Posted on

Как да накарам една жена да свърши по-бързо?

как да накарам жена да свърши по-бързо

Има толкова много отговори на въпроса „Как да накарам жена да свърши бързо?“. Истината е обаче, че Вие не се нуждаете от всички тези сложни техники. Ние ще ви помогнем с една дузина малки трикове, които ще ви направят цар в леглото.

Помислете си какво ще е чувството, ако можете да изпепелите приятелката си за нула време?

Първо трябва да започнете с промяна в сексуалната игра преди същинския полов акт. Преди да проникнете в приятелката си, трябва да я въведете в изкуството на божествения секс. Приемете, че сексът е като водата, която варим – няма как за секунда да стане, трябва да дадете време на партньорката си.

Използвайте езика и пръстите си 

Много мъже, по някаква причина не се чувстват комфортно да задоволят една жена със своите пръсти или език. Преодолейте това нежелание, определено ефектът ще Ви хареса – жените го обожават.

Бъдете разнообразен!

Ако използвате само едно движение, само една поза през цялото време, то е редно да се научите на нещо различно. Жените обичат разнообразието и то ги кара да стенат от удоволствие. Научете някоя нова поза, ново движение с ръцете си, целунете я на някое по-различно място. Разнообразете секса с различни нива на нежност, пробвайте да сте малко по-груб.

Подгответе средата

Жените обичат мястото, на което правят секс да е специално и да ги изпълва с еуфория. Разчупете и правете промени. Рано или късно ще усетите перфектния баланс, който да Ви кара да се чувствате добре заедно.

Настроение за секс 

Жените свързват всичко с усещането и с настроението си. Ние мъжете сме доста по-различни. Фокусирани сме повече над физическото действие, а не над емоционалните аспекти. Това е един от отговорите на въпроса, как да накарам жена да свърши по-бързо. Ако можете да се фокусирате над нейните чувства, и над своите разбира се, вие ще получите един по-различен секс, който ще е по-възбуждащ и който ще я побърка.

Накарайте я да се чувства така, сякаш имате всичкото време на света за нея. Всеки път когато тя усети, че опитвате да правите нещо за време, това наслагва напрежение. Забавлявайте се в леглото, не бързайте. Спрете да мислите за времето, а се насладете на нейното тяло, обгрижете своята партньорка и тя ще ви се отблагодари. Спечелете доверието и накарайте я да се чувства удобно. Това е най-важното.

Попитайте партньорката си какво я възбужда най-много! Доста мъже се страхуват от въпросите, за да не си помисли жената отсреща, че те не знаят какво правят. Истината е, че само с един въпрос може да разберете как да действате с една жена, за да я накарате да свърши по-бързо.

Докосвайте цялото и тяло – не се спирайте само на вагината й! Ще се учудите колко много ерогенни зони има по женското тяло . Това са гърдите, краката й, нейното вратле, дори и ушите.

Дразнете я! Това е важно! Сексуалността е игра на „иди си, ела си“. Дразнете жената в леглото, пригответе се да направите нещо хубаво за нея, но се отдръпнете. Накарайте я да го иска с цялата си душа. Това ще вдигне секса на едно ново ниво.

За страхотни секс изживявания посетете erekciabg.com