Posted on

Колко време след еякулация, може да се прави пак секс без риск?

секс без риск след еякулация

Мнозина задават въпроса „колко време след еякулация, може да се прави секс без риск“, разбира се отговорът е относителен и се касае до грижата за хигиената ви. От съществено значение, е къде сте еякулирали при първото сношение, и дали сте взели съответните мерки за безопасност, които най-често се касаят до употреба на презервативи, миене и уриниране. Риск определено съществува, тъй като сперматозоиди могат да останат по каналчетата и да изиграят важна роля за забременяването. Специалистите споделят, че след половин час „мъжки войници“ умират и акта може да бъде повторен, но има и малки изключения.

В случай, че имате каквито и да притеснения относно нежелана бременност, най-добре направете тест, който се продава свободно в аптеката.

Така ще изключите всичките възможности за случилото се в леглото. Мъжете обикновено, взимат съответните мерки използвайки презервативи и така рисковете намаляват внезапно. Притеснението относно повтарянето на половия акт са съвсем нормални, тъй като мъжа иска да задоволи партньорката си изцяло. Понякога не се получава, защото се изчерпва сексуалната мощ, което дори може да доведе до еректилна дисфункция при многократни сношения всеки ден. В този ред на мисли се използват медикаменти, тип ала хапчета за ерекция и др. подобни. Според много двойки, сексът с презерватив убива емоцията и нещата се получават по лош начин. Те държат на натуралното онождане като се пазят, за да не направят фатална грешка.

Истината е, че кондомите дават около 96% сигурност при сношението, тъй като винаги има едни 4% за скъсване на гумата и еякулация във вагината на партньорката ви. Другият познат вариант за предпазване от бременност са контрацептивите, но пък статуса им на лекарствен препарат плаши много девойки към днешна дата. Общо взето всеки иска да прави натурален, но безопасен секс. Хиляди жени крият страховете си, че могат да забременят от прозрачната течност изчитаща през уретрата, когато силния пол е в ерекция. Не е тайна, че в хлъзгавия секрет могат да попаднат сперматозоиди, тъй че винаги имайте едно на ум. Колкото по-дълго продължи сексуалната стимулация, толкова по-голямо количество купферова течност бива отделена. Дори жената да не е в овулация при правене на секс без презерватив, отново може да се формира фактора бременност.

Какво е важно да знаем

Истината е, че трябва да бъдем внимателни и да спазваме правилата, за които говорихме по-горе в статията. Съветът ни, е да не правите секс без кондом. Ако не е минал поне час от първата еякулация на вашата интимни половинка. По този начин вие ще се предпазите от евентуално заседнали сперматозоиди в канала на пениса, които са напълно достатъчни да забременеете .

Погледнете на тези факти със сериозно око , ако сте загрижени за бъдещето си и половия си живот. Поддръжката на хигиена след първата еякулация, е от първостепенно значение за следващата серия горещи емоции. Подхождайки, с необходимото внимание и тактика, няма причина да се притеснявате от каквото и да е. Защото и тук както при всичко останало съществува техническо време. При положение, че имате каквито и да е въпроси по темата ви предлагаме да се консултирате със специалист.

За продължителен сексуален акт, изберете продукт и посетете erekciabg.com