Какви са симптомите на еректилната дисфункция (ЕД)?

какви са симптомите на еректилната дисфункция

Да бъде невъзможно да имаш или задържиш ерекцията си до края на половия акт, това е една от най-отличителните черти, че става дума за ЕД. Проблема може да се прояви по няколко начина, ето ги и тях:

  1. Проблема с ерекцията се появява от време на време, но не често. Това се случва почти на всички мъже и не би трябвало да ви притеснява, ако ви се случва в напрегнат или проблемен период от живота ви. Никога няма да е излишно ако се посети специалист в областта.
  2. Ако еректилната дисфункция се развива постепенно и упорито, то тук много често става дума за физически проблем. В този случай е наложително да посетите лекар, който да ви прегледа и назначи определени изследвания с цел откриване на първоизточника на проблема.
  3. Ако все още имате здрава сутрешна ерекция, можете да маструбирате, то най-вероятно вие имате психологически проблем, рядко но не е и изключено той да бъде комбиниран с физически такъв. Можете да опитате нашият продукт Вигор 300 – билкова виагра, която е много вероятно да се справи с вашият проблем с лекота.

Кога трябва задължително да потърсите медицинско лице, ако страдате от еректилна дисфункция:

еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция предизвиква тревожност у вас или заплашва вашата сексуална връзка. Най-малкото, което може да направи един лекар е да изкорени дезинформираност относно проблема и да намали тревожността у вас. Понякога с един кратък курс на лечение могат да бъдат елиминирани проблемите с ерекцията без да се задълбочават.

ЕД продължава и се задълбочава. Физическите симптоми, които усещате могат да бъдат индикатор за по-сериозно заболяване, например такова е коронарната болест или диабет при които се стеснява артерията на пениса. За самото лечение на еректилната дисфункция лекаря може да назначи медикаментозна терапия, използване на механично устройство или терапия, която включва инжекции директно в пениса. Но най-важното е, че трябва да бъде открит първоизточника на проблема и да бъде третиран чрез терапия поставена от специалист в областта на сексуалното здраве.

Проблемната ерекция е свързана с болка или изкривяване на члена. Това състояние се нарича болест на Пейрони.

Ние препоръчваме винаги консултация със специалист, а за по-леки форми можете да изпробвате някои от нашите секс стимуланти – Вигор 300, MaxMAN 4 или Испанска златна муха.

Публикувано в Статии С етикет: , , , , , , ,