Информация за VIGOUR 300(БЛУ) – състав, прием, действие, странични ефекти

ВАЖНО: След като повече от 4 години предлагахме ВИГОР 300, производителят го замени с 800, но се оказа, че той не е толкова ефективен и голяма част от нашите клиенти не бяха доволни. След преговори с компанията уредихме този въпрос и имаме в наличност ВИГОР БЛУ 100 мг, който отговаря като ефективност и надеждност като старият продукт – VIGOUR 300. Цената и броя на таблетките остава същата – 69 лв за кутия от 10 таблетки с безплатна доставка.

На тази страница ще ви разкажем повече за Vigour Blue. Добрият сексуален живот е от значение за самочувствието и качеството на живот на всеки човек, затова е изключително важно да се грижим за своето здраве и пълноценно сексуално общуване. Днес е широко разпространена практика мъжете да използват медикаменти за по-бързо постигане на ерекция. Вигоур е продукт, който печели овациите на американските потребители и бързо набира фенове и у нас. Това са билкови хапчета за ерекция, които работя на основата на природните дарове и способстват за постигане на бърза ерекция, забавят еякулацията и по този начин съдействат на мъжа за неговото отлично представяне пред неговата нежна половинка. Това не са просто хапчета, въздействащи на вашето тяло, а възможност да придобиете по-голяма сигурност в леглото, да се отърсите от притесненията, свързани с ерекцията и да постигнете желаните резултати.

ВИГОР БЛУ 100 MgБлагодарение на билковите хапчета за ерекция ВИГОР, вие ще се сдобиете с по-високо либидо, ще постигате по-лесно сексуална възбуда и готовност за секс. Освен това, тези хапчета действат благоприятно на бъбреците и повишават секрецията на тестисите. Още сега можете да се разделите с излишните тревоги относно секса, да придобиете ново самочувствие и да се изявите като истински Ромео, с което да предизвикате много щастливи интимни преживявания както за вас, така и за вашата любима. По-дълъг секс, повече страст, интимност и приятни емоции в леглото, това са само част от преживяванията, които ви предстоят с вашата половинка и таблетките за ерекция. Дори най-големите любовници имат моменти на колебания как ще се представят този път, това не бива да ви спира да си подарявате незабравими нощи. Всеизвестно е, че повечето жени не постигат сексуален връх поради преждевременната еякулация от страна на мъжа. С билковите хапчета Vigour300, вие ще имате повече сили и издръжливост, за да задоволите вашата любима напълно. Секса е преди всичко страст, не спирайте да си я доставяте!

Видео ревю на секс стимуланта ВИГОР 300 ефикасно действащ при еректилна дисфункция, преждевременна еякулация, ниско либидо и други проблеми с ерекцията. Във видеото ще видите повече за състава на VIGOUR 300, неговите странични ефекти, мнения, цена и доставка.

ВИГОР 300 / VIGOUR 300 - как действа, състав, мнения, странични ефекти, цена, поръчка

Въпроси и отговори

Как се приема VIGOUR 300?

На празен стомах (1 или 2 часа след като сте се нахранили) с 2 чаши вода, ако сте се нахранили и го изпиете няма да има оптимален ефект върху тялото ви.

Ако искате да прекратите ерекцията получена в следствие от приема трябва да се нахраните (до преяждане) и ефекта ще отслабне. Ако не го направите има вероятност при търкането на пениса в дрехите ви да еректира отново.

Позволява ли се прием на алкохол с таблетките?

Обикновено алкохола и газираните напитки свиват кръвоносните съдове (това, че алкохола разширява кръвоносните съдове е мит), което автоматично значи, че прекомерната употреба на твърд алкохол или газирани напитки като бира или шампанско само биха намалили ефекта или дори да го неутрализират. Ние НЕ съветваме да употребявате алкохол с хапчетата за ерекция, но ако все пак желаете го направете в умерени количества. Например : 1 х 100 мл твърд алкохол ИЛИ до 2 х 0.500 бира.

