Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Как да я накарам да правим тройка?

Как да я накарам да правим тройка

Да намесите трети човек в интимният ви живот може да има сериозни последици. Ако връзката ви не е достатъчно силна, задължително е да са налични уважение и доверие между вас и вашата половинка, то има голяма вероятност всичко да пропадне не само за тройката, но и в цялата връзка. Тройката или груповият секс е била заветна цел на повечето мъже от време оно. Присъединяването на друга жена в половият акт е сакрална фантазия на силният пол. И защо да не е? Ако все пак сте решили да правите тройка, то трябва да имате няколко неща предвид.

Тройката е за определен тип жени

Може би не е неизвестен факт, че тройките не са за всеки. Ако партньорката ви е от типа жени, които се страхуват да експериментират с анален секс, фистинг или нещо, което не е включено в речника на хетеросексуалният полов акт, тогава тя вероятно няма да се чувства комфортно ако се появи трети човек във вашата спалня. По принцип ви съветваме да помислите и анализирате какъв ефект би имал груповият секс върху вашата връзка. Поставете общото благо във връзката над нагона, защото той може да ви струва всичко.

Ако не можете да говорите за групов секс, значи не можете да го направите

Едно от най-важните правила на груповия секс е той да бъде обсъден открито. Спомням си как моя приятелка е била помолена да се присъедини към друга двойка, като е била поканена от мъжа, когато е бил пиян. Тя е била готова да го направи, но не беше сигурна дали няма да навреди на приятелството си с тази двойка. Казах й, че трябва обезателно да разговаря с тях преди да правят каквото и да било. Но тя отговори, че се срамува да разговаря на тази тема и се отказа. Ако не сте достатъчно зрели и уверени за да обсъдите тройка, тогава вие определено не сте готови за това. Аз не твърдя, че трябва да се съберете на кръгла маса и да направите обстоен анализ с power point презентация, но е задължително да се обсъди преди да се действа.

Как да подходим към партньора и да обсъдим тройката?

Най-добрият начин да поговорите за това с партньорката си не е докато сте на парти и тя е възбудена. Ревността е много вероятно да се изостри, а вие трябва да пипате много внимателно. Поговорете за вашите фантазии. Попитайте я дали тя има някакви сексуални желания, които иска да изпълни, а едва след това можете да изкажете и вашите. Тези разговори са изключително благоприятни за секса в една връзка. Ако и двамата знаете какво искате, можете да се стремите да си угодите един на друг.

Може пък вашата партньорка да има фантазия сходна с вашата и сама да пожелае тройка. Човек никога не знае. Може и да откаже категорично, но вие никога няма да знаете ако не поговорите на тази тема. Обяснете й как тя ще бъде най-важният човек в половият акт, кажете й, че искате да я видите с друга жена. Уверете се, че тя е наясно, че вие искате да я направите щастлива толкова колкото искате и вашата собствена фантазия да се превърне в реалност.

Внимание любовнико!!!

След като тройката се осъществи има няколко неща, които биха могли да се случат в последствие.

Ревността от груповия секс

Вашата ревност

Колкото и да се радвате от мисълта как две жени се обгръщат с внимание една друга и се наслаждават на ласките си докато ти стоиш безучастен и наблюдаваш, то може да се пробуди у вас неописуема ревност и съмнения относно вашата половинка. Може внезапно да загубите уважение към нея и това да скапе всичко. Помислете над това предварително!

Нейната ревност

Същото важи и за вашата половинка. Да речем, че отделяте прекалено голямо внимание на другата жена и не включвате вашата партньорка по начина по който тя очаква да участва? Тя може да се почувства наранена и използвана. Това доста често се случва при груповият секс. Всеки би се почувствал зле ако бъде игнориран. Не забравяйте да спазвате това правило за да не разочаровате вашата половинка.

Размяната

Винаги има вероятност, тройката да отключи лесбийски наклонности, които твоето момиче винаги е търсило тайно в себе си. Иска ми се да си мисля, че повечето от хората се чувстват достатъчно добре за да експериментират, но някои от тях са доста резервирани и един такъв ход в секса може дори да промени тяхната сексуална ориентация. Разсъждавайки над това стигнах до извода, че ако вашата половинка някога е искала да опита с друга жена, то тя ще намери начин с или без вашата помощ да осъществи тази си фантазия, и тогава тройката не би променила нищо. Просто помнете, че груповия секс не е изключен да провокира вашата половинка да смени своята ориентация.

А в крайна сметка може би вие и вашата половинка не сте хора за групов секс. Можете да продължите да имате фантазии за тройка, да й говорите мръсно без да стигате до оргия. Не всичко, което ви възбужда непременно трябва да се превърне в реалност. По-важно е да се чувствате добре един с друг.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.