Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Най-често срещаните инфекции на пениса и симптомите

sinegra 50mg

Как се инфектира пенисът?

Ако търсим сиптомите, по които може да познаем дали нашият пенис е инфектиран, то те са доста. Понякога те се припокриват с други заболявания, но ако помислим и за начините, по които се предава инфекцията, то ще преценим. Те въобще не са много, а инфекция, която да е локализирана във видимата част на пениса по оста на ствола или във гладката му се случва много рядко. Единствения шанс инфекцията да се концентрира само там е, ако приемате наркотици през вена на пениса.

Признаци на инфекция на пениса?

Ако се появи инфекция на самия пенис, то нещата са сериозни и то много. Това е така, защото пениса е покрит с множество кръвоносни съдове. Инфекцията може да се нарече целуитис. А целуитис значи пенисът ви да е червен, парещ и много болезнен. Вероятно бихте свързали друго състояние с инфекция на пениса. Това е когато от вашата уретра излиза гной. Това всъщност е тръбичката, която е между върха не пениса ви и пикочни мехур. Това често се случва при мъже които имат гонорея или друга инфекция като микоплазмата (това е кръстоска между вирус и бактерия. Тогава може да се получи изтичане. То може да е цветно и да придобие дори зелен цвят, но в повечето случаи става на въпрос за жълтеникав цвят подобен на този на гнойта.

Други симптоми при инфекция на вашия пенис са херпесът, кандидата, целуитисът и инфекции на уретрата, епидермиса или простата (те са свързани със всякакви инфекции от този род. Херпесът се появява на огнища от малки болезнени мехурчета. Кандидата е гъбична инфекция под препуциума или по главичката. Целуитисът се изразява като гнойно възпаление от бактериална инфекция, както споменахме.

Гнойната инфекция 

Като цяло най-често срещана при мъжете е гнойната инфекция. При нея не е нужно да има специфични симптоми, особено когато става на въпрос за нейната прогресия. Когато се появяват симптомите, тя се е развила и те на пръв поглед са адски некомфортни, но не винаги ни плашат.

Парещото усещане при уриниране, раздразнение на кожата, сърбеж по целия пенис, дискомфорт по време на правене на секс. Симптомите стигат дори до лошо храносмилане и подсилено желание за сладки. Понякога се срещат и големи промени на настроението, както и промени на паметта.

При намирането на, който и да е симптом от горепосочените е добре да посетите специалист. Тези проблеми могат да бъдат много сериозни и да доведат до големи усложнения. Както сами виждате, симптомите не винаги са нещо фрапантно, но трябва да се има едно на ум.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.