Posted on

Плюсовете и минусите на така наречения суинг

плюсове и минуси на суинга

Привържениците на суинга го определят като висша форма на сексуално удовлетворение, макар че има хора, които не са съгласни с този вид интимни изживявания. Най-общо казано суингът представлява разнообразие на секса, което включва размяна на партньори и горещи групови емоции. Разбира се, трябва да знаем, че има разлика между практикуването на групов секс и суинг, защото при втория е за двойки предприемащи нетрадиционни розови подвизи.

Общо взето суингът, не се приема като изневяра, защото се счита за нормално партньора ви да прави секс с ваш близък приятел. Именно тук идва фактът, че за практикуване на суинг няма вариант на участие от консервативни личности. Последните строго осъждат тази форма на размяна на интимните половинки и смятат подобни контакти за богохулство.

Наименованието на горещата игра суинг идва от английски „swing“, което в превод означава „въртя се, люлея се“. Той е известен в западна Европа и Америка от десетки години и се практикува от хора на различна възраст. Обикновено води до наслада за участниците, като рядко се споменават вредни явления, тип ала еректилна дисфункция или други вреди за половата система на мъжа и жената.

У нас суингът е все още на ранен етап, но първите клубове и специализирани сайтове са вече факт. Хора от различни точки на България си устройват срещи, с цел да правят секс и това се счита за нещо напълно нормално, колкото и консервативни хора да съществуват в държавата. За да станете член в клуб на суингъри, се изисква предварителна проверка, която да установи какви са вашите истински намерения.

В случай, че водите някого за смелост и организирате оргии, то няма да сте добре дошъл в сборните суинг пунктове. Идеята е, да сте семейни или поне много близки партньори готови да се отдадат изцяло на любовни приключения, без никакви терзания и задръжки. Всичко друго се приема, като опит за саботаж.

Плюсовете на суинга

Вероятно положителните страни на суинга се крият в демократичното разбиране за размяна на партньори. То не кореспондира с църковните канони, но пък освобождава духа и тялото, намалявайки рисковете за пряка изневяра. Двойките сами правят разнообразието си един пред друг и не остава нищо скрито – покрито.

Ако се отдадете на суинг, вие демонстрирате сигурност във вашата половинка, защото тя няма да прави секс със странични хора, а само с такива, които вие познавате и сте се уговорили предварително. Смяната на двойките крие нещо много възбуждащо и дори мистично, което ви стимулира за нови и силни подвизи в леглото.

Минусите на суинга

Негативната страна на суинга би могла да бъде изразена в психическа травма. Не всеки е подготвен за тази стъпка, макар че си е мислил обратното. Реалността може да бъде по-сурова, от фантазиите и да ви остави трайни увреждания, от сорта на сексуална дисфункция, липса на еякулация или лишаване от апетит за секс.

Винаги предприемайте внимателно стъпките по извършването на суинг, защото може да сгрешите фатално и след това да взимате хапчета за ерекция и тем подобни полови стимуланти.

Видове суинг

Софт суинг – при него участващите се отдават на целувки, ласки и се стига до орален секс. Същинският акт се оставя за натуралния партньор.

Пълна размяна – при нея е позволено абсолютно всичко, включително размяна на партньори от един и същ пол. Актът може да включва анален, вагинален, орален секс и садо мазо, въобще пълен пакет от удоволствия.

Отворените срещи – когато суингърите практикуват секса в една стая. При този вариант има най-силна емоция, тъй като двойките виждат какво се случва с половинките им пред тях.

Затворена среща – тук сексът между двойките се провежда в отделни помещения, така че едните и другите не се виждат. Това е по-малко практикувания начин на „swing”.

В обобщение

Консултирайте всяка тръпка, с човека до вас и направете стъпката, само ако има на лице единомислие в действия, емоции и психическа нагласа. Дано нашата статия, да е представлявала интерес за вас, пожелаваме ви успехи във всичките ви планове за живота.