Kamagra Oral Jelly – Камагра желета /гел/

Камагра гел или KAMAGRA Oral Jelly /ГЕЛ/ желе е може би най-добрият и наложил се секс стимулант на най-ниската и достъпна цена. Продуктът е във вид на желе. Напълно безопасен и клинично тестван в лабораторни условия продукт.

Какво представлява Kamagra гел – секс стимулант

KAMAGRA Oral Jelly действа ефективно и дава възможност за мощна ерекция около 4-6 часа. камагра гелПовишава сексуалната ви мощ многократно и спомага за много по-здрава и твърда продължителна eрекция. Значително повишава издръжливостта по време на полов акт. Приема се орално около 30-40 мин. преди секс, не е хормон или афродизиак. След като веднъж е готов за действие на вашия твърд пенис не му остава нищо друго, освен да си свърши добре работата и да остави спокойно лежаща в леглото една напълно задоволена жена и то всеки път. Това е продуктът, който може да спаси положение, което досега сте смятали за неспасяемо и да ви направи герой в очите на вашата партньорка. С него ще е възможно вече не само да повторите веднага, но да изпитате удоволствие и за трети път.

Защо да купите КАМАГРА ГЕЛ от ErekciaBG.com?

Ние гарантираме както за сигурния произход на желета за секс Камагра Гел / Kamagra Oral Jelly, така и за правилното им съхранение, срокове на годност и т.н. – задължителни условия, за да се запази пълния потенциал на продукта. И за Ваша максимална сигурност само при нас получавате опцията да Ви възстановим обратно сумата, която сте дали за Камагра Желе при нас, в случай че не сте доволни от ефекта или имате каквито и да било забележки към продукта! ErekciaBG работи за Вас и Вашия комфорт и най-вече да сте доволни и Вие и Вашата половинка!

камагра желеНаправи поръчка

Съставки на Камагра желе

Два са хормоните, които се произвеждат в мъжкото тяло по време на сексуална възбуда и полов контакт – Cyclic GMP, който кара мускула в артериалната стена на пениса да повиши нивото на кръвта в него и Phosphodiesterase Type 5 (PDE-5), който намалява ерекцията и връща пениса в нормално състояние, след еякулация. Камагра гел съдържа съставката силданафил цитрат – най-използваното вещество в секс хапчетата. Силденафилът най-общо казано блокира производството на PDE-5 хормона и така ерекцията става много по-здрава и дълготрайна. Докато е активна Камагра гел в тялото, тя задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция много по-дълго време.

Ефективност на продукта

Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може КАМАГРА ЖЕЛЕ да бъде ефективна, без любовна игра и стимулация няма смисъл от нея. Препоръчително е да се взима не повече от една Камагра гел на 24 часа. Бъдете сигурни, че Вашия лекар е наясно с медицинското ви минало особено за алергии, състояние на пениса, анемия, проблеми с очите, ракови заболявания и високо или ниско кръвно налягане. Изправяйте се бавно от седнала или легнала позиция за да избегнете световъртеж. Избягвайте алкохолa.

Ефекти и прием на Kamagra Jelly – КРАЙ НА ЗАСЕЧКИТЕ В ЛЕГЛОТО

По-възрастните хора /над 65 години/ може да са по-чувствителни към страничните ефекти. Камагра гел (желе) съдържа силданафил цитрат. Противопоказно за алергични към SILDENAFIL. Не трябва да се ползва с препарати съдържащи нитрати. Нитратите най-често се срещат в лекарства лекуващи ангина. Пример за това са: нитроглицерин, изозорбид, мононитрат, динитрит. Да не се употребява заедно с Попърс. При нормални обстоятелства, възможните странични ефекти са рядкост и са леки – включват разстроен стомах, главоболие и зачервяване. Други възможни, по-малко срещани странични ефекти са чувствителност към светлина и размазано/замъглено зрение. Камагра гел е изключително разпространен и добре познат продукт в България. Все пак, ако изпитвате болки в гърдите и замаяност по време на секс, потърсете медицинска помощ.

Цена и отстъпка за количества при поръчка:

 

  • 1 кутия Kamagra Oral Jelly – 7 желета – 17,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
  • 3 кутии Kamagra Oral Jelly – 21 желета – 47,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
  • 5 кутии Kamagra Oral Jelly – 35 желета – 74,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
  • 10 кутии Kamagra Oral Jelly – 70 желета – 129,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Колкото повече бройки закупите, толкова по-ниска цена и преференции получавате, не пропускайте да се запасите с този невероятен продукт, промоционалните цени са до изчерпване на количествата!