Posted on Напиши коментар

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена?

В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже се питат вечният въпрос „Има ли значение размерът на пениса?“. Добре, отговорът е да, но ще останете учудени за кого наистина има значение.

Всичко е във вашата глава

Добре, време е за малко факти и цифри за да разбием малко митове и спекулации относно има ли значение или не размерът на пениса и какъв е нормалният размер за повечето мъже. В световен мащаб проучване на повече от 40 независими изследователски проекта, някои от които стартират още през далечната 1942 година, дават данни за това колко е нормалният размер. В изследванията са участвали над 11 000 участници. Проучването показва, че средният размер на пениса на възрастен в еректирало състояние е между 14 см и 15.7 см дължина.

Ако науката все още не дава отговор на вашият въпрос, то вижте какви са резултатите от проучване. В него са участвали повече от 50 000 хетеросексуални мъже и жени. В резулат на което е установено, че 85 % от жените са удовлетворени от размера на пениса на своят партньор. Но за сметка на тези 85 % само 55% от мъжете са казали, че техният размер на пениса е достатъчен.

http://www.askmen.com/dating/vanessa_60/87_love_secrets.html
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *