Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Често срещани заболявания на мъжката полова система

Често срещани заболявания на мъжката полова система

Във времена на силно развит социален живот, случайните полови контакти са често срещани. Те са приятни, да, готино е да излезеш с някое момиче и да преспиш с нея. Освен това, като цяло модерното време предразполага към честа смяна на партньорите. Това води до голям брой болести предавани по полов път, както на мъжете, така и на жените. Ето и някои от болестите предавани по полов път, които най-често достигат до мъжката част.

1. СПИН (HIV)

Определено най-разпространената и опасна болест. СПИН се причинява от ХИВ вируса, който се транспортира през телесните сокове. Заразяването с него води до придобита имунна недостатъчност. Заразата се прехвърля независимо дали става на въпрос за хетеро или хомосексуален акт и дори от майката на детето, което предстои да роди. Особеността на тази болест е дългия инкубационен период. Понякога може да минат дори 10 години преди да започне появата на симптоми. Това води до заразяване на много други хора, тъй като вие самите не знаете, че сте болен. Както казахме, тази болест удря имунитета. Той напада и нервната система. Лечение и ваксина все още липсват, макар и да се работи върху тях. Единствения начин да се защитите е чрез презерватив.

2. Хламидия

Това е бактерия, която възпалява половите и отделителните органи у преносителя. Жертви на нея стават повече младите хора, които сменят често партньорите си. Има вероятност инфекцията да протече без появата на симптоми. Ако има такива, инкубацията е след 5-12 дни от заразата. Може и по-късно. Мъжете трябва да следят бели течения от пениса и парене и болка при уриниране. Лечение има и то става с антибиотици. Ако не се погрижите за инфекцията, рискувате увреждане на репродуктивните си органи. С други думи може да се стигне до стерилитет.

3. Сифилис

Отново виновна е бактерия. Тази болест е от най-сериозните и може да доведе до фатален изход при нелечение. Предаването става чрез полов акт, а инкубационният период варира между 2 седмици и 3 месеца. Белезите са язва с червен или кафяв цвят, която не боли и зараства бързо. Тя се появява между 2 и 12 седмици след заразата. Между 6 и 8 седмици след язвата може цялото ви тяло да стане обект на обриви, както и грипоподобни симптоми. В най-късния етап на сифилис се появяват зърновидни лезии по различни части от тялото, органите и костите. След това следва лудост или смърт при засягане на мозъка. Трябва да се приемат антибиотици.

 4. Трипер

Той е причинява от гонорейна бактерия, която се придава само след полов акт. Младите господа трябва да следят за парене при уриниране, гнойна секреция от пениса, леко повишение на температурата, пъпчици по члена. Лечението става с антибиотици иначе може да има инфекции в тялото и проблеми със сърцето.

Правете безопасен секс, а за по-дълъг сексуален акт вижте нашите продукти.

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.