Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Анален секс – каква е подготовката преди първия път?

anseks

Анален секс: това е въпрос на удоволствие, а не на изтърпяване и поради това ние трябва да се подготвим преди да го практикуваме. Много жени смятат, че е по-добре да запазят тази част от тялото си девствена, като това е тяхно право. Разбира се, обясненията, че „Бог си знае работата и задните части си имат друго предназначение“ звучат повече шеговито, отколкото като сериозен довод за отказ от анален секс, но всеки си знае.

vigour 300

Анален секс

Аналното сношение може да предизвика голяма и сладка тръпка, както за мъжа, така и за жената. Основното, към което трябва да се стремят двамата партньори е задължителната подготовка. Тя включва лубриканти, понякога презервативи и не на последно място нежност от страна на силния пол.

Що се касае до физическата болка при анални изживявания, то тя се дължи най-вече на психически фактори, които би трябвало да премахнете. Ако имате нагласата, че тази авантюра не е за вас и го правите само, за да угодите на любимия, то нищо чудно да изпитате дискомфорт. Правете секс отзад само, когато наистина го искате и в никакви други случаи.

Съветите важат основно за жените, но са приложими и при мъжете. Истината е, че някои биха отказали подобен тип прищявка на интимната си половинка и дори е възможна загуба на ерекция, което е доста притеснително. В подобен тип ситуация имате възможност да откажете по любезен, но в същото време категоричен начин, така че да се разбере вашето мнение.

Въпреки всичко, което написахме до момента прочетете съветите ни за подготовка и провеждане на анален секс, защото те ще ви помогнат да превъзмогнете страха от болката и несигурността, която витае във вас. Послушайте ни и сами, ще разберете колко приятно може да изкарате използвайки позитивните страни на задните ви части.

Четири съвета преди анален секс за първи път

Говорете с вашите приятели с опит за аналния секс

Повечето от тях най-вероятно вече са пробвали анални авантюри и знаят за какво става дума. Те ще споделят с вас опита си и дори за измамните позиви по ходене на голяма нужда. Ще се учудите колко много се учи от едно обикновено споделяне.

Обсъдете го с партньора си

Информирайте го притесненията ви относно болката и го помолете да бъде нежен. Понякога трудната ерекция пречи на пълноценното преживяване и за това гледайте да го стимулирате, а не да го плашите. Само така той, ще разбере, какво наистина трябва да прави в леглото и какви са плановете ви.

Внимавайте с храната

Яжте повече богати на фибри храни. А 2 – 3 дни преди самия сексуален акт бъдете особено внимателни, с храненето или иначе казано, не преяждайте. Този съвет се отнася най-вече за хората, които имат силен страх от неволно „изпускане“ поради стомашно – чревни смущения и проблеми.

Клизмата преди анален секс не е табу

Споровете дали тя помага или напротив са толкова стари, че не мислим да им обръщаме особено внимание в тази публикация. Красноречив факт за ползата от клизма е, че всички актриси от „розовите“ филми прибягват до нейните услуги. А повярвайте те знаят, що е то анален секс и има ли почва у нас.

Съществуват и други методи за подобряване на ефекта от аналните сношения. Това могат да бъдат лубриканти, за по-лесно проникване или анални разширители продаващи се в секс магазините или секс стимуланти в помощ на мъжа. Каквото и да изберете обаче помнете, че най-важно е да желаете онова, което се готвите да направите.

Последни публикации

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече