Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Как да накарам една жена да свърши по-бързо?

Как да накарам жена да свърши по-бързо

Има толкова много отговори на въпроса „Как да накарам жена да свърши бързо?“. Истината е обаче, че Вие не се нуждаете от всички тези сложни техники. Ние ще ви помогнем с една дузина малки трикове, които ще ви направят цар в леглото.

Помислете си какво ще е чувството, ако можете да изпепелите приятелката си за нула време?

Първо трябва да започнете с промяна в сексуалната игра преди същинския полов акт. Преди да проникнете в приятелката си, трябва да я въведете в изкуството на божествения секс. Приемете, че сексът е като водата, която варим – няма как за секунда да стане, трябва да дадете време на партньорката си.

Използвайте езика и пръстите си 

Много мъже, по някаква причина не се чувстват комфортно да задоволят една жена със своите пръсти или език. Преодолейте това нежелание, определено ефектът ще Ви хареса – жените го обожават.

Бъдете разнообразен!

Ако използвате само едно движение, само една поза през цялото време, то е редно да се научите на нещо различно. Жените обичат разнообразието и то ги кара да стенат от удоволствие. Научете някоя нова поза, ново движение с ръцете си, целунете я на някое по-различно място. Разнообразете секса с различни нива на нежност, пробвайте да сте малко по-груб.

Подгответе средата

Жените обичат мястото, на което правят секс да е специално и да ги изпълва с еуфория. Разчупете и правете промени. Рано или късно ще усетите перфектния баланс, който да Ви кара да се чувствате добре заедно.

Настроение за секс 

Жените свързват всичко с усещането и с настроението си. Ние мъжете сме доста по-различни. Фокусирани сме повече над физическото действие, а не над емоционалните аспекти. Това е един от отговорите на въпроса, как да накарам жена да свърши по-бързо. Ако можете да се фокусирате над нейните чувства, и над своите разбира се, вие ще получите един по-различен секс, който ще е по-възбуждащ и който ще я побърка.

Накарайте я да се чувства така, сякаш имате всичкото време на света за нея. Всеки път когато тя усети, че опитвате да правите нещо за време, това наслагва напрежение. Забавлявайте се в леглото, не бързайте. Спрете да мислите за времето, а се насладете на нейното тяло, обгрижете своята партньорка и тя ще ви се отблагодари. Спечелете доверието и накарайте я да се чувства удобно. Това е най-важното.

Попитайте партньорката си какво я възбужда най-много! Доста мъже се страхуват от въпросите, за да не си помисли жената отсреща, че те не знаят какво правят. Истината е, че само с един въпрос може да разберете как да действате с една жена, за да я накарате да свърши по-бързо.

Докосвайте цялото и тяло – не се спирайте само на вагината й! Ще се учудите колко много ерогенни зони има по женското тяло . Това са гърдите, краката й, нейното вратле, дори и ушите.

Дразнете я! Това е важно! Сексуалността е игра на „иди си, ела си“. Дразнете жената в леглото, пригответе се да направите нещо хубаво за нея, но се отдръпнете. Накарайте я да го иска с цялата си душа. Това ще вдигне секса на едно ново ниво.

За страхотни секс изживявания посетете erekciabg.com

Последни публикации

размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече