Уголемяване на члена

Уголемяване на члена

Уголемяване на члена – това е един често задаван въпрос и поради спецификата му и притеснението, което той носи ние искаме да Ви дадем малко светлина по него. Да, Вие може да уголемите размера на своето мъжко достойнство напълно безопасно и безоперативно. И то чрез съвременни препарати, създадени специално за целта. Те са комбинация от научно доказано работещи съставки, които се отразяват положително върху размера на мъжкото достойнство.

Трайно и безопасно ли е едно уголемяване на члена?

Да, уголемяването с доказани продукти, каквито ние предлагаме е трайно във времето.  Резултатите се запазват и след преустановяване на употребата им и е напълно безопасно за здравето Ви, тъй като техния състав е изцяло натурален.

Колко може да порастне моят пенис?

Всичко е генетична особеност, но в действителност нямате и представа какъв голям потенциал за растеж има мъжкият член – от 1,5 до 7 см. на дължина и от 1 до 3 см. на дебелина, само за 3-6 месеца са напълно постижими резултати. А горна граница… няма такава, продължете употребата на препаратите, до момента, в който не се уверите че сте постигнали желания за Вас размер.

Мога ли да разчитам на пълна анонимност?

Само при нас в ErekciaBG.COM ние Ви гарантираме пълна анонимност при поръчка на подобен или какъвто и да било продукт.  Нашите оператори не споменават името на поръчания продукт, когато Ви се обаждат за потвърждение. Самата пратка пътува дискретно опакована като козметични продукти. Ние оценяваме Вашето лично пространство и по всеки един начин ще се постараем да имате своя пълен комфорт при поръчването и получаването на продукти от нас. Уголемяване на члена – Господа, това вече е постижимо и то без хирургически операции! Опитайте нашите продукти за уголемяване и се убедете сами. Ефектът е поразителен и Вашите партньорки ще ахнат от удивление и възхищение. Вдигнете акциите си двойно с нашите продукти за увеличаване размера на мъжкото достойноство!

XTengo Size Up® – натурално уголемяване – 30 капсули

Уголемяване на пенисаXTengo Size Up® е уникален и иновационен продукт за удължаване на пениса . Той е спечелил награда за иновация в сферата си за 2017 г., той е първият по своя род, уникален и изцяло натурален, 100% работещ продукт за естествено уголемяване на пениса, без хирургически интервенции. Технологията на XTengo Size Up® е специално разработена чрез дългогодишни изледвания и проучвания от специалисти в областта на мъжката потентност. Това е така за да се определи точната комбинация и пропорция между 7 вида класически билкови екстракти, широко използвани в медицината за подобряване на либидото и увеличаване на дължината и дебелината на пениса, както и патентована XTengo Size Up® матрица. Всичко това Ви дава перфектният, изцяло натурален продукт, който ще Ви даде нова сексуална мощ. Към това добавяме твърди ерекции и реално уголемяване на вашия полов член, без никакви странични ефекти. Американското чудо XTengo Size Up® успешно и научно доказано уголеми члена на над 2 милиона мъже, със своята патентована формула. Използвате ли веднъж този продукт, ние Ви даваме гаранция, че няма да го смените за нищо на света. уголемяване на члена

Какво постигаме с XTengo Size Up®

 • Премахва напълно всички признаци на импотентност и еректилна дисфункция
 • Предизвиква мощни и пълноценни ерекции през цялото време на прием
 • Уголемява члена от 1,5 см. до 7 см. на дължина и от 1 до 3 см. на дебелина, само за първите 3 месеца
 • Премахва ефекта на преждевременна еякулация и може да продължите веднага след като свършите
 • Уголемява трайно члена, при ежедневна употреба. Препоръчва се курс не по-кратък от 3 месеца, а горна граница няма. Когато постигнете желания резултат и размер за Вас, тогава може да спрете продукта… или просто да продължите
 • Действа бързо и безотказно при абсолютно всеки мъж, без значение неговия физиологичен естествен размер на пениса, той ще расте – 100% гарантирано!
 • Повишава либидото и възвръща самочуствието на мъжа в съвременния натоварен живот
 • Увеличава драстично сексуалния Ви потенциал
 • Увеличава енергията и издръжливостта
 • Увеличава значително удоволствието от секса, както и интензивността на усещането при самия оргазъм
 • Гарантираме, че действа 100% безотказно при всеки мъж, както и пълно възстановяване на сумата Ви, ако НЕ Ви действа или по какъвто и да било начин не сте доволни!
 • 100% натурален и ефикасен, без странични ефекти при уголемяването

Какво да очакваме с приема на XTengo Size Up®

 • Месеци 1-3 – по-мощни и твърди ерекции по всяко време на деня, първоначални признаци на растеж на пениса с 1,5 до 3 см. и удебеляване на члена с до 1 см.
 • Месеци 3-6 – вече сами ще сте се уверили в своята полова мощ, самочувстието Ви ще расте с размера на вашия член. Тук вече растежът е индивидуален и зависи и от честотата на половите Ви актове. Колкото повече, толкова по-мощно кръвонапълване и толкова по-бърз растеж. Пенисът Ви ще е порастнал между 1,5 и 7 см. на дължина и до 3 см. на дебелина, ще имате твърд и голям инструмент, на който ще се възхищавате и Вие и Вашата партньорка.
 • Месеци 6+ – препоръчваме Ви да не спирате XTengo Size Up® докато не достигнете своя максимален потенциал. Дори и не подозирате колко много може да порастне Вашия член, в този период ще се чувствате нов човек, по-пълноценен, по-мъжки държащ се и по-нахакан в отношенията си с всяка жена. Защото ще знаете какво ще и дадете, само да го поиска.

XTengo Size Up®

Новото поколение капсули XTengo Size Up® са най-модерният и ефикасен начин за борба с еректилната дисфункция, преждевременната еякулация и пониженото либидо. С него ще имате по-голям и твърд член. XTengo Size Up® ефективно подобрява и психологическия и физическия фактор и ще Ви накара да се чувствате като истински мачо, като Ви даде много по-голяма увереност и сигурност в собствените Ви възможности и размери. В състояние е да изпълни всеки мъж с огромно количество сексуална енергия, желание, жизненост. Също и да направи инструмента му впечатлявящ и то в много кратки срокове от приема му.

Екстегно сайз ъп повишава твърдостта на члена по време на ерекция, да поддържа високо ниво на възбуда и да съхрани силите ви за цялата нощ. Също така увеличава издържливостта и времето на любовната игра, повишава качеството на сексуалния Ви живот, бързо и ефективно. Една опаковка XTengo Size Up® съдържа 30 капсули по 755 мг. активни съставки във всяка една от тях! Препоръчителна доза за дневен прием: За най-добър ефект се препоръчва приемането на 1 капсула XTengo Size Up® веднъж дневно, сутрин с храната.

Цена и отстъпка за количества при поръчка ✔

 • 1 кутия XTengo® Size Up® – 30 капс. – 64,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
 • 3 кутии XTengo® Size Up® – 90 капс. – 179,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • 5 кутии XTengo® Size Up® – 150 капс. – 279,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • 10 кутии XTengo® Size Up® – 300 капс. – 499,00 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Направи поръчка