Сексуални стимуланти за жени

Сексуални стимуланти за жени

Сексуални стимуланти за жени са съвсем различен клас секс хапчета отколкото стимулантите за полова мощ при мъжете. Те са продукти като: Spanish Gold Fly (Испанска Златна Муха), Kamagra Oral Jelly Women, Best Sex Queen (Flibanserin), XTengo® For Her.

В някой тези продукти се съдържат скрити формули на фармацевтичните компании, които действат позитивно върху женското либидо. Накратко – след приема на някой от тях, до 15-20 минути продуктът вече действа – започва учестено дишане, изчервяване, жажда за бурен секс. Стимулантите за жени стимулират отделянето на течности от вагината, като буквално се случва наводнение. Жената е способна да свърши повече от 10 пъти за една сесия и то много по-силно, с превъзбудени викове и неспирно желание. Така накратко действат женските секс хапчета. Те ще Ви помогнат с всяка жена, която е загубила желанието си за секс. Или пък може би с новата Ви партньорка, на която тайно може да дадете някой от продуктите за жени. И в двата случая Ви гарантираме здрав секс, сигурно привързване и невероятно впечатление, което ще направите на всяка жена с нашите секс стимуланти за жени.

Spanish Gold Fly (Испанска Златна Муха) – 10 капс. изцяло натурален женски сексуален стимулант с добавени феромони и тайни съставки за максимална възбуда

Описание на продукта:

Испанска златна муха Spanish Gold FlyСамо сега с покупката на този продукт получавате напълно безплатно 1 опаковка – 5 гелчета от най-добрата женска Kamagra Oral Jelly – Камагра гел за жени!

Spanish Gold Fly (Испанска Златна Муха) – 10 капс. изцяло натурален женски сексуален стимулант

Забелязахте ли мрачното й лице. Тя има нужда от повече от това което получава. Това е знак, че вашата връзка е застрашена. Тя не изживява така желаният оргазъм, който очаквате по време на половия акт. Може би ви е омръзнало да се преструва, че получава оргазми докато правите секс? Проблема се крие в ниското сексуално желание на половинката ви. За да го повишите можете да се възползвате от Испанска муха – Spanish Gold Fly, чрез която ще възбудите вашата половинка до нови и невиждани измерения.

Цена и отстъпка за количества при поръчка:

 • 1 кутия Spanish Gold Fly (Испанска Златна Муха) – 10 капс. + подарък 5 гелчета Камагра за жени – 39,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
 • 3 кутии Spanish Gold Fly (Испанска Златна Муха) – 30 капс. + подарък 15 гелчета Камагра за жени – 119,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • 5 кутии Spanish Gold Fly (Испанска Златна Муха) – 50 капс. + подарък 25 гелчета Камагра за жени – 179,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • 10 кутии Spanish Gold Fly (Испанска Златна Муха) – 100 капс. + подарък 50 гелчета Камагра за жени – 349,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Направи поръчка

Описание на продукта:

Само сега с покупката на този продукт получавате напълно безплатно 1 опаковка – 5 гелчета от най-добрата женска Kamagra Oral Jelly – Камагра гел за жени!

XTengo® For Herе уникален продукт, първият по рода си, изцяло натурален и истински работещ секс стимулант за жени произвеждан някога.

Технологията, която седи зад  този продукт е специално разработена с дългогодишни изледвания и проучвания от специалисти в областта на женската потентност. За да се съчетае точната комбинация и пропорция между 10 вида класически билкови екстракти, широко използвани в медицината за подобряване качеството на либидото и сексуаланта мощ, както и патентована XTengo® For Her матрица, съдържаща като основно вещество Флибансерин – единственото доказано и одобрено вещество, стимулиращо либидото и сексуалното желание при жените, известно още и като женска „Виагра“. Всичко това Ви дава перфектният, изцяло натурален сексуален стимулант, който ще Ви увереност, огромно желание и неимоверно ще подобри сексуалния Ви живот.

 

XTengo® For Her е единствен по рода си продукт, стимулиращ сексуалното желание при жените, който е без аналог и е изцяло натурален, като по този начин не носи никакъв риск от появата на странични ефекти. Използвате ли веднъж този секс стимулант, ние Ви гарантираме, че няма да го смените за нищо на света.

Какво точно съдържа Сексуален стимулант XTengo® For Her ?

