Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Сексуална дисфункция при жените

Сексуална дисфункция при жените

Сексуална дисфункция при жените – това може да е сериозен проблем? Постоянно появяващи се проблеми със сексуалното желание, които обтягат или влошават отношенията между вас и партньора ви е по-известно в медицинските среди като женска сексуална дисфункция.

Много голяма част от жените имат проблеми със сексуалното си желание през даден период от живота си. Тя може да се появи във всеки един момент. Да се появи само веднъж за целият живот, да бъде периодична или да се появи изведнъж и да остане константна до края на живота им.

Можете да имате повече от един вид сексуална дисфункция. Ето ги и тях:

  • Намалено сексуално желание – вие имате ниско либидо или липса на сексуално влечение.
  • Разтройство на половото влечение – вие може да имате желание за секс. Но трудно може да бъдете възбудена или да поддържате възбудата по време на половата активност.
  • Разтройство на оргазъма – изключително трудно е или невъзможно да достигнете до оргазъм след достатъчна сексуална стимулация или мастурбация (самозадоволяване).
  • Разтройство свързано с болка – по-време на акта изпитвате болка.

Сексуалното желание включва сложно взаимодействие между физиология, емоции, преживявания, убеждения,  отношения и начин на живот. Нарушаването или влошаването на всеки един компонент от предходните може да повлияе на сексуалното желание, възбуда , удовлетворение от секса или иначе казано сексуална дисфункция при жените. За щастие  сексуалната дисфункция е лечима и лесно може да бъде преборена. За дамите ние имаме един страхотен секс стимулант за възбуда – Испанска златна муха (Spanish gold fly).

Задължително прочетете тази статия : Испанска златна муха прави от жената страстна тигрица в леглото

Страхотни секс стимуланти за мъже и жени на erekciabg.com

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.