Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Сексуална дисфункция при жените

Постоянно появяващи се проблеми със сексуалното желание, които обтягат или влошават отношенията между вас и партньора ви е по-известно в медицинските среди като женска сексуална дисфункция.

Много голяма част от жените имат проблеми със сексуалното си желание през даден период от живота си. Тя може да се появи във всеки един момент. Да се появи само веднъж за целият живот, да бъде периодична или да се появи изведнъж и да остане константна до края на живота им.

Можете да имате повече от един вид сексуална дисфункция. Ето ги и тях:

  • Намалено сексуално желание – вие имате ниско либидо или липса на сексуално влечение.
  • Разтройство на половото влечение – вие може да имате желание за секс. Но трудно може да бъдете възбудена или да поддържате възбудата по време на половата активност.
  • Разтройство на оргазъма – изключително трудно е или невъзможно да достигнете до оргазъм след достатъчна сексуална стимулация или мастурбация(самозадоволяване).
  • Разтройство свързано с болка – по-време на акта изпитвате болка.

Сексуалното желание включва сложно взаимодействие между физиология, емоции, преживявания, убеждения,  отношения и начин на живот. Нарушаването или влошаването на всеки един компонент от предходните може да повлияе на сексуалното желание, възбуда , удовлетворение от секса или иначе казано сексуална дисфункция при жените. За щастие  сексуалната дисфункция е лечима и лесно може да бъде преборена. За дамите ние имаме един страхотен секс стимулант за възбуда – Испанска златна муха (Spanish gold fly).

Задължително прочетете тази статия : Испанска златна муха прави от жената страстна тигрица в леглото

Страхотни секс стимуланти за мъже и жени на erekciabg.com

Последни публикации

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече