Posted on

Как да увеличите своята сексулна издръжливост

Преждевременната еякулация е проблем, с който всеки мъж се е сблъсквал поне веднъж в живота си. Когато не сте в състояние да задоволите своята партньорка, вие може да изпаднете в една доста неудобна ситуация по време на секс.

Как да увеличите своята сексулна издръжливост

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се измъкнете от тази неловка ситуация: Тя представлява настъпване на мъжки оргазъм, преди жената да достигне до своя. Няма определени времеви рамки за това. Преждевременният мъжки оргазъм може да настъпи и 20 минути след началото на половия акт, а в други случаи е възможно мъжа да стигне до еякулация и за 5 минути, но да е успял да доведе партньорката си до оргазъм, което означава, че преждевременна еякулация все пак не е налице.

Мисълта

Сред най-известните методи за удължаване на половия акт е техниката, при която вниманието се пренасочва, т.е. да мислите за нещо различно от самия секс. Колкото и противоречиво да звучи, бъдете сигурни, че това дава положителни резултати. В този момент може да мислите за любим филм, за предстояща екскурзия, за съботния мач, каквото и да е, само да не е свързано със сексуалните ви фантазии. Чрез тази техника можете да забавите еякулацията, но и да намалите интензивността на оргазма. Възможно е при някои мъже техниката да доведе до временни проблеми с ерекцията.

Помощни средства

Специалистите съветват и да се използват по-дебели и плътни презервативи. По този начин се намалява чувствителността в областта на пениса, както и да се увеличи времетраенето на половия акт. Друг плюс на презервативите е, че предпазват от болести, предавани по полов път. По-плътните презервативи се употребяват главно при анален секс, което се дължи на тяхната издръжливост и здравина.

Друг начин да се справите с проблема е като се снабдите с кремове за задържане на еякулацията. Те действат на принципа на по-дебелите презервативи – намаляват чувствителността в областта на пениса и така се удължава половият акт. Проблемът при тези продукти е, че трябва да се нанасят непосредствено преди секс и партньорката ви да не забележи това. При дългогодишните връзки не е толкова притеснително, но ако ще правите секс за първи път с нов партньор е възможно и изобщо да не се стигне до полов акт. Този метод е препоръчителен само за двойки, при които сексуалните отношения са вече изградени.

Кратка пауза

Най-често мъжете използват този метод, при който изваждат пениса си преди да стигнат до оргазъм. Когато възбудата намалее половият акт може да продължи. Тази техника е страхотна и за жените, защото имат достатъчно време и те да достигнат до оргазъм. Заради самото задържане, вие ще получите по-продължителен оргазъм. Най-важно е да го извадите в подходящия момент.

Преди акта

Мастурбацията е друг добър метод. Практиката винаги помага, въпреки това че възбудата е различна при самозадоволяване и при реален сексуален контакт с партньорка.

Надяваме се, че техниките, с които ви запознахме, ще са ви от полза и че ще постигнете по-голяма издръжливост по време на следващите сексуални контакти.

Вижте и нашия спрей за задържане на еакулацията.