Публикувано на

Най-добрите пози за невероятен секс за мъжа

секс поза лотос

Възможно ли е ние мъжете да обичаме и да се стремим към нещо в секса, но не пряко свързано със самото действие в него? Истината е, че такова нещо има. Това са някой пози за невероятен секс, които ние обожаваме и искаме да изживяваме отново и отново. Ето някои от позите, които са най-добрите пози за мъжете.

  • Каубойката е любимата поза на по-мързеливите мъже. Всеки летаргичен мъж мечтае за тази поза. Жената е отгоре и се труди усилено за нашето удоволствие. Освен това имаме гледка към цялото и красиво тяло, към лицето й. Тази поза позволява дълбоко проникване и предлага повече удоволствие и за двата партньора.

секс поза ездачка

  • Мисионерската поза, която е любима на всеки един по-активен в леглото. Тя е силата в ръцете на мъжете, които искат да контролират половия акт. Жената просто се предава и се оставя на мъжа. Той може да я гледа и да я докосва, като в същото време има власт над темпото.

секс поза мисионерска

  • Кучешката поза е любима на мъжете, които правят животински секс. Те се намират отзад, проникват точно толкова, колкото е нужно. Жената просто трябва да остане на четири крака и да позволи на мъжа да я масажира и да докосва нейните гърди.

секс поза кучешка

  • Кой казва, че сексът трябва да е в леглото? Има мъже, които обожават да правят секс извън спалнята. Те искат да го правят прави. Да се разминат с приятелката или съпругата си и просто импулса да ги накара да я награбят. Качваш жена си на някой шкаф или просто я опираш на стената. Определено се харесва на болшинството от мъжете.

секс поза на маса

  • Мъжете обичат гушкането по време на секс, то не е само за след това. Перфектна позиция е да се настаните партньорката си в обятията си, настрани и да започнете да действате. Нейните ръце ще са свободни, за да разнообрази преживяването. Ще заобичате тази поза, непременно.

секс поза сгушения ангел

  • Мъжете, които харесват каубойската поза, ще харесат и позата Лотус. Мъжът трябва да е в седнало положения, облегнат на леглото или на нещо друго, което да му е опора. Жената трябва да седне в скута му с лице към него. Тя може да прокара краката си около кръста му, за да улесни проникването.

секс поза лотос

  • Водно конче. Някои мъже си падат по аквасекс в басейн или в морето. Готино е да имаш басейн или да си дотам разкрепостен, че да използваш публичен такъв или плаж. По-консервативните мъже си падат по секса във вана, а защо не и прави под душа. Като цяло водата винаги е свързвана с повече удоволствие от мъжете.

 

  • Любители на фелациото. Не, не партньорката да прави орална любов с члена Ви. Знаем, че обичате това, но и обичате да правите френска любов. Да усетите по-добре партньорката си и да докосвате цялото и тяло. Тя ще масажира мъжа си и ще го драска по гърба. След това двойката може да се отдаде на 69 – поза, която всички харесват.

секс поза 69

Ето това са най-добрите пози за невероятен секс от гледната точка на мъжете.