Въпроси и отговори свързани с хапчета за ерекция

Странични ефекти от Вигор 300, MaxMAN. Има ли такива?
въпроси и отговори за хапчета за ерекцияПродуктите са билково базирани и до сега не са известни странични ефекти. В сравнение с широко продаваните продукти в интернет пространството тези са изключително ефективни и безвредни. Ако имате проблеми с кръвното ви съветваме да посетите вашият личен лекар преди да закупите.

Какво да предприема aко имам проблем със „самолета“, а е 3:00 сутринта?
Ние няма как да приемам поръчката ти през ноща, почакай търпеливо до сутринта и ни потърси. Ние ще те консултираме и препоръчаме най-добрият продукт за теб. Приемаме поръчки и през нощта, но под формата на SMS или E-mail ( вижте страницата за поръчки ).

Мога ли да получа поръчката си в същият ден?
За съжаление ние НЕ можем да изпълним поръчката ви на момента. Имаме договорни отношения с куриерска агенция ЕКОНТ. Всеки ден се обработват и изпращат поръчките получени до 13:00 на обяд, ако поръчате след 13:00 поръчката ви ще остане за следващият ден. За да бъде по-лесно, ще дадем пример :
Поръчвате на 20 Януари ( Вторник ) преди 13:00 и ще можете да вземете пратката си на 21 Януари ( Сряда ).

Дали Вигор 300, MaxMAN 4 или Испанска златна муха ще имат ефект върху мен, от значение ли е големината, дължината на пениса?
Както споменахме вече по-горе, нашите продукти са билкови и обикновено те работят при всички, еднакво, без да има особено голямо значение възрастта или дължината и дебелината на пениса. Дори във бонус може да се отбележи, че те действат благоприятно на растежа на пениса. Има случаи с порастване до 3 см, но ние сме по-скоро склонни да вярваме, че може да порасне с 0.5 см до максимум 1 см, като разбира се е строго индивидуално при всеки.

По какъв начин въздействат и влияят секс стимулантите Вигор 300, MaxMAN 4 и Испанска златна муха?
Чрез нашите продукти можеш да получиш така исканата твърда и устойчива ерекция, при това само за около 25 мин след като приемеш таблетката. Сексуалният нагон се увеличава няколкократно като вие ще сте в апогея си. Неминуемо ще доставите едни от най-хубавите мигове на партньорката си.

Позволява ли се прием на алкохол с Вигор 300, MaxMAN 4 или Испанска златна муха?
Обикновено алкохола и газираните напитки свиват кръвоносните съдове(Това, че алкохола разширява кръвоносните съдове е мит и неистина), което автоматично значи, че прекомерната употреба на твърд алкохол или газирани напитки като бира или шампанско само биха намалили ефекта или дори да го неутрализират. Ние НЕ съветваме да употребявате алкохол с хапчетата за ерекция, но ако все пак желаете го направете в умерени количества. Например : 1 х 100 мл твърд алкохол ИЛИ до 2 х 0.500 бира.

Какво е времетраенето на хапчетата за ерекция Вигор 300, MaxMAN 4 и Испанска златна муха?
Няма точен час, но е в диапазона от 48 – 72 часа. Нашият съвет е да се прави приема на не повече от 3 дни, за да се запази половата мощ, а с течение на времето може да се разреди приема и организма да запази това либидо.

Какво ще стане ако взема повече от едно хапче за 3 дни?
Много е вероятно да получите сърцебиенe или по-учестен пулс, което ще доведе до дискомфорт, но не и до по-добра ерекция. Така, че не прекалявайте и спазвайте нашите указания за употреба, а те са : НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 таблетка за 3 дни. Предозирането няма да ви помогне, сам може да ви навреди!

За кого не са подходящи нашите секс стимуланти Вигор 300, MaxMAN 4 или Испанска златна муха?
За хора под 18 години. За лица, които страдат от сърдечно-съдови проблеми, остри или хронични(без значение). Всички, които имат сериозни заболявания да се консултират задължително със своят личен лекар преди да консумират нашите продукти. Ние не носим отговорност за хората предприели приема на своя глава. Грижата за собственото ви здраве е ваша отговорност, НЕ наша!

Как се приемат секс таблетките Вигор 300 и MaxMAN 4?
На празен стомах(1 или 2 часа след като сте се нахранили) с 2 чаши вода, ако сте се нахранили и го изпиете няма да има оптимален ефект върху тялото ви.

Ако искате да се оттървете от ерекцията получена в следствие от приема трябва да се нахраните(до преяждане) и ефекта ще отслабне. Ако не го направите има вероятност при търкането на пениса в дрехите ви да еректира.

Имам въпрос, чийто отговор не намерих тук? – Пиши ни на order@erekciabg.com, ние с радост ще ти отговорим.

Поръчай сега