 • Органичен екстракт от Трибулус Терестрис – 30 мг.
 • Органичен екстракт от Епимедиум25 мг.
 • Органичен екстракт от Ашваганда30 мг.
 • Органичен екстракт от Авена Сатива15 мг.
 • Органичен екстракт от диворастяща Сума20 мг.
 • Органичен екстракт от Мака20 мг.
 • Органичен екстракт от диворастящ Тонгкат Али25 мг.
 • Органичен екстракт от диворастяща Муира Пуама15 мг.
 • Органичен екстракт от Катуаба20 мг.
 • Органичен екстракт от Шилажит (Мумио)30 мг.
 • Патентована XTengo® For Her матрица – 200 мг.

Патентованата матрица на XTengo® For Her съдържа, като основен компонент, Флибансерин, известен още като женска Виагра – единственото доказано и одобрено вещество, спомагащо за повишаване на либидото и качеството на оргазма при жени.

Какви са резултатите с XTengo® For Her:

 • Драстично повишава либидото и желанието за секс.
 • Ефектът настъпва бързо – 30 – 45 мин. след прием.
 • За разлика от останалите продукти в тази категория, XTengo® For Her може спокойно да бъде използван паралелно и с прием на алкохол, без това да пречи на ефекта на продукта.
 • Значително подобрява настроението и има лек анти-депресантен ефект.
 • Подобрява естественото овлажняване на лигавицата на влагалището и подкрепя здравето на вагиналните тъкани.
 • Действа бързо и безотказно при всяка жена, 100% гарантирано!
 • Увеличава драстично сексуалния Ви потенциал.
 • Увеличава енергията и издръжливостта.
 • Увеличава значително удоволствието от секса, както и интензивността на усещането при самия оргазъм !
 • Гарантираме, че действа 100% безотказно при всяка жена, както и пълно възстановяване на сумата Ви, ако НЕ Ви действа или по какъвто и да било начин не сте доволни!
 • 100% натурален, ефикасен и единствен по рода си !
 • Доказано действа по-добре от всички познати на пазара подобни продукти.

Сексуални стимуланти за жени

В 21 век сме подложени на непрестанен ежедневен стрес, напрежение на работното място, грижи у дома, поради което милиони жени страдат (без значение дали си признават или не и дали търсят помощ от професионалист или приемат да живеят с проблема) от понижено либидо и незадоволителен сексуален живот. Това вече не е нещо, от което трябва да се притеснявате, а е редовен проблем на времето, в което живеем. Той обаче има своето решение. След дългогодишни изпитания, специалистите на американската компания XTengo® патентоваха хранителната добавка, XTengo® For Her, която ще Ви помогне да решите този проблем и да се почувствате отново уверени в себе си, значително да повишите сексуалното си желание и да превърнете интимния си живот в приключение.

Новото поколение капсули XTengo® For Her са най-модерният и ефикасен начин за борба с пониженото либидо, липсата на желание за секс и неудовлетворителния сексуален живот, които са специално разработени и предназначени за дамите. XTengo® For Her  ефективно подобрява и психологическия и физическия фактор по време на любовната игра, като Ви дава много по-голяма увереност и сигурност в собствените Ви възможности. В състояние е да изпълни всяка жена с огромно количество сексуална енергия, желание и жизненост и то в много кратки срокове от приема му, да поддържа високо ниво на възбуда и да съхрани силите ви за цялата нощ. Също така увеличава издържливостта и времето на любовната игра, повишава качеството на сексуалния Ви живот, бързо и ефективно.

Една опаковка XTengo® For Her съдържа 10 капсули по 430 мг. активни съставки във всяка една от тях!

Препоръчителна доза този секс стимулант за жени:

За най-добър ефект се препоръчва приемането на 1 капсула XTengo® For Her 30-40 минути преди сексуална активност.

Цена и отстъпка за количества при поръчка:

 • 1 кутия XTengo® For Her – 10 капс. + подарък 5 гелчета Камагра за жени – 44,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
 • 3 кутии XTengo® For Her – 30 капс. + подарък 15 гелчета Камагра за жени – 119,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • 5 кутии XTengo® For Her – 50 капс. + подарък 25 гелчета Камагра за жени – 189,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 • 10 кутии XTengo® For Her – 100 капс. + подарък 50 гелчета Камагра за жени – 359,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Направи поръчка

 

Kamagra Oral Jelly за жени – 5 желета

Описание на продукта:

Гелчетата за орален прием Камагра на индийския фармацевтичен производител са най-съвременното средство за сексуална стимулация при жените. Продуктът е развит на базата на най-новите научни изследвания в областта от немски учен, медик, и са гарантирано изключително ефикасни.

