Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Какви секс играчки да използваме в леглото

Какви секс играчки да използваме

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото?

Вибратори

Вибраторът е определено най-популярната и най-лесно приеманата секс играчка. Вибраторите са създадени главно за ползване от жените, но мъжете може да ги използват в свой плюс, в комбинация с друг метод на стимулация. Вибраторите главно стимулират клитора на Вашата партньорка, което е важно, защото мнозинството от жените изпитват оргазъм именно чрез стимулация на клитора.

За разлика от дилдотата, които наподобяват пенис, вибраторите са с различна форма и често са доста компактни. Задължително е поне връхната част на един вибратор да е гъвкава, за да стимулира по-добре клитора.

Любопитното е, че противно на нагласите на хората, вибраторите не са предназначение да влизат в тялото на жената. Ако търсите нещо по-така, което да вибрира това е вибриращо дилдо.

Дилдо

Дилдотата са секс играчки, които изглеждат като пенис и са направени точно, за да влизат вагинално в партньорката Ви. Традиционното дилдо е с размер на средностатистически пенис, със същата форма и вид, така че при проникване да създава усещането за пенис.

В днешно време обаче нещата се различават. Дилдото може да разполага с оребрения, дори имитирани вени, дори вибрация. Просто се търси възможно най-достоверен вид на пенис.

Подобряващи Кремове

Те не могат да се опишат точно като играчка за секс, но набират доста популярност. Те идват под формата на гел или крем и се нанасят директно върху гениталиите за по-добра стимулация. Като цяло предизвикват интензивно, но и краткотрайно удоволствие, като всички свойства зависят от марката и точните съставки.

Играчки само за мъже

Докато вибраторите и дилдотата са типично женски, макар да могат да се използват и от мъже по време на любовната игра, има играчки, които са произведени специално за мъжката част на човечеството. Ето най-популярните такива секс играчки.

Пръстени за пенис

Те обикновено се правят от материали, които са от вида на гумата, и които могат да се разтягат много добре. Те са с главно значение за стеснението и притискането на пениса, като това подпомага дължината на една ерекция. В различните модели има различни оребрения, които целят да повишат удоволствието у партньорката Ви. Има и вибриращи пръстени, които влияят на удоволствието на мъжа.

Помпи за пенис

Tова е още един продукт, който се използва, за да се постигнат по-дълги ерекции у мъжа. Помпата обикновено разполага с нещо като тръба или ръкав, който се поставя върху пениса и е направен от гумен материал или нещо, което го наподобява. Посредством акомпаниращата го помпа, мъжът получава усещане подобно на това от орална или ръчна стимулация.

Орални стимулатори

Tова са устройства, които наподобяват засмукването, което се случва по време на оралния секс.

Да не забравяме и помощта и на секс стимулантите.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.