Информация за VIGOUR 300(Blue)

ВАЖНО: След като повече от 4 години предлагахме ВИГОР 300, производителят го замени с 800, но се оказа, че той не е толкова ефективен и голяма част от нашите клиенти не бяха доволни. След преговори с компанията уредихме този въпрос и имаме в наличност ВИГОР БЛУ 100 мг, който отговаря като ефективност и надеждност като старият продукт – VIGOUR 300. Цената и броя на таблетките остава същата – 69 лв за кутия от 10 таблетки с безплатна доставка.

На тази страница ще ви разкажем повече за Vigour Blue. Добрият сексуален живот е от значение за самочувствието и качеството на живот на всеки човек, затова е изключително важно да се грижим за своето здраве и пълноценно сексуално общуване. Днес е широко разпространена практика мъжете да използват медикаменти за по-бързо постигане на ерекция. ВИГОР БЛУ е един продукт, който печели овациите на американските потребители и бързо набира фенове и у нас. Това са билкови хапчета за ерекция, които работя на основата на природните дарове и способстват за постигане на бърза ерекция, забавят еякулацията и по този начин съдействат на мъжа за неговото отлично представяне пред неговата нежна половинка. Това не са просто хапчета, въздействащи на вашето тяло, а възможност да придобиете по-голяма сигурност в леглото, да се отърсите от притесненията, свързани с ерекцията и да постигнете желаните резултати.

ВИГОР БЛУ 100 MgБлагодарение на билковите хапчета за ерекция ВИГОР 300/БЛУ, вие ще се сдобиете с по-високо либидо, ще постигате по-лесно сексуална възбуда и готовност за секс. Освен това, тези хапчета действат благоприятно на бъбреците и повишават секрецията на тестисите. Още сега можете да се разделите с излишните тревоги относно секса, да придобиете ново самочувствие и да се изявите като истински Ромео, с което да предизвикате много щастливи интимни преживявания както за вас, така и за вашата любима. По-дълъг секс, повече страст, интимност и приятни емоции в леглото, това са само част от преживяванията, които ви предстоят с вашата половинка и билковите хапчета за ерекция VIGOUR 300/Blue. Дори най-големите любовници имат моменти на колебания как ще се представят този път, това не бива да ви спира да си подарявате незабравими нощи. Всеизвестно е, че повечето жени не постигат сексуален връх поради преждевременната еякулация от страна на мъжа. С билковите хапчета Vigour300, вие ще имате повече сили и издръжливост, за да задоволите вашата любима напълно. Секса е преди всичко страст, не спирайте да си я доставяте!

Видео ревю на Вигор БЛУ

ВИГОР 300 / VIGOUR 300 - как действа, състав, мнения, странични ефекти, цена, поръчка

Видео ревю на секс стимуланта ВИГОР 300 ефикасно действащ при еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, ниско либидо и други проблеми с ерекцията. Във видеото ще видите повече за състава на VIGOUR 300, неговите странични ефекти, мнения, цена и доставка .

Как въздейства Вигор 300/БЛУ на организма?

 • Притъпява чувствителността и усещането на пениса
 • Задържа и контролирала предварителната еякулация
 • Повлиява в положителна насока растежа и функциите на пениса
 • Количеството отделена сперма се увеличава
 • Ерекцията се подобрява в пъти
 • Либидото е по-високо от всякога

Кога трябва да започнете употреба?

 • Когато имате симптоми на ЕД(еректилна дисфункция)
 • По време на сексуалния акт члена ви спада
 • Втвърдяването на члена ви е много трудно, понякога невъзможно
 • След като приключите с половия акт, нямате възможност да повторите
 • Количеството на отделената сперма не е удовлетворяващо
 • Вашата партньорка не получава заветният оргазъм
 • Когато ще правите секс с изцяло нов партньор и имате съмнения за вашето представяне и евентуална засечка

Какво съдържа Вигор 300/БЛУ?

 • Extract of Epimedium Leaf – Листа на Епимедиум, екстракт в съотношение – 30 mg или 10 % от състава. Повишава сексуалния нагон, по-добра циркулация на кръв в тялото и от там към пениса, стабилизира нивата на тестостерон и кортизол в организма.
 • Extract of Muira Pauma Bark – Бразилска хвойна, екстракт в съотношение – 24 mg или 8 % от състава. Бразилската хвойна е използвана и продължава да бъде използвана така както е била и преди няколко хиляди години. Тя е считана за натурален афродизиак. Изключително добре повлиява на репродуктивната система при силния пол.
 • Leafs of Ginkgo Biloba – Листата на растението Гинко Билоба – 27 mg или 8 % от съдържанието. Понижава нивата на холестерол, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, влияе стимулиращо върху мозъка и неговата дейност, като подобрява концентрацията и паметта.
 • Medical Starch – Нишесте, медицинско около 90 mg или 30 % от общата маса на ВИГОР 300 за таблетка.
 • Extract of Catuaba Bark – Кора от Катуаба, екстракт – 24 mg или 8 % от общия състав. Катуаба е по-известна като „Напитката на любовта“. Чрез нея се подсилва хормона на щастието – ендорфин, който е виновникът ние да се чувстваме щастливи и изпълнени с енергия за живот.
 • Asian Red Ginseng – Азиатски Жен-шен, червен – 27 mg или 9 %. Билката се използва много отдавна, още от древни времена. Тя има регенериращ и подмладяващ ефект над тялото. Подобрява издръжливостта, спомага за справяне с умората и физическото изтощение, предотвратява и бързата еякулация.
 • Saw Palmetto Berry – Саоу Палмето Бери – 27 mg или 9 % от основния състав. Чрез Палмето Бери много успешно се подобрява функционирането на простатата.
 • Howthorn Berry – Хауторн Бери – 21 mg или 7 %. Укрепва функционирането на сърцето, разширява кръвоносните съдове и по-точно коронарните, които доставят кислород, хранителни вещества и кръв.
 • Cuscuta Seed Extract – Семена на Кускута, екстракт в съотношение 30 mg или 10 %. Добре известен антиоксидант, който пречиства организма от вредните вещества. Богато съдържание на флобафени, флавони и танин.
Количество Брой Цена Отстъпка
1 кутия 10 бр 69 лв 0 лв
2 кутии 20 бр 129 лв 9 лв
3 кутии 30 бр 179 лв 28лв
4 кутии 40 бр 229 лв 47 лв
5 кутии 50 бр 269 лв 76 лв
6 кутии 60 бр 300 лв 114 лв
промо хапче 1 бр 7 лв 0 лв

Поръчай  чрез SMS (Пример : Петър Иванов, София, Централен офис ЕКОНТ, Vigour Blue 1 кутия, 0888 888 888). Или използвай бутона по-долу за нашата онлайн форма за поръчки.