Действие: Дамите усещат желание за секс 5 мин. след приема им, тъй като се увеличава притока на кръв към гениталиите и чувствителността във вагиналната област. Това от своя страна води до повишаване степента на удоволствие по време на половия акт и сексуална стимулация. Камагра желетата елиминират т.нар. сексуална “студенина” и симптомите на “суха вагина”. По време на секс предизвиква дори интензивност, стигаща до бурна страст. Многократно увеличава чувствителността на интимните зони и гърдите, отделянето на течности и сексуалната възбуда, което води до неконтролируемо желание и много силни и множествени оргазми при жената.

Прием:

Желетата са създадени, за да осигурят сексуална задоволеност на жени, търсещи максимално удоволствие. Удължават и усилват оргазмите. Ако искате да да си върнете удоволствието от секса и да изпитате разтърсващ оргазъм и то не един, използвайте този приказен продукт и всичко ще бъде повече от добре. Препоръчва се гелчето да се приеме с течност преди сексуалния акт. Ефектът настъпва след 10мин.

Странични ефекти: След проведените клинични изпитания, не са установени странични ефекти.

Цена и отстъпка за количества при поръчка:

 • 1 кутия Kamagra Oral Jelly Women – 5 желета – 14,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
 • 3 кутии Kamagra Oral Jelly Women – 15 желета – 39,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
 • 5 кутии Kamagra Oral Jelly Women – 25 желета – 64,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)
 • 10 кутии Kamagra Oral Jelly Women – 50 желета – 119,90 лв. + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Направи поръчка

 

 

 

Best Sex Queen (Flibanserin) – 6 капсули

Барбара Гатузо била вече над 30-те, когато за първи път забелязала как се променило отношението ѝ към секса със съпруга ѝ Грег. „Никога не съм говорила за това, но сексът просто престана да ме интересува“, признава тя.

С годините Гатузо (която сега е на 66 г.) добре се научила да избягва своя мъж, за да не го отблъсква директно – често лягала да спи по-рано и ставала също по-рано. „С времето се замислих: какво се случва? Обичам своя мъж, имаме отличен брак и забележителни деца – каква е причината?“, казва тя.

Причината била в липсата на сексуално желание. Повечето хора, които имат трайни връзки, отбелязват, че с времето нажежаването на страстите спада, но Гатузо съвсем загубила интерес към секса. При това не само с мъжа си – изобщо никой не възбуждал у нея желание.

Описание на този стимулант за жени:

Някои сексуални психолози смятат, че такива амплитуди във влечението са нещо съвсем нормално, особено когато жената започва да остарява. Други смятат, че липсата на сексуално желание е медицинско състояние, възникващо в резултат на нарушения на химичния баланс в мозъка.

И ето че учените вероятно са успели да открият средство, с чиято помощ това състояние ще може да се лекува, първообразът на така наречената женска виагра и топ продукт на пазара е така нареченият Addyi. В началото на юни Управлението по контрол на хранителните продукти и лекарствените средства на САЩ разгледало одобряването на медицинското използване на флибансерин, наричан женската виагра или Best Sex Queen – пълен генерик на Addyi. На капсули е, като може да се отвори капсулата и да се изсипе съдържанието и в течност.

Срив в системата

Какви фактори водят до изчезването на полово влечение и как в този смисъл може да помогне флибансерин? Не само зрелите жени се сблъскват с нарушения на половата функция – доказателство за това е популярността на виаграта. Както казва комикът Джордж Бърнс: „Да правиш секс на 90 години, е все едно да играеш билярд с въже.“ Но при различните полове природата на проблема също е различна.

„Лекарите имат поговорка за това, че при мъжете се наблюдават три типа нарушения на половата функция – ерекция, ерекция и ерекция – коментира Стивън Стал, психиатър от Калифорнийския университет в Сан Диего, САЩ. – При жените тези типове също са три – желание, желание и желание.“

Причините

Точните причини за изчезването на това желание (и механизмът на неговата поява, за начало) остават не съвсем ясни за учените, макар да е известно, че в този процес е задействан мозъчният център за подкрепа.

Според една от теориите разстройства със снижено сексуално желание възникват в резултат на неспособността да се изключат челните дялове на мозъка, които отговарят за изпълнението на всекидневните задачи (например да се реши служебен въпрос или да не забравиш да изпратиш картичка). В резултат центърът за подкрепа, отговарящ за мотивацията и удоволствието, престава да функционира нормално.

Щом станало ясно, че виаграта доста успешно се справя с нарушенията на мъжката полова функция (която освен това носи добри печалби на компанията производител), фармакологичните фирми започнали активни опити за разработка на женския ѝ аналог, който да въздейства на мозъка, а не на гениталиите.

