Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Kaк вреди слабата ерекция на интимния живот

Kaк вреди слабата ерекция на интимния живот

В интимния живот на един мъж най-важното нещо е той да се наслаждава на задоволяващ секс. За да бъде такъв обаче, е необходимо мъжът да притежава силна ерекция. Не всички обаче получават такава. Ето как вреди слабата ерекция на интимния живот на мъжете:

  • Заради слабата ерекция мъжете не могат да се наслаждават на правенето на секс. Когато един мъж загуби удоволствието от секса, той се чувства демотивиран, отегчен и не е толкова енергичен. При наличието на слаба ерекция мъжете могат да получават орален секс, но усещането не би било толкова приятно, колкото със силна ерекция.
  • Когато пенисът е твърд се усеща как се напомпва от кръвта и как нервите му стават живи. Когато ерекцията е слаба, чувствителността е много по-ниска, което затруднява правенето на секс. Факт е, че много мъже губят способността си да получават силна ерекция дори само при мисълта, че имат слаба ерекция и не могат да доставят удоволствие на партньорката си.
  • Когато мъжът има слаба ерекция, той знае, че задоволяването на партньорката му ще е обречено на провал. Това е така, защото при слаба ерекция пенисът омеква много бързо и е възможно напълно да я загуби. Това довежда до стресиран и бърз секс. Прекратяването на половия акт ще остави партньорката разочарована и неудовлетворена, ако й е необходимо повече време, за да стигне до оргазъм.
  • Един мъж губи себеуважението си, ако е неспособен да задоволява жената до себе си. Губейки себеуважението си в интимния живот, той губи увереност и в останалите сфери на живота.

Безспорно слабата ерекция нанася сериозни вреди върху интимния живот на всеки мъж, затова е нужно да се действа навреме да се разреши проблема.

На erekciabg.com ще откриете решение.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.