Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Проучване „Българският мъж и секса“ – колко често, кога и как го предпочита българина

Българският мъж и секса

Българският мъж и секса: проучване. Правите ли достатъчно секс с вашата половинка? Проведеното национално проучване ще ви даде отговори на следните въпроси: кога, къде и защо българина прави секс, какви очаквания имат, разочарования, наклонности, перверзии и фантазии, които определят секса ни. Нека пристъпим към по-важната информация.

Това проучване е проведено изключително и само за ErekciaBG.com.

Анкетирани са 956 души в интернет сайтове на възраст между 21 и 59 години. Проучването бе проведено между 20.12.2013 и 15.01.2014 година. Поради закръглянето, някои от процентите могат да не достигат или да са повече от 100 % в цялата си част. Но стига сме говорили, нека ви покажем какво се случва с българските мъже и техният сексуален живот.

 25 % от женените мъже са по-склонни да казват, че са задоволени в техният сексуален живот спрямо техните връстници, които са неангажирани (ергени)

  • 14 % от женените мъже са имали поне един сексуален контакт с друг мъж
  • 34 % от семейните мъже или такива със сериозна връзка са изневерявали на текущата си партньорка
  • 10 % от мъжете не зачитат или вярват, че оралната любов може да се брои като секс
  • Само 34 % от мъжете обикновено използват кондом по време на половия акт
  • 43 % от мъжете са имали затруднения или проблеми с ерекцията ( еректилна дисфункция )
  • Само 24 % от мъжете предпочитат техните партньорки да имат големи гърди
  • 22 % от силният пол споделят, че са имали повече от 20 партньора в сексуалният си живот
  • Когато бяха попитани каква е най-голямата им тревога, когато правите секс с някого за първи път, повечето от мъжете са 4 пъти по-склонни да кажат, че се притесняват от „засечка” отколкото от заразяване със СПИН(ХИВ)
  • Само 13 % от мъжете предпочитат да гледат порно само с жени
  • Любимите секс пози на мъжете са: Жената отгоре(поза „Ездачка”), Мъжът отгоре(поза „Мисионерска”) и разбира се добре познатата – Мъжът зад жената(поза „Кучешка)
Българският мъж и секса обобщение

Ако това проучване ви е харесало или ви е било полезно, ще се радваме да го споделите с вашите приятели, познати чрез социалните мрежи. Благодарим Ви. Екипът на ЕрекцияБГ.ком

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.