Какво трябва да направим преди анален секс?

какво да правим преди анален секс

Аналният секс е въпрос на удоволствие, а не на изтърпяване и поради това ние трябва да се подготвим преди да го практикуваме. Много жени смятат, че е по-добре да запазят тази част от тялото си девствена, като това е тяхно право. Разбира се, обясненията, че „Бог си знае работата и задните части си имат друго предназначение“ звучат повече шеговито, отколкото като сериозен довод за отказ от анален секс, но всеки си знае.

Аналното сношение може да предизвика голяма и сладка тръпка, както за мъжа, така и за жената. Основното, към което трябва да се стремят двамата партньори е задължителната подготовка, която включва лубриканти, понякога презервативи и не на последно място нежност от страна на силния пол.

Що се касае до физическата болка при анални изживявания, то тя се дължи най-вече на психически фактори, които би трябвало да премахнете. Ако имате нагласата, че тази авантюра не е за вас и го правите само, за да угодите на любимия, то нищо чудно да изпитате дискомфорт. Правете секс отзад само, когато наистина го искате и в никакви други случаи.

Съветите важат основно за жените, но са приложими и при мъжете. Истината е, че някои биха отказали подобен тип прищявка на интимната си половинка и дори е възможна загуба на ерекция, което е доста притеснително. В подобен тип ситуация имате възможност да откажете по любезен, но в същото време категоричен начин, така че да се разбере вашето мнение.

Въпреки всичко, което написахме до момента прочетете съветите ни за подготовка и провеждане на анален секс, защото те ще ви помогнат да превъзмогнете страха от болката и несигурността, която витае във вас. Послушайте ни и сами, ще разберете колко приятно може да изкарате използвайки позитивните страни на задните ви части.

Четири съвета за подготовка преди анален секс

Първият и най-важен съвет, е да говорите с вашите приятели и приятелки по темата. Повечето от тях най-вероятно вече са пробвали анални авантюри и знаят за какво става дума. Те ще споделят с вас опита си и дори за измамните позиви по ходене на голяма нужда. Ще се учудите колко много се учи от едно обикновено споделяне.

На второ място е разговорът с мъжа, на който смятате да се отдадете. Информирайте го притесненията ви относно болката и го помолете да бъде нежен. Понякога трудната ерекция пречи на пълноценното преживяване и за това гледайте да го стимулирате, а не да го плашите. Само така той, ще разбере, какво наистина трябва да прави в леглото и какви са плановете ви.

Третият съвет в днешната ни статия, е внимавайте каква храна употребявате. Яжте повече богати на фибри храни, а 2 – 3 дни преди самия сексуален акт бъдете особено внимателни, с храненето или иначе казано, не преяждайте. Този съвет се отнася най-вече за хората, които имат силен страх от неволно „изпускане“ поради стомашно – чревни смущения и проблеми.

На последната четвърта позиция сме предложили добре познатата клизма. Споровете дали тя помага или напротив са толкова стари, че не мислим да им обръщаме особено внимание в тази публикация. Красноречив факт за ползата от клизма е, че всички актриси от „розовите“ филми прибягват до нейните услуги, а повярвайте те знаят, що е то анален секс и има ли почва у нас.

Съществуват и други методи за подобряване на ефекта от аналните сношения. Това могат да бъдат лубриканти, за по-лесно проникване или анални разширители продаващи се в секс магазините или хапчета за ерекция в помощ на мъжа. Каквото и да изберете обаче помнете, че най-важно е да желаете онова, което се готвите да направите.

Публикувано в Секс съвети, Статии С етикет: , , , , , , , , , , ,