Флибансерин е един от лидерите в тази надпревара. Първоначално той е разработван като антидепресант, но станало ясно, че не оказва голямо влияние върху настроението на човека. Но жените, задействани в клиничните изпитания, неочаквано започнали да съобщават за любопитен страничен ефект: сексът им станал по-интересен.

Изглежда, флибансерин работи чрез регулиране на баланса на сигналните молекули (невротрансмитерите), а именно допамин, норадреналин и серотонин, в необходимите структури на мозъка.

„Смятаме, че той или нормализира биохимичния баланс, или компенсира недостига на определени вещества, като отстранява грешки в цялата система – обяснява Стал. – Напълно е възможно той да изключва при жените лобните структури на мозъка, потискащи сексуалното желание и интерес.“

Подгрята страст

Препаратът не бил използван в качеството на антидепресант, защото в този смисъл ефектът му бил недостатъчно изразен. Но се опитали да го преработят в стимулатор за жени, страдащи от разстройства със снижено сексуално желание.

Първоначалните тестове показали, че жените, употребяващи препарата, съобщавали за нарастването на броя „удовлетворителни полови контакти“. Но влиянието на флибансерина върху желанието не могло да се докаже. Затова през 2010 година Управлението по контрол на хранителните продукти и лекарствените средства на САЩ не го одобрило за приложение.

Но по-нататъшните клинични изпитания дали основание да се смята, че лекарството все пак засилва половото влечение, макар че ефектът е доста умерен. „Въпросът е ето в какво: как да измерим подобрението?“, казва Сюзън Сканлан, председател на организацията Even The Score. Тя се застъпва за търсенето на фармакологично решение на проблемите с разстройствата на сексуалното желание. Да отбележим все пак, че за своята дейност Сканлан получава неголяма заплата от фармацевтичните компании.

Статистика

И все пак тя посочва, че първоначалният ориентир като цяло е доста неясен: „Американската жена средно прави секс три пъти месечно. Ако пациентките не са имали три съвкупления през месеца, значи ли това, че препаратът не работи?“

Пациентки със снижено сексуално желание, пиещи флибансерин, съобщили средно за 2,8 полови контакта на месец – в сравнение с 1,5 при тези, които не вземали препарата.

Някои от пациентките в хода на тези тестове съобщили за сериозни подобрения. Барбара Гатузо, с чиято история започва тази статия, се присъединила към експерименталната група през 2011 година. Първоначално й давали плацебо. Т, по думите , изобщо не  помогнало да си върне половото влечение независимо от всичките ѝ старания.

Но след като серията тестове с плацебо приключила,  предложили да опита истинския препарат. „Само след няколко седмици станах напълно друг човек – спомня си тя. – Събуждах се посред нощ и прелъстявах мъжа си. Усещането за близост и желанието се върнаха 100%.“

Флибансерин може да има и странични ефекти, включително сънливост, виене на свят и гадене. Сканлан обаче твърди, че те са далеч по-несериозни, отколкото при виаграта и подобните средства срещу разстройства на ерекцията.

„Във въпроса за желанието са важни отношенията, важен е контекстът на ситуационните фактори от рода на настроение и обстановка“, казва Синтия Греъм, старши лектор по медицинска психология в Саутхемптънския университет, Великобритания.

Но тя не отрича, че фармацевтичното решение в определени случаи е оправдано. „Да, смятам, че при някои жени има проблеми с половото влечение и като цяло смятам, че лекарственият препарат за жени може да е полезен. Но това лекарство трябва да е явно клинично значимо и трябва да разберем повече за страничните му ефекти“, казва Греъм.

Последна надежда

Разбира се, никой не твърди, че лечението веднага трябва да започва с лекарствени средства. Без да се изключат като начало много фактори, способни да предизвикат разстройство на половата функция. Например: умора, вземане на други лекарства, стрес и проблеми в отношенията.

„Ако не ви е интересен сексът, трябва като начало да се попитате: може би причината е само в мъжа, а със съседа всичко е наред? Лошият брак с хапче няма да се оправи“, отбелязва Стал.

Гатузо е съгласна, че в случаите, когато в отношенията има реални проблеми, действително си струва да се отиде на психолог, но тя е сигурна, че на нея това не би помогнало.

„Ако имате медицинско разстройство, например диабет, то можете да си говорите за него до припадък и това нищо няма да промени. Разстройството със снижено сексуално желание е дисбаланс в химията на мозъка“, отбелязва тя.

Цена при поръчка:

 • 1 кутия Best Sex Queen – 6 капс. – 24,90 лв. (доставката Ви се начислява според тарифата на Еконт)

Направи поръчка