Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Как да увеличите своята сексулна издръжливост

Как да увеличите своята сексулна издръжливост

Преждевременната еякулация е проблем, с който всеки мъж се е сблъсквал поне веднъж в живота си. Когато не сте в състояние да задоволите своята партньорка, вие може да изпаднете в една доста неудобна ситуация по време на секс.

Как да увеличите своята сексулна издръжливост

Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се измъкнете от тази неловка ситуация: Тя представлява настъпване на мъжки оргазъм, преди жената да достигне до своя. Няма определени времеви рамки за това. Преждевременният мъжки оргазъм може да настъпи и 20 минути след началото на половия акт, а в други случаи е възможно мъжа да стигне до еякулация и за 5 минути, но да е успял да доведе партньорката си до оргазъм, което означава, че преждевременна еякулация все пак не е налице.

Мисълта

Сред най-известните методи за удължаване на половия акт е техниката, при която вниманието се пренасочва, т.е. да мислите за нещо различно от самия секс. Колкото и противоречиво да звучи, бъдете сигурни, че това дава положителни резултати. В този момент може да мислите за любим филм, за предстояща екскурзия, за съботния мач, каквото и да е, само да не е свързано със сексуалните ви фантазии. Чрез тази техника можете да забавите еякулацията, но и да намалите интензивността на оргазма. Възможно е при някои мъже техниката да доведе до временни проблеми с ерекцията.

Помощни средства

Специалистите съветват и да се използват по-дебели и плътни презервативи. По този начин се намалява чувствителността в областта на пениса, както и да се увеличи времетраенето на половия акт. Друг плюс на презервативите е, че предпазват от болести, предавани по полов път. По-плътните презервативи се употребяват главно при анален секс, което се дължи на тяхната издръжливост и здравина.

Друг начин да се справите с проблема е като се снабдите с кремове за задържане на еякулацията. Те действат на принципа на по-дебелите презервативи – намаляват чувствителността в областта на пениса и така се удължава половият акт. Проблемът при тези продукти е, че трябва да се нанасят непосредствено преди секс и партньорката ви да не забележи това. При дългогодишните връзки не е толкова притеснително, но ако ще правите секс за първи път с нов партньор е възможно и изобщо да не се стигне до полов акт. Този метод е препоръчителен само за двойки, при които сексуалните отношения са вече изградени.

Кратка пауза

Най-често мъжете използват този метод, при който изваждат пениса си преди да стигнат до оргазъм. Когато възбудата намалее половият акт може да продължи. Тази техника е страхотна и за жените, защото имат достатъчно време и те да достигнат до оргазъм. Заради самото задържане, вие ще получите по-продължителен оргазъм. Най-важно е да го извадите в подходящия момент.

Преди акта

Мастурбацията е друг добър метод. Практиката винаги помага, въпреки това че възбудата е различна при самозадоволяване и при реален сексуален контакт с партньорка.

Надяваме се, че техниките, с които ви запознахме, ще са ви от полза и че ще постигнете по-голяма издръжливост по време на следващите сексуални контакти.

Вижте и нашия спрей за задържане на еакулацията.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.