Какво е времетраенето на хапчетата?

Няма точен час, но е в диапазона от 48 – 72 часа. Нашият съвет е да се прави приема на не повече от 3 дни, за да се запази половата мощ, а с течение на времето може да се разреди приема и организма да запази това либидо.

Има ли странични ефекти?

Продуктите са билково базирани и до сега не са известни странични ефекти. В сравнение с широко продаваните продукти в интернет пространството тези са изключително ефективни и безвредни. Ако имате проблеми с кръвното ви съветваме да посетите вашият личен лекар преди да закупите.

Какво ще стане ако взема повече от едно хапче за 3 дни?

Много е вероятно да получите сърцебиенe или по-учестен пулс, което ще доведе до дискомфорт, но не и до по-добра ерекция. Така, че не прекалявайте и спазвайте нашите указания за употреба, а те са : НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 таблетка за 3 дни. Предозирането няма да ви помогне, сам може да ви навреди!

За кого НЕ е подходящ продукта?

За хора под 18 години. За лица, които страдат от сърдечно-съдови проблеми, остри или хронични (без значение). Всички, които имат сериозни заболявания да се консултират задължително със своят личен лекар преди да консумират нашите продукти. Ние не носим отговорност за хората предприели приема на своя глава. Грижата за собственото ви здраве е ваша отговорност, НЕ наша!

Как въздейства Вигор БЛУ на организма?

Чрез нашите продукти можеш да получиш така исканата твърда и устойчива ерекция, при това само за около 15 минути след като приемеш таблетката. Сексуалният нагон се увеличава няколкократно като вие ще сте в апогея си. Неминуемо ще доставите едни от най-хубавите мигове на партньорката си.

 • Притъпява чувствителността и усещането на пениса
 • Задържа и контролирала предварителната еякулация
 • Повлиява в положителна насока растежа и функциите на пениса
 • Количеството отделена сперма се увеличава
 • Ерекцията се подобрява в пъти
 • Либидото е по-високо от всякога

Кога трябва да започнете употреба на Vigour Blue?

 • Когато имате симптоми на ЕД(еректилна дисфункция)
 • По време на сексуалния акт члена ви спада
 • Втвърдяването на члена ви е много трудно, понякога невъзможно
 • След като приключите с половия акт, нямате възможност да повторите
 • Количеството на отделената сперма не е удовлетворяващо
 • Вашата партньорка не получава заветният оргазъм
 • Когато ще правите секс с изцяло нов партньор и имате съмнения за вашето представяне и евентуална засечка

Какво съдържа Вигор 300?

 • Extract of Epimedium Leaf – Листа на Епимедиум, екстракт в съотношение – 30 mg или 10 % от състава. Повишава сексуалния нагон, по-добра циркулация на кръв в тялото и от там към пениса, стабилизира нивата на тестостерон и кортизол в организма.
 • Extract of Muira Pauma Bark – Бразилска хвойна, екстракт в съотношение – 24 mg или 8 % от състава. Бразилската хвойна е използвана и продължава да бъде използвана така както е била и преди няколко хиляди години. Тя е считана за натурален афродизиак. Изключително добре повлиява на репродуктивната система при силния пол.
 • Leafs of Ginkgo Biloba – Листата на растението Гинко Билоба – 27 mg или 8 % от съдържанието. Понижава нивата на холестерол, подобрява еластичността на кръвоносните съдове, влияе стимулиращо върху мозъка и неговата дейност, като подобрява концентрацията и паметта.
 • Medical Starch – Нишесте, медицинско около 90 mg или 30 % от общата маса на ВИГОР 300 за таблетка.
 • Extract of Catuaba Bark – Кора от Катуаба, екстракт – 24 mg или 8 % от общия състав. Катуаба е по-известна като „Напитката на любовта“. Чрез нея се подсилва хормона на щастието – ендорфин, който е виновникът ние да се чувстваме щастливи и изпълнени с енергия за живот.
 • Asian Red Ginseng – Азиатски Жен-шен, червен – 27 mg или 9 %. Билката се използва много отдавна, още от древни времена. Тя има регенериращ и подмладяващ ефект над тялото. Подобрява издръжливостта, спомага за справяне с умората и физическото изтощение, предотвратява и бързата еякулация.
 • Saw Palmetto Berry – Саоу Палмето Бери – 27 mg или 9 % от основния състав. Чрез Палмето Бери много успешно се подобрява функционирането на простатата.
 • Howthorn Berry – Хауторн Бери – 21 mg или 7 %. Укрепва функционирането на сърцето, разширява кръвоносните съдове и по-точно коронарните, които доставят кислород, хранителни вещества и кръв.
 • Cuscuta Seed Extract – Семена на Кускута, екстракт в съотношение 30 mg или 10 %. Добре известен антиоксидант, който пречиства организма от вредните вещества. Богато съдържание на флобафени, флавони и танин.

