Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Нежеланието за секс при мъжа и жената

Tadalafil tablets 40 mg image 1

В последно време се забелязва все по-голямо нежелание за секс при много двойки. Особено след няколко години съвместен живот. Точната причина за този проблем не може да се определи. Тъй като при всички двойки е различно. Но много често се губи интереса за секс с половинката. Като се започват повърхностни извинения, търсене на причини и измъкване от ситуацията.

Нежеланието за секс при мъжа и жената

Доказано е, че жените са по-склонни да правят секс на сила с партньора си, без да  имат желание. Това се характеризира с уплахата от изоставяне или чисто и просто от чувство за задължение. Като много жени правят секс с половинката си, без да изпитват удоволствие. Дори и без да симулират такова. При мъжете отказа от секс пък се дължи до голяма степен на липсата на разнообразие. Като може би именно там се крие ключа, към разрешаването на проблема.

За да бъде една връзка здрава и пълноценна, партньорите трябва да експериментират. Да не се притесняват един от друг. Да залагат повече на любовната игра и да не крият това, което ги възбужда. Притеснението в леглото може да доведе само до повече проблеми, та дори и до еректилна дисфункция.

Най-често, когато единият партньор не иска да прави секс, излиза с оправданието, че го боли глава, че е изморен от работа, че трябва да става рано или че е в цикъл. Дали обаче тези оправдания са истински или са просто оправдания за бягане от проблема?

Съвети

Сексуалните психолози са на мнение, че хората трябва да се научат просто да казват „не“ и да не бягат от проблема. А да се опитват да го разрешат. Ако имате проблеми в леглото с половинката си, трябва да обсъдите случващото се и ако се налага, дори да пробвате секс стимуланти.

Подобни стимуланти има много на пазара. Но не всички от тях са подходящи за употреба, без лекарско предписание. Ако искате да бъдете активни в леглото и да не отказвате секс на половинката си, можете да прочетете мнения в интернет на определени секс стимуланти и да прецените дали те ще ви окажат положително влияние. Другият вариант е да опитате с натурални продукти и билки, но по принцип секс стимулантите са направени на природна основа и за това е най-добре да преминете направо към тях.

Всеки мъж и жена заслужават да имат щастлив живот, а без качествен и постоянен секс, това е невъзможно, така че трябва да бъдете колкото се може по-активни в леглото и да запазите брака си с, дори и с помощта на секс стимуланти. Не се срамувайте да опитате, тъй като това не е нещо ново, а се доверете на стимулантите и изживейте множество приятни мигове под завивките.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.