Posted on

Какъв е ключът към добрият полов живот?

по-добър полов живот

В последно време, все повече двойки изпитват проблеми, когато става въпрос за секс. И тази тенденция не се наблюдава само при семействата, с дълъг брачен живот, а и при по-младите. Което донякъде е странно, тъй като младите обичат да експериментират и да елиминират задръжките. Това обаче сякаш не се получава, когато става въпрос за ласки под завивките и именно тук всеки си задава въпроса: „Как да задоволя човека до себе си“?

Какъв е ключът към добрият полов живот?

Ключът към загадката не е трудно да бъде открит, но може да се каже, че при всеки човек е различно. Всеки си има лични интереси, лично разбиране, лични предпочитания, като това важи с пълна сила и за секса. Има някои, които обичат по-груб такъв. Някои си падат по орален, по анален. Други пък предпочитат нежният секс. А има и такива, които биха опитали абсолютно всичко, което половинката им пожелае.

За да имате добър полов живот е нужно, на първо време да познавате човешкото тяло и по-точно ерогенните зони. Ако сте мъж, непременно трябва да знаете какво харесват жените. Къде обичат да ги докосвате, как да ги целувате и други подобни тънкости. За жените тази задача е значително по-лесна. Тъй като по-голямата част от мъжете не са претенциозни, но естествено и те си имат определени апетити. Според психолозите и сексолозите, по-голямата част от мъжете изпитват силна възбуда когато жената им прави стриптийз и когато тя не се срамува да си поиска каквото и да било в леглото. Колкото повече един мъж чува „не прави това, не тук, не така“ и други подобни фрази, толкова повече той би се отказал да прави секс с тази жена.

Разговорът за секс

Може би най-добрият съвет, който трябва да следвате е, да бъдете открити с половинката си, да си споделяте кое ви харесва. Да експериментирате. Да не се отказвате при първият неуспех и да намерите нещо общо. В секса има стотици пози, които можете да опитате. А вече има и толкова много играчки, с които да се разнообразите, така че няма от какво да се притеснявате.

Друг съвет, който можете да следвате е да попитате приятелите на половинката си, какво знаят те. Доста често, жените споделят с приятелките си сексуалните си преживявания. Така че ако се допитате до някоя нейна добра приятелка, то със сигурност ще разберете много нови неща. Същото разбира се важи и за мъжете, които няма как да пропуснат сексуалните си завоевания и всичко трябва да се сподели с компанията.

Странно или не, мъжете и жените се притесняват да говорят по между си, когато става въпрос за секс. Но може би това се дължи и на възпитанието от техните родители, които също се срамуват да обсъждат тази толкова важна тема.

В заключение, можем да изброим най-важните неща, с които трябва да се съобразите и които може да направят половият ви живот много по-активен, интересен и вълнуващ:

Ето и кои са те:

1. Експериментиране – колкото повече нови неща пробвате, толкова по-лесно ще намерите това, което най-много ви допада.

2. Любовната игра – тя е толкова важна колкото за мъжете, толкова и за жените. Без любовната игра и ласките, сексът се превръща чисто и просто в едно физическо упражнение, така че не я забравяйте.

3. Споделянето – говорете си по време на секс, казвайте ясно и точно кое ви харесва и кое не, въпреки че понякога е по-добре да премълчите това, което не ви допада, за да не убиете желанието на отсрещната страна.

4. Опознаване на тялото – опитайте се да откриете най-чувствителните точки на партньора си, стимулирайте ги и ще изпитате невероятна сексуална наслада.

5. Играчки и медикаменти – понякога е нужно да се прибегне и до този вариант, но в никакъв случай не трябва да е последен. Играчките могат значително да разнообразят сексуалният ви живот, а медикаментите да го подобрят, стимулират и да повишат както удоволствието, така и самочувствието ви.

А за спокойствието на мъжете за един по-дълъг сексуален акт се доверете на продуктите на erekciabg.com