Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Съвети и секс пози за мъже с малки пениси

съвети и секс пози за мъжете

Ако един мъж е с малък пенис, то той трябва да се фокусира върху ъгъла, под който се намира неговият пенис, за да се увери, че масажира G-точката на своята партньорка. Освен това е възможно в определени позиции да се скъси вагиналния канал, който би направил по-лекото проникване, да се чувства като по-интензивно такова.

Ето няколко секс пози за мъже с малки пениси:

1. Кучешката

това е една от най-добрите секс пози при малък пенис, тъй като ъгълът на върха на пениса ще масажира G-точката постоянно. Освен това, в тази поза един мъж има по-голям контрол над нещата. Колко повече са стиснати краката на партньорката Ви, търкането ще е толкова по-голямо.

2. Каубойска поза на обратно 

Жената трябва да е отгоре, докато Вие сте в легнало положение с леко вдигнати колене. Партньорката Ви ще се подпре на колената Ви и в най-добрия случай, нейният клитор ще може да получи в пъти повече стимулация.

3. Голяма лъжица, малка лъжица

В тази поза трябва двамата партньори да застанат във фетална позиция, а жената да притисне бедрата си към мъжа. Стегнатите тела ще повишат съпротивлението, докато пенисът директно ще стимулира G-точката.

4. Ножица

Тази поза е малко по-сложна, но за сметка на това скъсява вагиналния канал, което е търсената от вас цел! Поставете приятелката си легнала по гръб, като единият и крак трябва да е вдигнат на рамото Ви и отпуснат на гърдите Ви. Вие трябва да поставите единия си крак между колената й, а втория крак от другата страна плоския крак. Ако всичко е изпълнено правилно, Вие ще сте заели форма, която наподобява ножици. Вдигнатият крак на партньорката Ви играе ролята на скъсяващ за вагиналния канал, което прави усещането за по-дълбоко проникване.

5. Вариация на Лотус 

Започнете в мисионерската поза, като краката на приятелката Ви трябва да са към Вашите гърди или направо върху раменете Ви. Това ще доведе до огромно триене за клитора и по-освободен и див секс.

6. Кучешката в седящо положение 

партньорката ви трябва да се изправи, за да може краката и да бъдат изправени, но тялото й трябва да се опира на леглото. Вие трябва да проникнете отзад като движенията Ви трябва да са в синхрон, за да е по-интензивно проникването.

8. Планината

Натрупайте малко възглавници на леглото или на земята и поставете тялото на приятелката си там. Нейните колене трябва да са на пода, но нейните гърди трябва да са в отпуснато положение. Вие трябва да коленичите зад момичето и да проникнете в нея, като тя трябва да държи краката си в по-стегнато положение, за да има повече триене.

Средство за повивишаване на физическата издръжливост и еректилната функция и преждевременна еякулация при мъжа – на erekciabg.com

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.