка, побрала в себе си огромно значение. Колко много казва и каква власт има над мислите и действията на всички хора. За разлика от мнозинството животински видове, при които правенето на секс е безусловен инстинкт за продължаване на рода, то при човека е предимно за удоволствие. Най-върховното. Образно казано, по време на секс някъде в човешкото тяло една вълшебна машинка произвежда неограничено количество щастие. Звучи доста претенциозно и дори абстрактно, но е напълно вярно, въпреки че всеки човек има своето съкровено вътрешно определение за тази култова дейност.

До какво води липсата на секс?

Щастието, породено от секс е гарантирано достъпно и напълно безплатно. То не зависи от умствените способности, материалното положение, обществения статус, възрастта, расата, пола и всичко друго, което хората са измисляли през вековете, за да се разделят, на каквото им е изгодно. Напротив – всичко свързано с действието секс има загадъчната способност да обединява. Безусловно, безразсъдно, страстно, категорично, неотразимо и задължително. Затова е толкова притегателна неговата сила и е пословично умението му да слива в едно двама души, докарвайки ги до състояние на екстаз.

Секс е дума, която говори сама за себе. Тя не признава никаква допълнителна украса под формата на различни прилагателни от рода на добър, лош или дори отличен. Често се срещат подобни гръмки фрази. Но тяхното използване в разговорната или писмената речи са абсолютни грешки в порочния кръг на безпочвени теории и евтини манипулации. Природата е създала така мъжа, че той да има водещата роля да поеме началната инициатива за организирането на секс със съгласилата се жена. За целта той е снабден с подходящ многофункционален анатомичен орган. Този уникален инструмент е измайсторен така, че да се напълни с голямо количество кръв. Тя съответно да се задържи там достатъчно дълго, така че на всички участници по време на секс да им стане фантастично хубаво. Когато мъжкия индивид е здрав, тези процеси са безусловно безотказни. Но понякога се случва поради разнообразни дразнители и причини, нещата да не протекат гладко.

Пречките

Въпросните пречки могат да затруднят стартирането на акта, да го прекъснат в нежелан момент или напълно да го стопират в някоя от фазите му. На практика на всеки може да му се случи да изпадне в невъзможност да осъществи секс. Няма особено значение на каква възраст е потърпевшият. Неочаквано рязко и водещо след себе си много болезнени последици, механизма за започване и осъществяване на секс заскърцва, заяжда и понякога напълно спира.

До какво води липсата на секс? Тези изключително неприятни засечки могат да бъдат краткотрайна ерекция или липса на такава. Също и свършване при мъжа преди жената да е стигнала до своя оргазъм и ред други подобни неблагополучия в тази тъй деликатна област. Казано с две думи – няма секс. Неговата липса е категорична гаранция за неудовлетвореност, която поражда в човека усещането за физическо и психическо осакатяване. Звучи грубо, но за съжаление е вярно. Без организирането на секс живота на конкретния човек или двойка губи своя изначален смисъл. Така има риск щастието да отлети безвъзвратно. За никого не е новина, че науката и медицината отдавна са намерили кардинални решения на тези смущаващо гадни проблеми. Едно от тях са специалните продуктите за секс като Камагра, за които ще стане дума в следващата поредица от статии.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *