Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Как да свършвам по-бавно – съвети и упражнения

tribulus + image 1

Как да свършвам по-бавно? Четейки тази статия, вие най-вероятно имате един от най-често срещаните проблеми при мъжете, когато правят секс с партньорката си. Това е бързата еякулация, която се причинява от различни и разнообразни фактори, но е плод най-вече на превъзбуденост и липса на контрол. Всеки мъж може да контролира себе си в леглото, а когато се научи да го прави, повярвайте ми, няма да има жена, която да не повтори преживяването.

Как да свършвам по-бавно

Контролирайки себе си, вие не само ще се наслаждавате колкото си пожелаете на сексуалното преживяване, но и ще задоволите максимално вашият партньор, което и цялата идея на секса. Хората сме единствените същества, които съзнателно правят секс само заради удоволствието. Пишат, че и делфините го правят, но едва ли може да се сравни с емоцията и чувствата, които секса поражда у нас.

Как да свършвам по-бавно

Как да свършвам по-бавно? 🕒 Половият акт е начин на свързване, начин да се създаде един емоционален мост между двама. Който ви каже, че може да прави секс с някоя жена и да не почувства нищо след или по време на преживяването, той ви лъже и се прави на мъжкар. Получава се една невероятно и незабравима химия, която оставя доста стабилен отпечатък върху съзнанието и на жената, и на мъжа.

Затова трябва да сте подготвени. Напускайки годините на тинейджърството, момчето се превръща в мъж и влиза все по-надълбоко в света на секса, където целта е не да се „уредиш”, целта е да се забавляваш и да доставяш удоволствие на себе си и най-вече на партньора си. Няма жена, която да не обича дългия секс. Колкото повече една жена се задоволява, толкова повече удоволствие изпитва. Знаете ли, че жената може да свърши неопределен брой пъти? Всичко зависи само и единствено от вас.

Ето и няколко метода, които ще ви помогнат да контролирате себе си и като цяло ситуацията, когато правите секс.

Ключови неща за по-бавно свършване

Позите. Не е случайно, че някой е измислил Кама Сутра. Позицията, от която вие задоволявате партньора си е от изключително значение. Сменяйки позицията, вие имате време да си „починете”. Това трябва да става доста често в леглото, за да е максимален ефекта. Например в Кама Сутра пише, че когато започнете бавно и не се втурвате в самия полов акт като побеснял, гарантирано е, че ще издържите повече. В комбинация и със смяна на позите, перфектното изживяване е неизбежно.

Самочувствие. Изключително важно. Трябва да доминирате, не по садо мазо начин, а с характер. Вие сте мъжа, контролирайте ситуацията. Когато се чувствате уверен и контролиращ, просто няма начин да не издържите по-дълго от обикновеното. Преждевременната еякулация се дължи и на ниско самочувствие.

Когато усещате, че свършвате, забавяте темпото, изваждате го и започвате да я стимулирате с ръка, език или каквото решите, всичко зависи от вас. Какво ще направите и как ще го направите е въпрос на въображение и самочувствие. Как да свърша по-бавно?! Просто бъдете креативни.

Как да свършвам по-бавно сега

Мастурбация. Това е може би перфектният начин да овладеете вашият полов орган. Чрез мастурбирането, вие можете да разберете, коя е най-ерогенната ви зона. Кое ви възужда най-много, как да контролирате мускулите, отговорни за еякулацията, как да спирате, когато сте на върха. Също и куп други работи, които са въпрос на индивидуалност и са различни при всеки един човек.

Научете как да подобрите сексуалният си живот – тук

Как да свършвам по-бавно?Етапите за това минават през самоконтрол на темпото при полов акт, смяна на позите, поддържане на високо самочувствие, мастурбация при дълго отсъствие на полов контакт и др.
Изход от ситуациятаОткровено казано е нужна практика за подобряване на издръжливостта в леглото. Тя включва дълбоко дишане, промяна на позите, стоп техника и опция за умерено количество вино или друг алкохол преди секс.
Редовни полови контактиРедовните и качествени полови контакти са част от решението. Ако нямате постоянна партньорка, заложете на самозадоволяването в дълги периоди на суша.
ДобавкиТук онлайн на сайта ни можете да намерите и продукти, които задържат еякулацията и да опитате с тях. Все пак, имайте предвид – това е временно решение, но може да се стигне до него за бързи резултати.

