Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Spanish Gold Fly (испанска златна муха) прави от жената страстна тигрица в леглото

Spanish Gold Fly (испанска златна муха)

Желанието за секс е нещо съвсем нормално и ежедневно присъства в съзнанието и на двата пола. Разбира се понякога се случва интимното влечение да бъде временно понижено поради различни физически или психологически причини. Много разочароващо е когато единият партньор от двойката е настроен за полов контакт, а другият в момента няма нужното сексуално желание. Ако не се вземат бързи мерки, това често се превръща в непреодолим проблем и може да повлияе деструктивно на връзката между двама души. И най-голямата любов не би издържала дълго, ако чисто физическото общуване загуби ритъм и постепенно западне.

Важно

Добре се знае, че и на двата пола може да им бъде помогнато да възстановят своето отслабнало либидо и да повишат чувствително енергията си за интимни забавления. При мъжете има множество ефикасни хапчета за ерекция, а на първо място при женските секс стимуланти са едни невероятни капки – Spanish Gold Fly (испанска златна муха). Това е много известен натурален продукт за увеличаване на желанието за полово сношение при нежния пол. Spanish Gold Fly е създадена от растителни съставки течност, която е 100% сигурна за употреба и няма никакви вредни странични ефекти. Достатъчно е съвсем малко количество от нея (няколко капки), за да се постигне нужния ефект. Освен това, този продукт много бързо преминава и се изхвърля от човешкия организъм.

Spanish Gold Fly

Бързодействието на Spanish Gold Fly е уникално – 5 минути след изпиването му, жената вече е с неудържим сексуален интерес към своя любовник. Принципът на действие на този вълшебен секс стимулант е много универсален и работи безотказно, като е полезен за представителки на слабия пол на всякаква възраст, стига да са пълнолетни. Spanish Gold Fly силно увеличава притока на кръв към женския клитор и го прави силно чувствителен на мъжка ласка.

Готовност за ласки

Друго ключово условие, за да се приеме, че жената има готовност за сексуално сношение е нейната вагина да е достатъчно овлажнена. Това също е грижа на капките Spanish Fly и те го постигат за нула време. Разбира се, че двойката не трябва да се отказва от удоволствието на предварителната любовна игра. Но употребата на тази билкова виагра предпазва от непредвидени трудности. Става дума, че някои женски хормони, грижещи се за тези процеси в човешкото тяло поради различни фактори не функционират на нужното ниво. Spanish Gold Fly компенсира тяхната недостатъчност. И решава кардинално всички възникнали проблеми. Основните съставки на този вълшебен продукт са фруктоза, вода, canitis и мелатонин.

Получената течност няма цвят и мирис. Лесно се смесва с кафе, вода или безалкохолна напитка, за по-удобна консумация. Сексуалните капки Spanish Gold Fly са най-доброто решение за всички представителки на нежния пол, които не изпитват сексуално желание в определен момент. Особено ако не искат да разочароват със студенина съпруга или гаджето си. Употребата им наистина прави жената страстна тигрица в леглото и гарантира непрекъснат, разнообразен, приятен, удобен и страхотен секс. Spanish Gold Fly е вълшебната отвара. Тя докарва всяка любовчийка до многократни оргазми. За всеки мъж е изключителна привилегия и върховно удоволствие да бъде в обятията на такава гореща партньорка.

Друг продукт: Cialis

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.