Публикувано на

Как да свършвам по-бавно – съвети и упражнения

Как да свършвам по-бавно

Как да свършвам по-бавно? Четейки тази статия, вие най-вероятно имате един от най-често срещаните проблеми при мъжете, когато правят секс с партньорката си. Това е бързата еякулация, която се причинява от различни и разнообразни фактори, но е плод най-вече на превъзбуденост и липса на контрол. Всеки мъж може да контролира себе си в леглото, а когато се научи да го прави, повярвайте ми, няма да има жена, която да не повтори преживяването.

Как да свършвам по-бавно

Контролирайки себе си, вие не само ще се наслаждавате колкото си пожелаете на сексуалното преживяване, но и ще задоволите максимално вашият партньор, което и цялата идея на секса. Хората сме единствените същества, които съзнателно правят секс само заради удоволствието. Пишат, че и делфините го правят, но едва ли може да се сравни с емоцията и чувствата, които секса поражда у нас.

Как да свършвам по-бавно? 🕒 Половият акт е начин на свързване, начин да се създаде един емоционален мост между двама. Който ви каже, че може да прави секс с някоя жена и да не почувства нищо след или по време на преживяването, той ви лъже и се прави на мъжкар. Получава се една невероятно и незабравима химия, която оставя доста стабилен отпечатък върху съзнанието и на жената, и на мъжа.

Затова трябва да сте подготвени. Напускайки годините на тинейджърството, момчето се превръща в мъж и влиза все по-надълбоко в света на секса, където целта е не да се „уредиш”, целта е да се забавляваш и да доставяш удоволствие на себе си и най-вече на партньора си. Няма жена, която да не обича дългия секс. Колкото повече една жена се задоволява, толкова повече удоволствие изпитва. Знаете ли, че жената може да свърши неопределен брой пъти? Всичко зависи само и единствено от вас.

Ето и няколко метода, които ще ви помогнат да контролирате себе си и като цяло ситуацията, когато правите секс.

Ключови неща за по-бавно свършване

Позите. Не е случайно, че някой е измислил Кама Сутра. Позицията, от която вие задоволявате партньора си е от изключително значение. Сменяйки позицията, вие имате време да си „починете”. Това трябва да става доста често в леглото, за да е максимален ефекта. Например в Кама Сутра пише, че когато започнете бавно и не се втурвате в самия полов акт като побеснял, гарантирано е, че ще издържите повече. В комбинация и със смяна на позите, перфектното изживяване е неизбежно.

Самочувствие. Изключително важно. Трябва да доминирате, не по садо мазо начин, а с характер. Вие сте мъжа, контролирайте ситуацията. Когато се чувствате уверен и контролиращ, просто няма начин да не издържите по-дълго от обикновеното. Преждевременната еякулация се дължи и на ниско самочувствие.

Когато усещате, че свършвате, забавяте темпото, изваждате го и започвате да я стимулирате с ръка, език или каквото решите, всичко зависи от вас. Какво ще направите и как ще го направите е въпрос на въображение и самочувствие. Как да свърша по-бавно?! Просто бъдете креативни.

Мастурбация. Това е може би перфектният начин да овладеете вашият полов орган. Чрез мастурбирането, вие можете да разберете, коя е най-ерогенната ви зона. Кое ви възужда най-много, как да контролирате мускулите, отговорни за еякулацията, как да спирате, когато сте на върха. Също и куп други работи, които са въпрос на индивидуалност и са различни при всеки един човек.

Научете как да подобрите сексуалният си живот – тук

Изход от проблема с бързото свършване?

Решението на проблема с преждевременната еякулация вече не е табу. Напълно доказано препаратът Дапоксетин блокира ензимите в мозъка, предизвикващи свършването. И тук няма две мнения – дапоксетин работи винаги и при всеки. Съветваме единствено да го приема в комбинации, а не чист – комбинация със силденафил, тадалафил, варденафил, аванафил, можем да Ви предложим всичко.