Ефективни хапчета за ерекция и как действат те – Част 2

ефективни хапчета за ерекция

ефективни хапчета за ерекция

Прочетете Част 1 на тази статия – Ефективни хапчета за ерекция и как действат те – Част 1

След такова описание защо и ние да не опитаме? Именно тук е ключа за употреба –  в точната информация. Има още такива продукти със същия ефект.

MaxMAN 4 – билкова капсулка , действа бързо и не вреди на организма. Предразполага и стимулира – психически и физически организма за полов акт. Едно хапче има действие от 48 до 72 часа в зависимост от организма.

Всички тези хапчета трябва да се употребяват много внимателно, за да няма негативно влияние върху здравето и психиката и на двамата. Ако има проблем при единия от партньорите той моментално рефлектира и върху другия. Мъжът започва с баналната реплика „не ме бива, не мога”, а жената „не съм достатъчно секси, не го привличам„. Ако има разбирателство и комуникация помежду им те могат да намерят начин да решат проблема.

Той не се среща само при мъжете. Има го и при жените, но не толкова гласно обявен. Тук не говорим за фригидността на жената, а за нормалните да ги наречем „несексуални” моменти от ежедневието. При тях проблема е 98% психологичен. При най-малката промяна в настроението или визията ни може да се появи пречка и да не се отдадем на желанията си. Съществува и афродизиак за жената. Тези стимуланти обикновено са с течна консистенция от която отпиваш няколко капки или просто вдишваш. Билки стимулиращи сексуалността и непринудеността на жената. Колкото по-спокойна и отпусната е тя, толкова повече може да се наслади на удоволствието.

Spanish gold fly (по-известен като испанска муха) е точно такъв тип продукт. Женски стимулант, който те кара да се отпуснеш и да пожелаеш партньора си. Продукта е произведен специално за жени, премахва всички задръжки и усилва желанието. Ако искаме по-бързо и силно действие може да го комбинираме и с традиционния афродизиак – няколко чашки от доброто старо вино (или друга леко алкохолна напитка). Кой не е чувал за испанската муха, но малко са запознати с действието и не всички знаят, че тя е създадена специално за нежния пол.

Тази кратка информация навежда на мисълта, че тези проблеми със сексуалността не са рядко срещано явление. Те са ежедневие, на което трябва да се отдели специално внимание. Не можем да пренебрегваме проблема само, защото не знаем решението. Решението е много просто – опитваме! Защо не подарите на половинката си хапче??? Тук всички ще възкликнат „той/тя ще се обидят”. Не е така. Покажете , че сте взели и за себе си. Това не вреди никому, опитайте нещо заедно…..било то и секс стимуланти.

Публикувано в Статии С етикет: , , , , , , , , , ,