Изход от проблема с бързото свършване?

Решението на проблема с преждевременната еякулация вече не е табу. Напълно доказано препаратът Дапоксетин блокира ензимите в мозъка, предизвикващи свършването. И тук няма две мнения – дапоксетин работи винаги и при всеки. Съветваме единствено да го приема в комбинации, а не чист – комбинация със силденафил, тадалафил, варденафил, аванафил, можем да Ви предложим всичко.

Бързото свършване – как да го преодолеем?

Преждевременната якулация се среща сравнително рядко при млади мъже, но не е изключено. Статистиката сочи, че 30-40% преминават през това състояние. Ако няма установен медицински проблем, това състояние може да се преодолее лесно с няколко трика:

Дълбоко дишане

Ако мъжът е подложен на стрес, има проблеми за решаване или изпитват силно вълнение, това е възможна причина за бързото свършване. Специалисти препоръчват техника на дишане, дълбоко с пълни гърди за да успокоите емоцията и да върнете тялото в покой. Изчистете главата си от всякакви проблеми и грижи и се насладете на момента.  

Забавете темпото

Няма нищо лошо в това да оставите жената да е водеща. Дайте и шанс да направи това, което и харесва. Често темпото на жената не е толкова интензивно както на мъжа и това може да забави момента на свършване.

Стоп техника по време на сношение

Това е един от най-често използваните хитринки от мъжете за забавяне на еякулацията. Когато усетите, че свършването наближава, отдръпването или спирането на тласъците за кратко време, отлага момента.

Смяна на позите

Това е подобно на стоп техниката. Спирането за смяна на позата, задържа момента и го отлага.

Презервативи за забавяне на ерекцията

На пазара се предлагат презервативи със специален дизайн, който предотвратява преждевременната еякулация. Дори да сте дългогодишни партньори и не се пазите, може да включите презерватива с цел удължаване на удоволствието.

Прием на алкохол преди полов контакт 

Как да свършвам по-бавно сега 🕒 няколко съвета и упражнения

Умерената консумация на алкохол, сваля част от задръжките, дава воля на фантазията. Освен това чисто физически, алкохола забавя реакциите и това е вариант да забавите и еякулацията. Тук мярката е най-важната част, ако прекалите може изобщо да не се стигне до секс.

Редовни полови контакти 

Дългото въздържание е гаранция за бързо свършване. За да не стигате до това състояние, честите полови контаки са решението. Ако нямате постоянна партньорка, заложете на самозадоволяването. Това тренира самоконтрола и помага във важните моменти.

Притискане за отлагане

Свършването може да се отложи и с „техниката на натиска“. Тази техника прави мъжа способен да овладее еякулацията и волево да я забавя. Когато дойде момента, се прилага лек натиск в основата на главичката, като по този начин се прекъсва еякулационният рефлекс. Натиска се повтаря. За точно описание на техниката на натиска, може да се консултирате със сексолог.  

Качество на живот

Живот изпълнен със стрес, напрежение, лоша физическа форма, затлъстяване, прекомерна употреба на вредна храна и алкохол, неизменно повлиява сексуалния живот. Обърнете внимание на ежедневните си навици

Препарати

На пазара вече се предлагат различни препарати под различни форми. Може да прибегнете и до този метод ако прецените.

Ако нищо не помага, желателно е да се консултирате със сексолог или лекар за установяване на евентуална медицинска причина и прилагане на адекватно лечение. 

Често задавани въпроси

В Кама Сутра пише, че когато започнете бавно и не се втурвате в самия полов акт като побеснял, гарантирано е, че ще издържите повече. В комбинация и със смяна на позите, перфектното изживяване е неизбежно.

Една жена може да свърши много пъти по време на сесуален акт, заради това е много важно за всеки мъж да може да издържа много време, за да успее да задоволи партньорката си. Именно чрез тези упражнения можете да се научите да свършвате по-бавно.

Умерената консумация на алкохол, сваля част от задръжките, дава воля на фантазията. Освен това чисто физически, алкохола забавя реакциите и това е вариант да забавите и еякулацията.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.