Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Колко време след еякулация, може да се прави пак секс без риск?

секс без риск

Мнозина задават въпроса „колко време след еякулация, може да се прави секс без риск“, разбира се отговорът е относителен и се касае до грижата за хигиената ви. От съществено значение, е къде сте еякулирали при първото сношение, и дали сте взели съответните мерки за безопасност, които най-често се касаят до употреба на презервативи, миене и уриниране. Риск определено съществува, тъй като сперматозоиди могат да останат по каналчетата и да изиграят важна роля за забременяването. Специалистите споделят, че след половин час „мъжки войници“ умират и акта може да бъде повторен, но има и малки изключения.

В случай, че имате каквито и да притеснения относно нежелана бременност, най-добре направете тест, който се продава свободно в аптеката.

Така ще изключите всичките възможности за случилото се в леглото. Мъжете обикновено, взимат съответните мерки използвайки презервативи и така рисковете намаляват внезапно. Притеснението относно повтарянето на половия акт са съвсем нормални, тъй като мъжа иска да задоволи партньорката си изцяло. Понякога не се получава, защото се изчерпва сексуалната мощ, което дори може да доведе до еректилна дисфункция при многократни сношения всеки ден. В този ред на мисли се използват медикаменти, тип ала хапчета за ерекция и др. подобни. Според много двойки, сексът с презерватив убива емоцията и нещата се получават по лош начин. Те държат на натуралното онождане като се пазят, за да не направят фатална грешка.

Истината е, че кондомите дават около 96% сигурност при сношението, тъй като винаги има едни 4% за скъсване на гумата и еякулация във вагината на партньорката ви. Другият познат вариант за предпазване от бременност са контрацептивите, но пък статуса им на лекарствен препарат плаши много девойки към днешна дата. Общо взето всеки иска да прави натурален, но безопасен секс. Хиляди жени крият страховете си, че могат да забременят от прозрачната течност изчитаща през уретрата, когато силния пол е в ерекция. Не е тайна, че в хлъзгавия секрет могат да попаднат сперматозоиди, тъй че винаги имайте едно на ум. Колкото по-дълго продължи сексуалната стимулация, толкова по-голямо количество купферова течност бива отделена. Дори жената да не е в овулация при правене на секс без презерватив, отново може да се формира фактора бременност.

Какво е важно да знаем

Истината е, че трябва да бъдем внимателни и да спазваме правилата, за които говорихме по-горе в статията. Съветът ни, е да не правите секс без кондом. Ако не е минал поне час от първата еякулация на вашата интимни половинка. По този начин вие ще се предпазите от евентуално заседнали сперматозоиди в канала на пениса, които са напълно достатъчни да забременеете .

Погледнете на тези факти със сериозно око , ако сте загрижени за бъдещето си и половия си живот. Поддръжката на хигиена след първата еякулация, е от първостепенно значение за следващата серия горещи емоции. Подхождайки, с необходимото внимание и тактика, няма причина да се притеснявате от каквото и да е. Защото и тук както при всичко останало съществува техническо време. При положение, че имате каквито и да е въпроси по темата ви предлагаме да се консултирате със специалист.

За продължителен сексуален акт, изберете продукт и посетете erekciabg.com

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.