Posted on

Kaк да се преборите с преждевременната еякулация

Преждевременната еякулация е проблем, от който страдат много мъже по цял свят. Много от тях са опитвали по какви ли не начини да се справят с нея. Често обаче резултат от тях няма. Предлагаме ви няколко начина, които биха ви помогнали да разрешите този проблем.

„Първо дамите” не е просто израз

Жените притежават способността да изпитват множествен оргазъм. Препоръчваме ви да се постараете вашата партньорка да изпита поне един по време на полов акт. Това ще я накара да ви се отблагодари подобаващо и да направи всичко, за да се почувствате истински мъж. Една от основните крачки по пътя към преодоляването на преждевременната еякулация, появила се на психична основа е именно придобитото самочувствие.

Силата на мастурбацията

Всеизвестна тайна е, че мъжете свършват с фантазията и съзнанието си. Съществува страхотна техника, чрез която проблемът може лесно да се преодолее и да свикнете с мисълта за максимално удоволствие. Този ефект се постига като по време на мастурбация си представите най-мръсния секс и най-страстния момент, който сте преживявали в леглото. Трябва да се стимулирате докато усетите, че е почти неизбежен моментът на еякулация. Точно тогава трябва да спрете докато не отшуми ерекцията и след това започнете всичко отначало. Повторете това 3-4 пъти и чак тогава може да свършите.

Без дълбоко проникване

Максимално възбудете партньорката си преди да проникнете в нея. С главата на пениса си дразнете клитора й. Не забравяйте факта, че най-чувствителната зона на жената е скрита е първите 10см. от входа на влагалището. Когато сте вътре се постарайте да откриете правилния ъгъл, от който да стимулирате G-точката. По-плиткото проникване ще ви позволи да задържите възможно най-дълго възбудата си, без да стигате до еякулация. Това ще даде шанс на партньорката ви да свърши преди вас.

Ограничете притока на кръв

Ако по време на мастурбация или секс усетите превъзбуда, веднага стиснете вашия пенис непосредствено зад главата и притискайки избутвайте кръвта от главата към основата. По този начин ще намалите чувствителността и ще успеете да ограничите притока на кръв, а това ще забави еякулацията. Тази техника намалява импулса за свършване и сексуалното напрежение.

Контрол и упражнения

Започнете да правите упражнения, които контролират мускулите на тазовото дъно. Те са отговорни за спирането на притока на урина към уретрата от пикочния мехур. Тези упражнения ще ви помогнат да имате пулен контрол над ерекцията, както и над еякулацията си. Те могат да се правят и от мъжете, и от жените. Най-хубавото е, че могат да се практикуват навсякъде и това да остане незабелязано от околните. Трябва да правите 10 серии по 10 повторения като всяко едно от повторенията е с продължителност от 30 секунди. Този метод е помогнал на милиони мъже по цял свят, които страдат от преждевременна еякулация.