Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Kaк вреди слабата ерекция на интимния живот

Kaк вреди слабата ерекция на интимния живот

В интимния живот на един мъж най-важното нещо е той да се наслаждава на задоволяващ секс. За да бъде такъв обаче, е необходимо мъжът да притежава силна ерекция. Не всички обаче получават такава. Ето как вреди слабата ерекция на интимния живот на мъжете:

  • Заради слабата ерекция мъжете не могат да се наслаждават на правенето на секс. Когато един мъж загуби удоволствието от секса, той се чувства демотивиран, отегчен и не е толкова енергичен. При наличието на слаба ерекция мъжете могат да получават орален секс, но усещането не би било толкова приятно, колкото със силна ерекция.
  • Когато пенисът е твърд се усеща как се напомпва от кръвта и как нервите му стават живи. Когато ерекцията е слаба, чувствителността е много по-ниска, което затруднява правенето на секс. Факт е, че много мъже губят способността си да получават силна ерекция дори само при мисълта, че имат слаба ерекция и не могат да доставят удоволствие на партньорката си.
  • Когато мъжът има слаба ерекция, той знае, че задоволяването на партньорката му ще е обречено на провал. Това е така, защото при слаба ерекция пенисът омеква много бързо и е възможно напълно да я загуби. Това довежда до стресиран и бърз секс. Прекратяването на половия акт ще остави партньорката разочарована и неудовлетворена, ако й е необходимо повече време, за да стигне до оргазъм.
  • Един мъж губи себеуважението си, ако е неспособен да задоволява жената до себе си. Губейки себеуважението си в интимния живот, той губи увереност и в останалите сфери на живота.

Безспорно слабата ерекция нанася сериозни вреди върху интимния живот на всеки мъж, затова е нужно да се действа навреме да се разреши проблема.

На erekciabg.com ще откриете решение.

Последни публикации

размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече