Erekcia BG

Здрава и мощна ерекция!
Бърза и дискретна “стелт” доставка!
Код за 10% за всяка следваща поръчка!
Най-голямо разнообразие от секс артикули!

Болести на половата система при мъжете

Болести на половата система при мъжете

Болести на половата система при мъжете

Хепатит B е болест, която се хваща от вирус със същото име. Предава се по кръвен път. Разновидностите му са преносителен хепатит – при него не сте заразени, а само пренасяте вируса. Другите два вида са остър хепатит и хроничен хепатит.Това е сериозно заболяване, което може да ви донесе рак на черния дроб или цироза на черния дроб. На лице е ваксина.

Генитален херпес е друга болест, която също се причинява от вирус. Той е Herpes simplex от втори тип. Предаването става чрез полов контакт със заразен или чрез допир със заразен предмет. Тук също може да сте преносител без да се заразите. Симптомите са като при грип плюс подуване на лимфните възли на слабините. Около гениталиите се появява гроздче от мехурчета, които се превръщат в язвички. Когато язвите зараснат има коричка между 4 до 15 дни. Течността на язвичките е силно заразна.

Трихомониазата е повече женска болест, но се явява при мъжете като инфекция на простатната жлеза. Симптомите понякога липсват, но може да се усети болка при полов акт. Винаги се лекуват и двата партньора, независимо, че само единият е болен.

Заразен молуск, наричаме често срещано заболяване, което засяга спортисти, деца, хомосексуалисти,масажисти и т.н. Заразата се предава по контактно-битов път, чрез различни предмети. Инкубацията е между 2 седмици и 50 дни. Появяват се възлови обриви по кожата. При децата са по лицето, а при по-големите по гениталиите. Това са гладки подутини с големина до половин сантиметър. В центъра си имат бяла течност и не са болезнени. С времето се разпространяват. Допир с вода се прави само под душа – никакви басейни и вани. При болните от СПИН подутините са по-големи и по-разпространени. Лечението е от дерматолог.

Кандидоза при мъжете

Тя се изявява главно по гениталиите и е инфекция, която често се среща при жените. Три четвърти от възрастните жени страдат поне по един път от нея. В сравнение с тях, при мъжете е рядко срещана. Тя е гъбична инфекция причинена от Кандида. Тя удря главичката на пениса и кожата му в някои случаи. Гениталиите също са обект на кандида. Освен това тря може да се срещне в други области на кожата и мукусната мембрана. Например може да се развие в устата.

Рисковата група са мъже, които употребяват антибиотици, стероиди, имуноблокери, диабетици, хора с лоша хигиена, както и хора, които прекаляват с почистващо препарати. Не трябва да се прави полов контакт със заразена жена, дори с презерватив. Пак е възможна заразата. Тя първо трябва да се излекува. Мъжете получават сърбящи обриви при кандида. Другите симптоми са червена кожа, раздразнение, сърбеж около главичката, подуване, болка при секс и уриниране, отделяне на бучки под кожата.

Приемат се орални и локални противогъбични вещества. Добрата хигиена е ключът към предпазването и лечението на инфекцията. Тя се среща често в топлите страни.

Не забравяйте за безопасния секс. За по-голямо удоволствие посетете erekciabg.com

Последни публикации

seks-igrachkite

Секс играчките и как те повлияват на любовния ни живот?

Секс играчки: носят ли те допълнително удоволствие? Секс играчките са предпочитана добавка към любовната игра от много двойки. Популярността им значително се е повишила през последните години. Табуто при използване на вибратори и други приспособления за взаимно удоволствие, започна да пада и това се вече счита за нещо нормално.  Тяхното действие е да повишават физическото […]

Вижте повече
размерът на пениса

Има ли значение размерът на пениса?

Има ли значение размерът на члена? В свят пълен със скъпи и големи автомобили, огромни работни места, храна и всичко останало, е много трудно да не се размишлява дали по-голямото не е най-доброто. Мъжете са по-конкурентни, когато става въпрос за способността им да задоволяват жените, и за съжаление след години съревноваване все още всички мъже […]

Вижте повече
Какви секс играчки да използваме

Какви секс играчки да използваме в леглото

Като цяло секс играчките не са много популярни сред масата от двойки. За някои хора секс играчките са притеснителни, натоварващи и дори шокиращи. Истината е обаче, че те могат да разнообразят много сексуалния живот на една двойка. Какви са основните типове секс играчки, които можем да ползваме в леглото? Вибратори Вибраторът е определено най-популярната и […]

Вижте повече
Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.