Дали Вигор ще има ефект върху мен, от значение ли е големината и дължината на пениса?

Както споменахме вече по-горе, нашите продукти са билкови и обикновено те работят при всички, еднакво, без да има особено голямо значение възрастта или дължината и дебелината на пениса. Дори във бонус може да се отбележи, че те действат благоприятно на растежа на пениса. Ние сме по-скоро склонни да вярваме, че може да порасне с 0.5 см до максимум 1 см, като разбира се е строго индивидуално при всеки.

Какво да предприема aко имам проблем със „самолета“, а е 3:00 сутринта?

Ние няма как да приемам поръчката ти през ноща, почакай търпеливо до сутринта и ни потърси. Ние ще те консултираме и препоръчаме най-добрият продукт за теб. Приемаме поръчки и през нощта, но под формата на SMS или E-mail ( вижте страницата за поръчки ).

Мога ли да получа поръчката си в същият ден?

За съжаление ние НЕ можем да изпълним поръчката ви на момента. Имаме договорни отношения с куриерска агенция ЕКОНТ. Всеки ден се обработват и изпращат поръчките получени до 13:00 на обяд, ако поръчате след 13:00 поръчката ви ще остане за следващият ден.

За да бъде по-лесно, ще дадем пример: Поръчвате на 20 Януари (Вторник) преди 13:00 и ще можете да вземете пратката си на 21 Януари (Сряда).

Имам въпрос, чийто отговор не намерих тук? – Пиши ни на order@erekciabg.com, ние с радост ще ти отговорим.

Мнения от наши клиенти

Имам сериозен проблем с еректилната дисфункция години наред. Личният ми лекар, а и много други специалисти в областта казаха, че нивото на тестостерон е чудесно за моите години и, че най-вероятно проблема е на психична основа. Както и да е, предписаха ми виагра, но преди това се порових в Google за да видя отзиви и попаднах на този сайт, от там поръчах Vigour 300 съдържащ билкови екстракти. Имам невероятни преживявания с жена ми. Геров, Велико Търново

Момчетата са много свестни и не лъжат за това което продават, но при мен ефекта не беше това което очаквах от вигоур. Поздрави за честността и откровеността! П.З.

Купих си Вигор 300 и снощи го пих за първи път. Взех 1/2, но не ми подейства особено, след което взех и останалата 1/2 и получих 4 пъти по-здрава ерекция от тази, която до сега съм имал. Силно препоръчвам++++

Искам да благодаря на момчетата, че са страшно информирани и отзитчиви. Винаги помагат с каквото могат. Ще продължа да използвам продукта им. Вигор 300 е меко казано супер! Стоян, Бургас

Цена и отстъпка за количества при поръчка

Има ли отстъпка в цената на ВИГОР за по-големи количества?

Поръчай  чрез SMS (Пример : Петър Иванов, София, Централен офис ЕКОНТ, Vigour 300, 1 кутия, 0888 888 888). Или използвай бутона по-долу за нашата онлайн форма за поръчки.