Posted on

Kaк вреди слабата ерекция на интимния живот

как вреди слабата ерекция

В интимния живот на един мъж най-важното нещо е той да се наслаждава на задоволяващ секс. За да бъде такъв обаче, е необходимо мъжът да притежава силна ерекция. Не всички обаче получават такава. Ето как вреди слабата ерекция на интимния живот на мъжете:

  • Заради слабата ерекция мъжете не могат да се наслаждават на правенето на секс. Когато един мъж загуби удоволствието от секса, той се чувства демотивиран, отегчен и не е толкова енергичен. При наличието на слаба ерекция мъжете могат да получават орален секс, но усещането не би било толкова приятно, колкото със силна ерекция.
  • Когато пенисът е твърд се усеща как се напомпва от кръвта и как нервите му стават живи. Когато ерекцията е слаба, чувствителността е много по-ниска, което затруднява правенето на секс. Факт е, че много мъже губят способността си да получават силна ерекция дори само при мисълта, че имат слаба ерекция и не могат да доставят удоволствие на партньорката си.
  • Когато мъжът има слаба ерекция, той знае, че задоволяването на партньорката му ще е обречено на провал. Това е така, защото при слаба ерекция пенисът омеква много бързо и е възможно напълно да я загуби. Това довежда до стресиран и бърз секс. Прекратяването на половия акт ще остави партньорката разочарована и неудовлетворена, ако й е необходимо повече време, за да стигне до оргазъм.
  • Един мъж губи себеуважението си, ако е неспособен да задоволява жената до себе си. Губейки себеуважението си в интимния живот, той губи увереност и в останалите сфери на живота.

Безспорно слабата ерекция нанася сериозни вреди върху интимния живот на всеки мъж, затова е нужно да се действа навреме да се разреши проблема.

На erekciabg.com ще откриете решение.