Posted on Напиши коментар

Топ 5 на най-добрите афродизиаци за мъже, които подобряват качеството на секса

мъжки афродизиаци за по-добър секс

В продължение на векове мъжете са търсили различни варианти за подобряване на сексуалния си живот. Афродизиак е гръцка дума, която произлиза от богинята на любовта и секса – Афродита. Афродизиаците са вещества, които стимулират възбудата и повишават либидото. Мъжете са запалени по това, да опитват различни видове храна, напитки, билки или синтетични медикаменти за да стимулират възбуда, превенция и лечение на сексуална дисфункция и разкрият нови висоти в сексуалният си живот.

Ето и списък на 5 най-добри афродизиаци за мъже:

  • Шоколад: Чистият шоколад бива смятан за цар на естествените афродизиаци. Той съдържа някои от така наречените „чувствам се добре“ химикали. Стимулира отделянето на серотонин в мозъка, вещество, което ни успокоява и релаксира. Освен серотонин шоколадът е още и психо-стимулант, заради фенилетиламина, който пък отговаря за това да се чувстваме удовлетворени или развълнувани, като се доближава чуството до това причинено от ендорфина, който бива считан за основен виновник за сексуалния нагон при мъжете.
  • Йохимбе: Йохимбин е една от най-популярните билкови и естествени афродизиаци за мъже. Това е monoamine ocidase (MAO) alkaloid събрана от кората на дървото Йохимбе. Той блокира адренергичните рецептори в тялото ни и увеличава притока на кръв към гениталите, което влияе възбуждащо върху по-голямата част от мъжете. Одобрен е и се произвежда фармацевтичен препарат базиран на  йохимбин като лекарство за лечение на импотентност.
  • Аргинин: Аминокиселина намираща се в храни като ядки, сирене, яйца, месо и т.н. Той е отговорен за синтеза на азотен оксид (NO) в нашето тяло, което помага при ерекция на пениса. Азотният оксид увеличава притока на кръв към члена което води до здрава и продължителна ерекция.
  • Виагра: Виаграта е синтетичен афродизиак. Компанията, която го произвежда и пуска на пазара за първи път е Pfizer. Виаграта бива използвана за лечение на еректилна дисфункция при мъжете, честно казано обаче ние не смятаме, че това е афродизиак, защото след употребата на виагра има нужда рецепиента да бъде стимулиран сексуално за да се породи ефекта от синьото хапче – ерекция. За повече информация разгледайте ВИГОР 300 – билкова виагра.
  • Muira Puama: Сред другите естествени афродизиаци за мъже , той се счита за много мощен билков афродизиак. Muira Puama е храст растящ единствено в Бразилия, която се счита и за негова родина. Той действа изключително добре на сексуалната функция при мъжете.

Ние смятаме, че разнообразното и здравословно хранене е първата стъпка към добрият полов живот, но нека не забравяме да освободим съзнанието си от всички проблеми за да се отдадем на своята партньорка. Ще се радваме ако можем да ти помогнем да си върнеш и дори подобриш сексуалният си живот!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *