Posted on

Squirt оргазъм – техники и съвети

как да я накарам да пръска squirt оргазъм

Всеки един мъж е искал жена му да пръска при оргазъм или иначе казано squirting. Още щом сте видели това явление в някой порно филм, Вие сте замечталите това да Ви се случи. Истината обаче е, че не винаги нещата се получават. Моята предистория е такава, че имах една приятелка, която имаше много нечувствителен клитор. Лекарите казваха, че това е на психическа, а не на физическа основа, и като цяло не намерихме решението на проблема, че тя не изпитваше върховното удоволствие от секса.

В един момент ми просветна, че пръскането е един вариант да опитаме нещо по-различно, което може да се хареса до край и на нея. От там започнахме да експериментираме – пози, обстановка, настроение, всичко възможно. След няколко седмици обаче, почувствах, че тя е готова и вярвате или не, чудото се случи – тя изпита първия си пълноценен оргазъм, а аз станах свидетел на явлението наречено „пръскане“.

Как да накарам момичето да пръска?

Сега да разгледаме въпроса с това, как да накараме жена да пръска… Всъщност, отговорът на този въпрос е „много простo“, но и със много практика. Ако не се отказвате от целта си, то шансовете са на ваша страна и най-вероятно ще се увенчаете с успех. Бас държа, че сте чували за „митичната“ G-точка и това ви дава леко предимство. Това ще търсим и ще впрегнем, за да постигнем успех. Истината е, че няма нищо митично в тази точка – намира се на няколко сантиметра във вътрешността на вагината, така да се каже на „покрива“ й.

Това, което трябва да направите е да стимулирате тази точка. За да направите това нещо, Вие просто трябва да обработите горната част на вагината на вашата партньорка – независимо дали с пръсти, или чрез пълноценен полов акт. Аз лично в началото започнах с пръсти, защото ми бе по-лесно, но в последствие се научих да го правя и по време на секс.

Секс пози при които можете да постигнете squirt оргазъм

При секс това е постижимо при секс позите, които поставят телата ви в естествена позиция.

  1. Сложете приятелката си по корем, а вие настъпете отгоре й. Прониквайте възможно най-напред, за да се постигне правилното движение на пениса. Ако чувствате контакт между себе си и между стената на вагината на партньорката ви, то определено сте в правилната посока.
  1. Сложете партньорката си настрани, а вие застанете на колене, изправени. Отново трябва да застанете под точният ъгъл, за да не влиза пенисът ви навън-навътре, а по скоро напред-назад.
  2. Друга подходяща позиция е да сложите жената по гръб и да повдигнете кръста и, така че тя да остане извита назад. Отново останете изправен във вертикална позиция. Дръжте кръста и го повдигайте така, че да пренасочвате част от тежестта и върху пениса си. Така по-лесно бихте приложили достатъчно сила, за да стимулирате G-точката.

Запомнете, че тук няма причина да не сте по-твърди, тъй като горната част на вагината е еластична и разтеглива – вие искате да я разтегнете, за да има по-голям ефекти. С времето ще се усъвършенствате и ще усетите как да станат нещата.

При проблемна ерекция?

Ако страдате от еректилна дисфункция или просто искате да имате по-продължителен полов акт можете да прочетете повече за нашият ефективен продукт за ерекция – VIGOUR 300, който предлагаме вече 6-та година в България и имаме множество редовни клиенти.

Техника

След като сте прекарали достатъчно време в стимулация на G-точката, вие сте готов да я накарате да пръска, но как точно. Чрез секс не винаги се получава, даже в началото изглежда невъзможно, макар и да не е така. От тук нататък е добре да продължите с пръстите си. Приятелката ви трябва да легне по гръб, а стомахът и да е във въздуха.

Трябва да проникнете с пръсти, като дланта ви трябва да сочи нагоре, а пръстите ви да са леко присвити, за да образуват нещо като кукичка. Трябва да усетите разтегливостта на вагиналната стена. Сега всичко, което ви трябва е да вкарвате пръстите и да ги изкарвате доста бързо, като движението трябва да е нагоре и назад към вас. Правете го достатъчно бързо и няма да се налага да чакате. Това е всичко!

Женски сексуални стимуланти

Това е едно от оръжията, което ще Ви помогне – женските сексуални стимуланти повишават както нивото на възбуда, така и овлажняването, увеличават броя на оргазмите и лекотата, с която се достигат и съответно правят много по-лесно пръскането при жените, шумно, мокро и възбуждащо за Вас, а казват че веднъж постигнали пръскащ оргазъм при жена, тя остава завинаги Ваша и напълно подкрепяме това твърдение от опит.

Прочетете повече за женските сексуални стимуланти и поръчайте ТУК.