Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Причини за импотентността и какво да правим за по-добра ерекция?

Причини за импотентността

В наши дни, опасността от импотентността става все по-голяма и много мъже по целият свят страдат от този проблем. Причините за импотентността са доста, като факторите неимоверно се увеличават всяка година, като в този материал ще разгледаме 10-те основни причини, които могат да ви докарат до това неприятно положение:

Причини за импотентността

  1. Напрегнатият начин на живот е един от основните фактори, които могат да породят еректилна дисфункция. Стресът, проблемите и забързаното ежедневие влияят пряко върху потентността на мъжете. Най-добрият съвет в случая е, да не се претоварвате, да работите умерено и да не се впрягате за всичко, което ви заобикаля.
  2. Сърдечно-съдовите заболявания също оказват пряко влияние върху ерекцията при мъжете, особено при тези над 60-годишна възраст. Тук обаче има и значение храната, която приемате, както и отново начина на живот
  3. Възрастта няма как да се пропусне. С увеличаването на годините се увеличава и рискът от импотентност, но каквото и да правим няма как да спрем този процес.
  4. При по-младите мъже, еректилната дисфункция по-често се дължи на притеснение, отколкото на вродено заболяване или някой от другите изброени причини. Обстановката, жената, страхът от това да не се изложат, психическото напрежение – всичко това оказва негативно влияние върху половата активност. Все пак д-р Илия Врабчев преди години беше казал, че жената прави ерекцията на мъжа, а не виаграта.
  5. Тютюнопушенето е сред най-големите ви врагове, ако искате да сте активни в леглото. Доказано е многократно, че цигарите увреждат както сперматозоидите, така и ерекцията
  6. Алкохолът също е сред най-често срещаните причини за импотентността. Колкото повече посягате към чашката, толкова по-малък е шансът да се представите добре в леглото. Причината е, че прекомерната употреба на спиртни напитки влияе върху производството на ендорфин от организма, което пък оказва отражение на ерекцията
  7. Простата. Често проблемите с простатата са причина и за импотентността. Уголемяването й се отразява на половата активност, но за съжаление в отрицателен аспект.

  8. Високото кръвно налягане не е сред най-честите причини за еректилната дисфункция, но все пак хипертонията не е за подценяване. Мъжете, които страдат от високо кръвно са по-податливи към импотентност ако не се вземат навременни действия.
  9. Импотентността може да бъде заложена в ДНК-то на някой хора, като при определени увреждания, не малко мъже не могат да стигнат до пълна ерекция, което е сериозен проблем.
  10. Честата употреба на медикаменти и забранени стимуланти също може да окаже негативно влияние върху половата активност на мъжа. Химикалите са най-големият враг на пълната ерекция, така че е хубаво да ги избягвате и да залагате колкото се може на повече био-продукти.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.