Posted on

БДСМ – истинско удоволствие за грешници

садо мазо БДСМ

От много време насам темата БДСМ, вълнува все повече български граждани. Преди десетки години този вид секс бе строго заклеймяван и обявен за табу. Църквата го определяше като содомия, а за обществото това бе тема табу.

БДСМ

Разбира се, днес нещата стоят по много по различен начин, защото границите паднаха и практикуващите садо-мазо се увеличиха. Какво означава абревиатурата БДСМ? Има две тълкувания на съкращението на БДСМ (от английски BDSM) като BD означава Bondage & Discipline, а SM се чете или като Sadism and Masochism или Dominance & Discipline. Този вид сексуални отношения са строго определени и означават, че един от двамата партньори поема контрола върху интимните изживявания.

БДСМ сексът може да се свежда само до изпълнение на т.нар. мисионерска поза или да бъде доста по хард включвайки причиняване на физическа болка, наказание, употреба на „розови“ играчки и други подобни. Всичко се случва след изричното съгласие на всички участници, които се разделят на активна и пасивна страна (доминант и подчинен).

Ако се практикува от двама човека, то единият приема ролята на доминант, а отсрещната страна на подчинен.

Отношенията преди, по време и след секса се основават на доверие между двамата и всичко протича в пълен синхрон. Обикновено се използват кожени дрехи, камшици, колани, вибратори, пръчки и други приспособления. Доминанта диктува на подчинения в каква поза да застане, как да се храни, кога да говори и кога да мълчи. Под формата на игра подчинения може да откаже, след което следва наказание, представляващо удари на голо, връзване и тем подобни. Сценарият си го измисляте вие, за да държите контрола през цялото време.

Опасно ли е практикуването на БДСМ?

Подчиненият обикновено, е главната фигура в една БДСМ връзка, защото именно той определя правилата на играта и казва до къде може да стигне доминиращият. Пасивната страна има възможността да сложи точка на цялата игра по всяко време, когато реши за добре. Естествено понякога подчинената страна, не осъзнава рисковете от изпълнение на дадена дисциплина, което води до спиране на еякулацията, еректилна дисфункция, поява на рани, синини и други. Ако някой от двамата партньори няма влечение към садомазохистичните игри, то тогава не е желателно да се започва подобен тип авантюра. Съществуват и изключения леко пляскане по задните части, слабо драскане по гърба или разнообразни пози, които влизат в рамките на нормално.

Съществуват и така наречените безопасни думи подобни на пароли. Чрез тях един от участниците слага граница на допустимата болка или изтърпяване на наказание. Подаде ли се подобен сигнал доминанта, трябва да се съобрази и да финализира ръководството си. Ако смятате, че БДСМ, това което прочетохте ви се струва прекалено ексцентрично, по-добре въобще не практикувайте този вид секс. Защото както вече казахме, той може да не е толкова възбуждащ, колкото на думи. Става ли сме свидетели на мъже, които страдат от загуба на ерекция и жени оплакващи се от наранявания. Тъй че всяко едно забавление, е добре да бъде премерено. В случай, че искате да експериментирате, то тогава сложете картите на масата. Направете предварителна уговорка и давайте смело, нищо чудно да останете доволни.