Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Как да се справим с еректилната дисфункция

Как да се справим с еректилната дисфункция

В днешният напрегнат и забързан свят ни се случва да се сблъскваме с множество проблеми. Дали те ще са в работата, в дома, с приятели или в близкият магазин. Това е без значение, тъй като никога не е приятно да се караме с някого. Тези ежедневни проблеми обаче много често оказват влияние върху нашата психика. А това пък може да породи изключително неприятната еректилна дисфункция.

Как да се справим с еректилната дисфункция

Самото понятие еректилна дисфункция си е доста стряскащо и представлява нарушаване в сексуалната функция на силният пол. Доказано е, че рискът от подобно увреждане нараства паралелно с увеличаването на годините. Като най-често се забелязва при мъже над 50-годишна възраст. Не са редки случаите обаче, когато млади хора страдат също от еректилна дисфункция. Като това естествено се дължи на редица физиологични и психически фактори. По тази интересна и леко стряскаща тема има изписани хиляди мнение и материали, но също така има и много измислици, които трябва да се отсяват, за да не се създава излишна паника сред хората с проблеми.

Проблеми

Според много водещи професори в областта, сексуалният проблем при мъжете до голяма степен се дължи на психическото натоварване. Ерекцията е сравнително прост процес. При който в пещеристите тела на пениса навлиза определено количество кръв. Този процес се контролира от нерви и при възбуда от гръбначният стълб се предават нервни импулси към гъбестите и пещеристите тела на пениса. Там се намират и така наречените възглавнички на Ебнер. Които представляват уплътнения пропускащи определено количество кръв. Когато мъжът страда от еректилна дисфункция, този процес е нарушен. А това както вече отбелязахме се случва от непрекъснатото психическо натоварване.

Проблемите в работата и в дома, финансови затруднения, стрес и всичко подобно може да окаже влияние върху ерекцията ви, а също така голямо значение има и самата обстановка. Доста често мъжете, които се притесняват от нещо или просто не им е удобно не могат да получат пълна възбуда, така че няма защо да се панирате излишно. В същност колкото повече мислите за това, толкова по-голям е рискът наистина да се стигне до импотентност.

Разбира се, проблемите могат и да са физически, като най-често това се дължи на прекомерната употреба на забранени медикаменти, хронични заболявания, тютюнопушене, честа употреба на алкохол, хормонални нарушения, а също така и на самият начин на живот. Вредните храни, които поглъщаме всеки ден също оказват сериозно влияние върху сексуалните възможности, което означава, че не трябва да опитвате да се лекувате сами, а да се обърнете към специалист.

Доказано е, че колкото повече се опитвате да вникнете в материята на еректилната дисфункция, толкова повече усложнявате положението си. На практика можете дори да нямате никакви проблеми, но да сте си втълпили, че сте болни от нещо и това да ви пречи да получите пълна ерекция. Ако си мислите, че наистина имате проблем, то най-добрият вариант е да потърсите професионална помощ.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.