Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Влияние на психологическите фактори върху подобряването на сексуалната функция при мъжете

подобряването на сексуалната функция при мъжете

Има три основни причини, които оказват негативно влияние върху сексуалната функция при мъжете. Голяма част от тези мъже, които мислят за подобряването на своя сексуален живот обръщат внимание по-скоро на недостатъци като по-малък размер на пениса, съмнения по отношение на способността им да задоволяват партньорката си или по-слаба сексуална активност. Тази несигурност най-често е провокирана от личностното сравняване с други представители на силния пол, без значение при какви обстоятелства – в спортната зала, от порно филмите, от сайтовете за възрастни и най-лошият вариант – от негативно изказване на жена, с която в миналото сте имали сексуални отношения. Причините най-общо се класифицират в три основни – умения, смелост и страх.

Страх

Голям брой мъже могат да бъдат причислени именно към тази категория. Много от тях страдат от еректилна дисфункция, пристрастяване към порното или неуспехи в секса в миналото. При мъжете от тази група преобладава чувството за тревожност по време на секс и много често той изобщо не се състои. При други случаи е налице нервност, породена от стремежа към максимално добро представяне, но там половият акт все пак е факт. Ако страхът от преждевременна еякулация надделее, тогава може и медикаментите да не успеят да помогнат. Според статистиката, при мъжете, страдащи от повишена тревожност е налице винаги проблемът с преждевременната еякулация. Важно е да се отбележи, че качеството на ерекцията всъщност се определя от сексуалното желание, а не е просто комбинация от твърдост и издръжливост. Чувство на неувереност и страх пораждат често и редките сексуални контакти, а от там се появяват и много проблеми.

Правилна оценка на сексуалния опит

Понякога провалът в секса може драстично да преобърне възприятието на мъжа за себе си. Мъжете с висока самооценка, притежаващи увереност и сериозен сексуален опит, може да разбере, че всъщност е далеч от това, за което се е смятал. В този случай може бъдещите срещи дори да засилят чувството за малоценност, а поведението му в секса да се промени неочаквано. Има случаи, когато в подобно състояние мъже отказват изобщо да се виждат с жени и да изпадат в дълбока депресия. Има и такива мъже, които с една жена са перфектни любовници, но с друга поведението им да граничи с импотентност. Тук е мястото и на силата на ума. Важно е емоциите към един сексуален обект да не се проектират върху друг, а да се разграничават.

Надвийте страха

Най-важно е да подхождате с положителна нагласа. Следете процеса и наблюдавайте резултатите. Ако не успеете да се справите със страховете си в възможно по-скоро да си навредите и да постигнете обратен ефект. След като придобиете достатъчно увереност може да пристъпите напред към следващата основна стъпка: „смелост”.

Смелост

В тази категория попадат наистина много мъже. Това в никакъв случай не значи, че те нямат своите притеснения и страхове, а по-скоро са мъже, които са преминали през различни етапи на самообучение и са превъзмогнали своите терзания в секса. След напредъка по отношение на издръжливостта идва ред на работата в посока уголемяване на пениса. Уголемяването на пениса е свързано пряко със силата на ерекцията. Това става като се разширят тъканите, а силната ерекция подобрява притока на кръв, което помага резултатите да се запазят. Когато сте уверени в това, което правите, вие ще можете да владеете ситуацията, дори ще успявате да контролирате и вашата партньорка. Редовният секс води до справяне с проблема, а и запазва мъжкото сексуално самочувствие.

Визуализацията и смелостта

Визуализацията е едно от решенията на сексуалните проблеми. Не става въпрос за фантазии по време на полов акт, а да успявате да проектирате положителните емоции, които в миналото сте имали, тях да пречупите през опита и накрая да ги приложите при настоящата сексуална връзка. Практиката ще ви помогне да придобиете желаната увереност по време на секс. По този начин ще можете да се насладите на всички удоволствия, които ви предоставя половият акт. След това стигате до последния етап – този на уменията и майсторството.

Умения

При този етап на израстване разбирате, че не е нужно да сте перфектният полов атлет с огромен пенис, за да бъдете добър любовник. Важното е, че вече сте преодолели притесненията и страховете, които оказват негативно влияние при половия акт. В този етап разбирате и, че не винаги трябва да поставяте на първо място сексуалните техники, както и че вече може да се насочите към осъзнаването на емоционалната част от секса. Приемането на секса не само като полов акт и емоционалното израстване ще ви помогнат да погледнете положително на нещата.

Никой не е имунизиран срещу случайни провали, но настроени по този начин определено няма да им отдадете толкова голямо значение и не бихте позволили на негативните емоции да владеят ситуацията. Да знаеш и да разбираш са две съвсем различни неща. Много мъже, които са овладели собствените си проблеми и са израснали емоционално  помагат на други, които се нуждаят от помощ, затова когато придобиете нови знания е добре да ги споделяте с останалите, за да бъдете полезни със своя опит. Това също е майсторство.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.