Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Анален секс – каква е подготовката преди първия път?

anseks

Анален секс: това е въпрос на удоволствие, а не на изтърпяване и поради това ние трябва да се подготвим преди да го практикуваме. Много жени смятат, че е по-добре да запазят тази част от тялото си девствена, като това е тяхно право. Разбира се, обясненията, че „Бог си знае работата и задните части си имат друго предназначение“ звучат повече шеговито, отколкото като сериозен довод за отказ от анален секс, но всеки си знае.

Анален секс

Аналното сношение може да предизвика голяма и сладка тръпка, както за мъжа, така и за жената. Основното, към което трябва да се стремят двамата партньори е задължителната подготовка. Тя включва лубриканти, понякога презервативи и не на последно място нежност от страна на силния пол.

Що се касае до физическата болка при анални изживявания, то тя се дължи най-вече на психически фактори, които би трябвало да премахнете. Ако имате нагласата, че тази авантюра не е за вас и го правите само, за да угодите на любимия, то нищо чудно да изпитате дискомфорт. Правете секс отзад само, когато наистина го искате и в никакви други случаи.

Съветите важат основно за жените, но са приложими и при мъжете. Истината е, че някои биха отказали подобен тип прищявка на интимната си половинка и дори е възможна загуба на ерекция, което е доста притеснително. В подобен тип ситуация имате възможност да откажете по любезен, но в същото време категоричен начин, така че да се разбере вашето мнение.

Въпреки всичко, което написахме до момента прочетете съветите ни за подготовка и провеждане на анален секс, защото те ще ви помогнат да превъзмогнете страха от болката и несигурността, която витае във вас. Послушайте ни и сами, ще разберете колко приятно може да изкарате използвайки позитивните страни на задните ви части.

Четири съвета преди анален секс за първи път

Говорете с вашите приятели с опит за аналния секс

Повечето от тях най-вероятно вече са пробвали анални авантюри и знаят за какво става дума. Те ще споделят с вас опита си и дори за измамните позиви по ходене на голяма нужда. Ще се учудите колко много се учи от едно обикновено споделяне.

Обсъдете го с партньора си

Информирайте го притесненията ви относно болката и го помолете да бъде нежен. Понякога трудната ерекция пречи на пълноценното преживяване и за това гледайте да го стимулирате, а не да го плашите. Само така той, ще разбере, какво наистина трябва да прави в леглото и какви са плановете ви.

Внимавайте с храната

Яжте повече богати на фибри храни. А 2 – 3 дни преди самия сексуален акт бъдете особено внимателни, с храненето или иначе казано, не преяждайте. Този съвет се отнася най-вече за хората, които имат силен страх от неволно „изпускане“ поради стомашно – чревни смущения и проблеми.

Клизмата преди анален секс не е табу

Споровете дали тя помага или напротив са толкова стари, че не мислим да им обръщаме особено внимание в тази публикация. Красноречив факт за ползата от клизма е, че всички актриси от „розовите“ филми прибягват до нейните услуги. А повярвайте те знаят, що е то анален секс и има ли почва у нас.

Съществуват и други методи за подобряване на ефекта от аналните сношения. Това могат да бъдат лубриканти, за по-лесно проникване или анални разширители продаващи се в секс магазините или секс стимуланти в помощ на мъжа. Каквото и да изберете обаче помнете, че най-важно е да желаете онова, което се готвите да направите.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.